22

jul

23307_99522_st_sd-highddd
In Lifestyle \ Film

Passiescore:

Warm? Zoek verkoeling in de bios!

Door Redactie

Bij Passievrouwen vertellen wij jullie maandelijks over de nieuwste films die inmiddels of binnenkort in de Nederlandse bioscopen draaien. Ook de komende maanden zijn er weer een heleboel interessante, ontroerende en spannende films waar je naartoe kunt. Enne… bioscopen hebben vaak een heerlijke airconditioning! Hieronder vertellen wij jullie over een aantal nieuwe films, maar er is natuurlijk veel meer!

The First Purge:

In The First Purge gaan we terug naar het begin en zien we de allereerste avond waarop er gePurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is, bedoeld om het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent te krijgen.

De partij achter de avond is New Founding Fathers of America (NFFA). De eerste Purge is een experiment in een enkele stad. Al snel loopt de Purge compleet uit de hand en verspreidt deze zich naar andere steden. In deze film zie je onder andere Melonie Diaz die je wellicht herkent uit The Assassination, Feel the Noise en Hamlet 2. Ik heb tot nu toe alle films gezien en ze blijven intrigeren.

 

23307_99522_st_sd-high
Hotel Transylvania 3:

Lekker met de kids naar  de bios? De nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transylvania 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler,  Selena Gomez, Fran Drescher en Mel Brooks.

19759_97535_st_sd-high

L’Apparition:

Op een dag krijgt verslaggever Jacques een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een Frans dorp beweert een 18-jarig meisje een verschijning van de Maagd Maria te hebben gezien.

Het gerucht verspreidt zich snel, waardoor duizenden pelgrims richting de plaats van het fenomeen trekken. Jacques, die weinig met religie heeft, stemt ermee in om deel uit te maken van een onderzoekscommissie en zo licht te werpen op deze bijzondere gebeurtenissen. De Roemeense Elina Löwensohn zagen we eerder in La Guerre Est Déclarée. Ik ben erg benieuwd naar deze film!

23823_97383_st_sd-high

De komende maanden verschijnen er veel leuke films in de Nederlandse bioscopen. Wij zijn uiteraard benieuwd naar welke films jullie binnenkort zullen gaan. Voor meer informatie kijk op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.