8

mei

WEEKEND
In Lifestyle \ Weekendtips

Passiescore:

Weekendtips #19

Door Redactie

Eindelijk, de werkweek zit erop. Het is weer weekend! Tijd om een lekker wijntje te drinken, een filmpje te pakken of iets anders leuks te ondernemen. Weet jij wat er allemaal te doen is in het land tijdens dit weekend? Wij zochten de leukste tips voor jullie uit!

Festifoort Festival | 9 mei 2015

Zin in een festival dit weekend? Aanstaande zaterdag presenteert Festifoort de tweede editie van het Festifoort Festival met een line-up waar je niet omheen kan op een vette locatie nabij het centrum van Amersfoort. Festifoort heeft twee podia, op de Mainstage draaien grote DJ’s als The Partysquad, Vato Gonzalez, La Fuente en Roog. Op het tweede podium, de Future House Stage, staan voornamelijk DJ’s uit de regio. Wat kun je nog meer verwachten? Er worden dit jaar meer randactiviteiten georganiseerd, er worden speciaal bieren geschonken waaronder het Amersfoortse Rock City Beers en niet geheel onbelangrijk, het toiletbezoek is gratis! Ga voor meer informatie en tickets naar de website.

FEstivoort

Nationale Molendagen | 9 & 10 mei 2015

Dit weekend draaien bijna alle molens van Nederland en zijn ruim 950 molens open voor bezoek. Waar je je ook bevindt in Nederland, je bent welkom om een kijkje te komen nemen in de vele molens die ons land rijk is! Tijdens Nationale Molendag organiseren vele molenaars extra activiteiten op en rond de molen. Van pannenkoeken bakken tot en met vele kinderactiviteiten en met fietsroutes tot molenmarkten, de Nationale Molendag is een leuk dagje uit! Kijk op de website voor meer informatie en de molens bij jou in de buurt.

nationalemolendag

Keukenhof | t/m 17 mei 2015

Leuke tip voor moederdag! De Keukenhof in Lisse is nog maar tot 17 mei open voor bezoekers om het kleurrijke park met al haar bloemen te bezoeken. Maar er is naast een wandeling tussen de bloemen veel meer te beleven! Zo kan je een unieke vlucht maken boven de bollenvelden, een bloemenshow bijwonen of een heerlijke fietstocht maken. Ook voor de kids staan er leuke activiteiten op het programma. Wist je trouwens dat de Keukenhof de meest gefotografeerde plek ter wereld is? Niet zo heel gek met al die mooie kleuren! Voor meer informatie kan je terecht op de website.

keukenhof

Moederdag | 10 mei 2015

Zondag is het weer Moederdag! Een ontbijtje op bed, een mooie bos bloemen of iets leuks ondernemen, heb jij al iets in petto voor je lieve mams? Of heb je juist nog helemaal geen idee wat je gaat geven? Afgelopen week hebben we op Passievrouwen al een paar tips gegeven, zoals hier of hier.

moederdag

 

Fijn weekend!

Liefs, Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.