11

jun

Uitgelichte afbeelding
In Travel \ Kamperen, Reizen

Passiescore:

Een andere zomervakantie dan normaal

Door Redactie

Het is een bijzonder jaar. Corona en de pandemie hebben ons in de greep. Gelukkig worden de maatregelen enigszins versoepeld en kunnen we weer lekker buiten gaan genieten. Eerst zouden we op vakantie gaan naar de camping in Frankrijk, maar eigenlijk hebben we al vrij snel besloten om dit jaar in Nederland te blijven. We willen het risico niet lopen en door persoonlijke omstandigheden is het belangrijk om dit jaar ook dichtbij familie te zijn in deze periode. Een aantal weken geleden kwamen we in een zoektocht naar een bungalowpark Nederland het ideale vakantiepark tegen, namelijk de Leistert. We houden van de camping, maar kiezen dit jaar toch ook graag voor een beetje luxe in de vorm van een bungalow. Het hebben van eigen sanitaire voorzieningen is voor ons dit jaar een belangrijk aandachtspunt. Een eigen douche en toilet is toch wel extra fijn.

Collage Leistert 1

Maar ook zijn de kinderen voor ons bepalend waar we naartoe gaan. Limburg is al jaren bij ons favoriet. Na onze huwelijksreis verbleven we er een aantal keer en ook in de meivakantie zou dit onze bestemming zijn. Met een zoon van 12 en dochter van 10 worden vriendjes en vriendinnen ook steeds belangrijker als keuzefactor voor een accommodatie. Vorig jaar in Frankrijk hebben ze leuke contacten opgedaan en we zoeken elkaar als gezinnen zo nu en dan eens op. Een animatieprogramma is eveneens belangrijk. Ze hebben nu ook de leeftijd dat ze zich uitstekend samen en zelf kunnen vermaken en dat geeft voor papa en mama ook een echt vakantiegevoel!

Collage Leistert 2

Maar het is ook een voordeel dat er een camping bij de Leistert zit. Op de camping de Leistert heb je nog meer mogelijkheden voor de kinderen om contacten op te doen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken! Het buitenleven van de camping spreekt ons ook aan! Ook is voor ons een belangrijk punt dat er voor de kids een zwembad bij is. De voorspelling is dat het een tropische en warme zomer wordt dus dan is het perfect om in Nederland te verblijven. De Leistert heeft ook goede zwemfaciliteiten en daar kijken we ook naar. Uiteraard rekening houden met de corona maatregelen maar daar zijn de kids inmiddels aan gewend. Het is een heerlijke bijkomstigheid dat de Leistert een goed zwembad heeft waar de kids zich uren kunnen vermaken. Ook het entertainment programma voor de avond ziet er goed uit.

Collage Leister 3

Uiteraard maken we die week ook een aantal uitstapjes in Limburg. Na een dag of drie op het park is het ook leuk om de omgeving te ontdekken. Misschien naar een leuke stad als Roermond omdat we daar niet zo snel komen omdat Maastricht voorheen iets sneller in ons opkwam.

We kijken nu al uit naar de zomer. Een kleine aanpassing aan de zomervakantie door de situatie maar dat mag de pret niet drukken. Hebben jullie al plannen gemaakt? Durf je het aan om te vliegen of blijf je net als wij in Nederland? We zijn erg benieuwd naar de Leistert en zullen onze ervaringen snel delen! Fijne voorbereiding op de vakantie alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.