4

dec

IMG_3417
In Travel \ Reizen, Travel gear

Passiescore:

Loop jij vast bij het afsluiten van een reisverzekering?

Door Redactie

Een van de belangrijkste dingen die je moet regelen wanneer je op vakantie gaat, is je reisverzekering. Sommige mensen vinden het lastig om een goede reisverzekering af te sluiten en dat is niet verwonderlijk. Sommige verzekeringsmaatschappijen maken het hun klanten namelijk wel heel moeilijk en daarom is het goed om te weten hoe je dit eenvoudig en snel kunt regelen. Wij laten je zien hoe je een passende reisverzekering kunt samenstellen die je ook nog eens vandaag al kunt afsluiten. Ga je dus binnenkort al op vakantie, dan hoef je niet bang te zijn dat je onnodige risico’s loopt, omdat je niet goed verzekerd bent.

Zeehonden 3

Een Univé reisverzekering afsluiten

Wanneer je je goed wilt verzekeren, is het verstandig om met een van de bekendere verzekeringsmaatschappijen in zee te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een Univé reisverzekering afsluiten. Deze verzekeraar heeft zich al vaak bewezen en je weet dan ook zeker dat je een goede polis kunt afsluiten wanneer je naar de site van deze verzekeringsmaatschappij gaat. Je zult zien dat je kunt kiezen uit twee opties: de eenmalige en de doorlopende reisverzekering van Univé. De eerste optie is ideaal voor mensen die eens per jaar op vakantie gaan. Zij hebben niet een verzekering nodig die het hele jaar doorloopt, omdat zij dan onnodige kosten maken. Ga jij regelmatig even op reis en wil je geen omkijken hebben naar je verzekering? Dan is de doorlopende reisverzekering de beste optie voor jou. Je kunt deze verzekering eens per jaar afsluiten en vervolgens kun je je koffers pakken wanneer jij dat maar wilt. Je bent altijd goed verzekerd, of je nu naar het buitenland gaat, of dat je een heerlijk weekendje weg in eigen land boekt.

Landal 6

Heb je een annuleringsverzekering nodig?

Sommige mensen hebben de voorkeur om naar landen te gaan waar het niet altijd stabiel en/of veilig is. In dat geval is het verstandig om ook een annuleringsverzekering toe te voegen aan je verzekeringspakket. Dit hoeft niet veel te kosten en dat terwijl het je heel veel geld kan besparen. Mocht het reisadvies voor het land bijvoorbeeld veranderen, dan kun je de gemaakte kosten terugkrijgen van je verzekeraar. Ook tijdens je vakantie is een annuleringsverzekering nuttig. Mocht je bericht krijgen van je familie of vrienden thuis over een ernstig voorval, dan kun je contact opnemen met je verzekeraar om te zorgen dat je zo snel mogelijk naar huis terug kunt gaan. Je verzekeringsmaatschappij dekt in dat geval de kosten en die kunnen hoog oplopen.

IMG_3417

Vergeet de aanvullende verzekeringen niet

Wij raden je aan om je verzekering zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij je reisplannen. Check daarom de voorwaarden van de standaardverzekering goed en voeg, indien nodig, aanvullende verzekeringen toe. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw bestemming niet standaard gedekt wordt door jouw verzekeraar. Dit is vaak het geval met landen buiten Europa. Wil je lang op reis? Verleng dan de maximale periode waarin je verzekerd bent. Zo kun jij met een gerust hart op reis zonder dat je onnodige risico’s loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.