26

okt

win-woensdag-jelmer-de-boer
In Sport \ WinWoensdag

Passiescore:

WinWoensdag: het boek Eet taart, krijg een sixpack van Jelmer de Boer

Door Redactie

Bij persevenementen zie je vooral vrouwen. Soms heb je een “verdwaalde” blogger maar ze zijn vaak op één hand te tellen! Toevallig hadden we onlangs een diner bij Las Palmas van Herman den Blijker en toen zat ik langs niemand minder dan Jelmer de Boer. Een paar weken geleden lanceerde hij zijn boek: “Eet taart, krijg een six pack”. En dit leuke boek van die leuke man mogen we vandaag weggeven tijdens de WinWoensdag van Passievrouwen!

winwoensdag-jelmer-de-boer

Het is géén kookboek, zoals je op dit moment van veel bloggers ziet verschijnen. Ik vind Jelmer echt een leuke man! Hij schrijft leuk, op een interessante en afwisselende manier en bekijkt de work-outs, diëten en afvalmethodes op het internet vanaf een andere kant. Hoeveel kun je allemaal vinden op het internet. In kleine hoofdstukken vertelt Jelmer de Boer hoe het leven echt werkt en hoe je in shape kunt raken door gewoon taart en Milkarepen te eten. Zou jij dit boek wel willen lezen? Doe dan nu mee met deze WinWoensdag van Passievrouwen en maak kans op dit boek. Een erg leuk boek met een dosis recht-voor-zijn-raap humor. Ook de vormgeving is bijzonder: weinig plaatjes, maar veel mooie foto’s. Laat je bericht hieronder achter en schrijf waarom jij dit boek moet hebben. Je kunt meedoen tot dinsdagavond 1 november 23.59 uur. Veel succes en plezier alvast!

N.B. Dit boek is niet gebaseerd op de regels en de manier waarop Jelmer de Boer zijn leven leidt, is niet wetenschappelijk bewezen.

Totaal 8 reacties

Inge

26 oktober, 2016 om 12:27

Als ik de denk aan lezen en aan lekkere taart
weet ik zeker dat ik likkebaard.
Met dit interessante boek
hoef ik naar hulp bij een gezonde leefstijl op zoek!

Beantwoorden

Anna

26 oktober, 2016 om 12:40

leuk ik wil wel een taartetende vriend met een sixpack

Beantwoorden

Rensje

26 oktober, 2016 om 12:52

Ik ben het eens met de no-nonsense manier van leven van Jelmer. Hij schrijft (op z’n blog) zijn manier van eten en leven op een duidelijke en soms confronterende manier op waardoor ik vaak denk; hé ja, jij snapt het en kan het simpel overbrengen! Z’n boek moet ook goed zijn dus! Ik moet als student echter m’n geld vaak uitgeven aan te dure studieboeken, dus het winnen van dit boek zou zeer welkom zijn 😉

Beantwoorden

CJM de Kok

26 oktober, 2016 om 12:54

Geweldig boek om mijn man mee te verassen die erg geïnteresseerd is in dit boek van Jelmer

Beantwoorden

Xaviera Jamie Jansen

26 oktober, 2016 om 13:08

Ik ben dol op alles wat lekker is en dat bevat toch meestal de meeste calorien! Ik laa me door dit boek reuze graag overtuigen en alleen dat dit boek al is uitgegeven doet me al juichen!

Beantwoorden

Riekie Bos

27 oktober, 2016 om 14:26

afvallen en toch lekker eten en snoepen, ik wil er alles over weten, want ik raak die extra kilootjes gewoon niet kwijt!

Beantwoorden

Lianne

27 oktober, 2016 om 19:29

Ik wil dit boek graag winnen, omdat ik het mij een erg interessant en bijzonder boek lijkt. Zelf zou ik graag later (zit nu nog op de middelbare school) ook zo iets willen schrijven en me er verder in verdiepen (een opleiding over voeding en gezondheid volgen). Dit boek lijkt me dus geweldig om te lezen.

Beantwoorden

Clau-dya

28 oktober, 2016 om 15:12

Erg benieuwd naar die dosis recht-voor-zijn-raap humor!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.