9

nov

Sweetlivingshop 2
In Lifestyle \ Cadeautjes, Musthaves

Passiescore:

Vijf tips voor toffe woonaccessoires

Door Tamara Schellekens

Nu ik het weer wat rustiger met werk heb, meer thuis ben en ook meer geniet in huis, vond ik het tijd voor een make-over van mijn appartement. Via een vriendin kwam ik in contact met een binnenhuisarchitecte die mijn appartement samen met mij verder gaat stylen. En dat begint met het maken van een moodboard. Ik houd van strak wit en zwart met kleurrijke accessoires. Ik kan urenlang naar Pinterest kijken om inspiratie op te doen. Maar voordat mijn appartement weer een nieuwe look geef, heb ik eerst een aantal tips verzameld waar ik op let bij het maken van keuzes.  

1. De mooiste herinneringen

Na alle leuke reisjes van 2017 is het nu tijd om de foto’s in te plakken. Aan de muur wil ik een leuke verzameling maken van alle mooie foto’s. Nu heb ik nog een grote lijst maar ik wil kijken hoe ik de foto’s op een speelse manier kan laten terugkomen. Niet te overheersend want daar houd ik niet van.

2. Nieuwe lampen

In mijn huis zijn niet voldoende lichtpunten. Ik zou boven de eettafel nog een mooie nieuwe lamp wensen. Mijn voorkeur gaat uit naar een industriële of moderne stijl. Ik heb nu twee staande lampen in de hoeken van de woonkamer, maar ben nog op zoek naar een grote hanglamp als eyecatcher.

3. Kaarsen en kandelaars

Het is zo gezellig om in de winter een kaarsje aan te steken. Misschien wil ik wel een moderne design kaarsenhouder of kandelaar.

Sweetlivingshop 2

4. Woonaccessoires in de vorm van spiegels

Een mooie grote klok of spiegel heb ik in de woonkamer hangen. Dit is absoluut mijn favoriet met een zilveren rand. Woonaccessoires in de vorm van een spiegel of klok geven een ruimer beeld in de woonkamer. 

Sweetlivingshop 3

5. Bloemen

Een mooie bos bloemen of plant. Vorige week maakte ik mijn eerste kerststukje voor dit jaar. Een mooie grote bos bloemen doet het ook goed. Dit staat mooi op een tafel of een kastje. Daar maak je me altijd blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.