22

jun

Zeeland 4
In Travel \ Kamperen, Reizen

Passiescore:

Tips om goed voorbereid te gaan kamperen

Door Redactie

Het is dan eindelijk zover. Je gaat lekker op vakantie en een tijdje vertoeven op een camping. Hierbij kan het natuurlijk zijn dat je de keuze maakt om te verblijven in een caravan of camper. Ook kiezen veel mensen ervoor om echt te kamperen in een tent. Wanneer je voor het eerst gaat kamperen kan het best wel spannend zijn, want wat moet je dan allemaal meenemen? Om ervoor te zorgen dat je voorbereid kunt gaan kamperen, kun je hieronder de volgende tips lezen!

Tip 1: De tent

Je gaat kamperen in een tent, dus die is dan ook zeker niet te ontbreken. Wanneer je gaat kamperen kun je er voor kiezen om zelf een tent mee te nemen, maar daarnaast heb je op veel campings ook de keuze om daar een tent te huren. Wanneer je de tent gaat huren zul je minder spullen mee te hoeven nemen. Bij een eigen tent, moet je de benodigdheden voor de tent meenemen. Denk hierbij aan haringen, touwen en andere middelen om de tent te laten staan. 

Tip 2: Neem borden, bekers en bestek mee

Tijdens het kamperen op de camping moet je natuurlijk ook voldoende eten en drinken. Hierbij zijn borden, bekers en bestek natuurlijk niet overbodig. Deze middelen zijn dus ook niet te ontbreken en een belangrijk aspect om in de auto te stoppen, zodat je ook op vakantie nog met gemak kunt eten en drinken. 

Luxe tenten 1

Tip 3: Tafel en stoelen zijn niet te ontbreken

Ook wil je op een lekkere warme dag heerlijk voor de tent kunnen zitten. Hierbij heb je dus Campingstoelen en een -tafel nodig. Slim hierbij is om ervoor te zorgen dat je inklapbare stoelen en een inklapbare tafel hebt. Dit scheelt een hoop ruimte tijdens de reis, waardoor je nog steeds met gemak naar de locatie kunt gaan. Bij campingstoelen kun je denken aan ligbedden, maar ook echt stoelen. Het is vooral belangrijk na te gaan waar je de stoelen voornamelijk voor zal gaan gebruiken. 

Tip 4: Neem een bed, dekbed en kussens mee

Bij kamperen hoort natuurlijk ook een overnachting. Je wilt dus niet zonder bed, dekbed en kussens komen te zitten. Hoewel het fijn is deze middelen te hebben, lijkt het wel veel ruimte te kosten. Een goede manier om aan een bed te komen, maar weinig ruimte in bezit te laten nemen is om een luchtbed aan te schaffen. Een luchtbed kun je op de goede locatie opblazen, waardoor je alsnog lekker kunt slapen. Wanneer je weer weggaat, kun je met gemak het lucht eruit halen en het luchtbed weer meenemen. Ook heb je opklapbedden die je, wanneer je liever geen luchtbed hebt, kunt gebruiken. 

Tip 5: Neem een plek in de schaduw

Vooral in de zomermaanden wordt er veel gekampeerd. Dit is natuurlijk een ideale tijd. Je kunt lekker veel buiten zijn en genieten van het heerlijke weer. Hoewel het erg fijn kan zijn om in lekker weer buiten te zijn, kan dit met de tent enige nadelen met zich meebrengen. Een tent wordt namelijk snel al erg warm. Het beste is dus om te voorkomen dat de tent in de zon komt te staan. Vraag van tevoren een plek in de schaduw aan. Hierdoor zorg je ervoor dat je in een redelijk verkoelde tent kunt gaan slapen en wanneer je in de zon wilt zitten, zijn er genoeg andere mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.