13

apr

Flyerzone 1
In Lifestyle \ Cadeautjes

Passiescore:

Leuke persoonlijke cadeaus

Door Tamara Schellekens

Vorige week had ik nog een discussie met een vriend. Over vriendschap, familie en relaties. Mijn vriendengroep wordt gekenmerkt door “clubjes” en “groepjes”. Vanuit mijn middelbare school, vanuit mijn studie, van mijn studentenhuis, tennisclub en kookclub. Sommige vrienden en vriendinnen ken ik al meer dan 28 jaar zoals Jorien en Carolien uit de brugklas, andere heb ik in Amsterdam leren kennen en zou ik niet meer willen missen in mijn leven. Met iedere vriend of vriendin deel je een andere passie. Ik ben gezegend met fijne mensen om me heen. 

Gisteren was Margriet jarig. We hebben samen met onze vriendjes (en nu inmiddels haar man) in een studentenhuis gewoond. Eigenlijk waren het grote kamers want iedereen had minimaal 40m2. Op deze tijd kijk ik met veel plezier terug. Hoewel we elkaar niet super vaak zien, proberen we elkaars verjaardag nog te bezoeken en soms te gaan winkelen. Leuk vond ik het dat Margriet een aantal jaren geleden met me mee ging naar de première van Wit Licht van Marco Borsato. Ik deed de communicatie van deze campagne in mijn vorige functie en mocht iemand meenemen. Daarvoor waren we al een aantal keren naar het concert van Marco Borsato geweest.

Margriet besteedt veel aandacht aan persoonlijke cadeaus. Mooi ingepakt. Gisetren was ze jarig en dan is het leuk om te horen dat ik het goede boek heb uitgekozen van de schrijver waar ze van houdt. Flyerzone 1 Flyerzone heeft een aantal leuke voorbeelden. Nu kun je mij blij maken met kookspullen. Schaaltjes, bakjes, maar vooral amuseschaaltjes, glaasjes: daar kan ik geen genoegen van krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.