19

jun

Header Passioneel Nieuws
In Lifestyle \ Passioneel Nieuws

Passiescore:

Passioneel Nieuws #25

Door Tamara Schellekens

 

De afslHet is genieten met zulk lekker weer. Na Luik en Waddenland mocht ik drie dagen heerlijk genieten aan de Zeeuwse kust. Vroeger ging ik al naar Concert at Sea, jaarlijks bezoek ik Zeeland, maar nu maakte ik kennis met een andere streek: Zeeuws-Vlaanderen. Een gebied in Zeeland wat tegenwoordig gemakkelijk te bereiken is door de nieuwe tunnel.

Zeeland is ruim 2,5 uur rijden vanuit Amsterdam en als je de windmolens ziet, ontstaat bij mij het echte vakantiegevoel. Een strak blauwe lucht, duinen en de zee op de achtergrond. Een goede lunch bij het resort van Landal waar we met zes vrouwelijke journalisten een complete boerderij deelden.

PN 25-3

Ik had nog nooit eerder op een E-bike gefietst, maar wat is dat zalig! Met een strenge wind kun je iedereen voorbij fietsen. Wat maakt dit fietsen gemakkelijker. In Zeeland waait het iets meer dan normaal en dat was deze maandag ook het geval.

PN 25-4

Dinsdag was het tijd voor leuke activiteiten op het strand. Ik vind het altijd leuk wanneer we naast veel eten en drinken en gezelligheid ook nog actieve en sportieve dingen doen. Voor het eerst van mijn leven ging ik suppen. Binnenkort komen er op Passievrouwen leuke artikelen online met alle activiteiten die je in Zeeuws-Vlaanderen kunt doen! Maar eerst oefenen voordat we het water in gingen.

PN 25-2

En dan krijg je dit beeld als je met zes vrouwen de zee op gaat…

PN 25-6

Heerlijk picknicken met Zeeuwse heerlijkheden waaronder de bolus!

PN 25-8

Op woensdag bezochten we een aantal leuke dorpjes zoals Cadzand, Cadzand-Bad en Sluis. Meer daarover laat ik binnenkort zien. De afsluitende borrel in Sluis met tapas!

PN 25-5

Terug in Amsterdam organiseerde HelloFresh Foodtalks met de nieuwste trends over food.

PN 25-9

Nog steeds uiteten! Redactievergadering met Ajax Clubnieuws. Schnitzel blijft toch wel mijn favoriet!

PN 25-11

Thuis had ik de enorme behoefte om lekker gezond te “koken”. Een groene smoothie blijft mijn favoriet! Nu in de test: de superboost van Biotona!

PN 25-12

Nu even een week in Nederland voordat ik op persreis naar Turkije ga. Lekker van de zon genieten en de focus op het nakijken van de afstudeerders. Maak er allemaal een mooie week van! Geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.