25

mei

Piet Klerkx
In Lifestyle \ Musthaves

Passiescore:

TIP! Kies voor een interieur make-over bij woonspecialist Piet Klerkx

Door Wendy Versteeg

Piet Klerkx

De deuren kunnen weer open worden gezet en een frisse wind waait door onze huizen en interieur. Heerlijk! Ik ben dol op een aantal veranderingen in huis waardoor het weer lijkt alsof je jouw interieur een mooie upgrade hebt gegeven.

Onder de bezielende leiding van directeur Willem Hoefakker is Piet Klerkx hipper en klantgerichter dan ooit geworden. Hoefakker trad drie jaar geleden bij Piet Klerkx aan met als doel van het de interieurinrichter de meest onderscheidende woonwinkel op de Nederlandse markt te maken.
De van oorsprong binnenhuisarchitect werkt al dertig jaar in het meubelvak en deed eerder onder meer de inrichting van bekende tv-programma’s als Hollands Next Top Model en All You Need Is Love en was jurylid bij Topstylist.

Een woonkamer die meer persoonlijkheid of kleur kan gebruiken, een keuken die niet alleen praktisch maar ook sfeervol is of een badkamer ingericht als persoonlijke wellness ruimte… Er is veel mogelijk op woongebied maar niet iedereen is zo creatief om de droominterieurs uit de bladen eigenhandig te creëren.

Een huis moet passen als een jas, maar het valt niet iedereen even makkelijk om een gezellige, stijlvolle inrichting te creëren. De talloze woon make-overs op tv bewijzen dat interieurinrichting een vak is. Het is dan prettig als je de hulp van een specialist kunt inroepen. Of het nu om de aankoop van een bijzonder designmeubel gaat, tips om het interieur op te frissen of een complete verandering van de inrichting

Piet Klerkx biedt uitkomst. Met een enorme collectie aan meubels in alle stijlen, voor elke ruimte van je huis en met de deskundigheid van ervaren interieurstilisten biedt de woonspecialist alles om een droominterieur werkelijkheid te laten worden. En dankzij nieuwe woonwinkels in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en de binnenkort te openen vestiging in Purmerend is Piet Klerkx voor nog meer mensen bereikbaar.

Piet Klerkx

Bij Piet Klerkx kan iedereen terecht voor een persoonlijk kleur en interieuradvies. Dat advies is kosteloos en vrijblijvend. Welke woonwens er ook is, er is altijd een oplossing die past bij de bewoners én het budget. Meer informatie vind je op: www.pietklerkx.nl

Locaties: Waalwijk, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam binnenkort ook in Purmerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.