27

dec

Liefde 1
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Stressvrije en onvergetelijke huwelijksdag? Zie hier onze beste tips

Door Redactie

Je huwelijksdag zou een aaneenschakeling moeten zijn van mooie en emotionele momenten, fijne herinneringen en heel veel liefde. Jammer genoeg komt er vaak ook veel stress en chaos bij kijken. Wij denken dat dit anders kan. Want stel je voor: een dag waarop je helemaal op kunt gaan in elk moment, vrij van spanning en stress. Ga aan de slag met onze waardevolle tips voor een memorabele huwelijksdag!

Ga in zee met de juiste leveranciers en partners

Dit is een hele belangrijke tip. Samenwerken met de juiste partners kan jouw stressniveau aanzienlijk verlagen. Ga te rade bij vrienden en familie en contacteer de leveranciers en partners die zij als referentie opgeven. Denk aan cateraars, fotografen, dj’s, webdesigners, bloemisten, party planners … Kies liefst ook voor professionals met enkele jaren ervaring op de teller. Samenwerken met startende bedrijven is mooi, maar niet op je huwelijksdag. Dan moet alles vlekkeloos verlopen!

Laat jullie onvergetelijke momenten vastleggen

Foto’s leggen niet enkel momenten vast, maar vertellen ook verhalen en emoties door middel van beelden. Wil je geen enkel vleugje magie van dé dag missen? Laat dan alles vastleggen door een ervaren huwelijksfotograaf. De rol van deze professional is echt cruciaal!

Liefde 1

Maak een eigen website

Een bruiloft website is dé manier om informatie te delen met je gasten. Denk aan adresgegevens, een link naar je geschenkenlijst, foto’s van de bruiloft … Het is ook een handig hulpmiddel voor je gasten om te laten weten of ze al dan niet aanwezig zijn op jullie huwelijk. Onderschat de kracht van een mooie bruiloft website niet. Het is een ideale tool om communicatie te stroomlijnen en herinneringen te delen. Geen idee hoe eraan te beginnen? Geen nood. Dan kan je je website laten maken door een professionele webdesigner. Nog zo handig!

Houd je budget in evenwicht

Je grote dag mag magisch zijn, maar niet ten alle kosten. Je wil uiteraard geen financiële kater overhouden aan je huwelijk. Om financiële stress te vermijden, doe je er goed aan je uitgaven op te lijsten in bijvoorbeeld software als Excel. Stel op voorhand een globaal budget op en lijst per onderdeel de verschillende uitgaven op. Zo kan je zien waarop je bijvoorbeeld kan besparen, en aan welk onderdeel je meer geld kan spenderen. Zo’n Excel lijst is overigens ook handig om andere zaken voor te bereiden en te documenteren, zoals locatiekeuzes, contactgegevens van leveranciers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.