13

sep

logoob
In Lifestyle \ Musthaves

Passiescore:

Oscar en Babette brengen buiten naar binnen

Door Mariska Veerman

Nu de dagen korter worden en de wind vlagen regen tegen onze ramen laat slaan, is het wel duidelijk: de herfst is definitief in het land. Ik trek mijn jas buiten weer aan, ik neem mijn paraplu voor de zekerheid mee en binnen verlang ik weer naar de dekentjes en bekers warme thee. Ikzelf kan erg genieten van deze veranderende seizoenen en alles wat daar bij komt kijken. Eén van de dingen die voor mij onlosmakelijk is verbonden met het korter worden van de dagen is het aansteken van kaarsen in huis. Grote favoriet daarbij zijn geurkaarsen: de geur van appeltaart, pasgewassen linnen of zoet zomerfruit vullen met grote regelmaat mijn huis. Het merk Oscar en Babette maakt ook prachtige geurkaarsen in de lekkerste geuren en zij lanceren nu twee nieuwe geuren die het buitenleven naar binnen brengen. Wanneer je deze kaarsen aansteekt en je ogen sluit kan je zo wegdromen naar de heerlijke lente en zomer die we dit jaar gehad hebben.

O&B Rain Garden

De eerste geur is ‘Rain Garden’ en zoals de naam al doet vermoeden is het de geur van een prachtige groene tuin net na dat eerste zomerse buitje. Fris, knisperig en groen met een vleugje ozon brengt deze geur je zo van de gure herfstdagen terug naar de eerste warme dagen van het jaar.

O&B Blossom Dew Sfeer

De tweede geur ‘Blossom Dew’ is een compositie van vele bloesems en witte musk. Een ware bloemenexplosie dus die visioenen oproept van prachtige boomgaarden die vol in bloesem staan. Deze geur is poederig dankzij de gebruikte witte musk en krijgt een warm akkoord door de gebruikte amber.

 

image006Naast de heerlijke geuren is de basis van deze nieuwe lijn van Oscar en Babette ook zeker het bespreken waard. Erg fan ben ik van hun gebruikte EcoSojawas. Deze gebruikte Soja was heeft 90% minder roetvorming van reguliere paraffine kaarsen: erg fijn omdat ik regelmatig gemopper in huis heb over de roetvorming op de televisie… De producten van Oscar en Babette worden ontwikkeld met de ‘Eco-chic’ gedachtengang: mooie producten die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu. Erg mooi is te zien dat de verpakkingen ook altijd 100% recyclebaar zijn en dat zelfs met het verpakken en verzenden afbreekbare materialen worden gebruikt.

Beide geuren zijn verkrijgbaar in een geurkaars van ca. 295 gram (50 branduren) voor €19,95 op www.oscarenbabette.nl. Kijk daar ook zeker eens rond voor hun andere producten zoals interieurspray, theemelanges en zelfs hondenzeep! Ik ben er echt helemaal fan van!

 

1 Reactie

Saskia de Vlas

26 december 2019 om 13:46

De website van Oscar en Babette is niet te bereiken. Waar kan ik nu de zeep bestellen?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.