19

dec

Quality Lodgings 3

Passiescore:

Voor een uniek en karakteristiek hotel en diner boek je bij QL Lodgings

Door Redactie

Nu de feestdagen weer voor de deur staan, ben je misschien nog op zoek naar een leuke overnachting en een culinair en heerlijk diner? Quality lodgings heeft in november 2023 de nieuwe hotelgids voor de allermooiste hotels in binnen- en buitenland gelanceerd en in deze prachtige full color en harcover gids staan zeker te weten een aantal leuke bestemmingen, die je zou kunnen bezoeken. 

Unieke en onderscheidende locatie met gastronomie 

Gewoon even weggaan, gaat bij ons gepaard met het uitzoeken van een karakteristiek, uniek en gastronomische locatie, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Deze hotels samen met heerlijke restaurants vind je nu in de allernieuwste hotelgids van Quality Lodgings, waarbij onafhankelijke hotels met topkwaliteit zijn aangesloten. Niet alleen in Nederland, maar in Europa. Je kunt heerlijk culinair genieten in combinatie met een heerlijke bestemming en hotel om te overnachten. Ieder jaar komen er nieuwe locaties bij in de gids, de QL guide, waaronder dit jaar zeven nieuw en onderscheidende locaties. Ook in Haarlem zit een heerlijk hotel midden in de stad met een sterrenrestaurant: ML. Ideaal om daar eens heerlijk te gaan overnachten en dineren.

Quality odgings 2

Foto: heerlijk overnachten in The Church in Arnhem 

Steeds weer nieuwe locaties 

Je vindt bij Quality Lodgings geen standaard hotels, die je bij verschillende boekingssites kunt vinden. Gewoon kleinschalige locaties met ieder een eigen en uniek karakter. Als je op zoek gaat naar een ander soort hotel ben je hier aan het goede adres om heerlijk te bladeren in de nieuwe QL guide. Want je vindt het niet alleen lekker om in een kleinschalig hotel te verblijven, waar ook niet alle kamers hetzelfde zijn en ook niet te groot en kolossaal hotelketen, waar veel hotels op elkaar lijken. Je behoort ook niet zomaar tot hotels van  Quality Lodgings, ieder hotel is echt uniek qua locatie en de gastronomie is een belangrijk uitgangspunt om in de gids te mogen staan. Een eigen identiteit op een bijzondere locatie, zoals bijvoorbeeld The Church in Arnhem, nu nieuw in de Quality Lodgings guide. Speciaal op de website is ook de module ‘Discover your taste’. Hier worden de wensen gedeeld en de reizigers vervolgens geïnspireerd met hotelsuggesties op maat, wat de voorkeuren ook zijn.

Midden in de stad of toch in de natuur?

Quality Lodgings bestaat dit jaar 20 jaar en dus is de QL-guide een overzicht van de prachtige collectie van hotels en geschreven op basis van vijf thema’s. Zo zoomt ‘For the love of Food’ in op meer dan twintig kleinschalige hotels die een restaurant hebben met een Michelinster. Landelijke pareltjes zijn ondergebracht in de ‘A Breath of Fresh Air’ collectie. Andere bijzondere hotels zijn te vinden onder de collecties ‘History & Culture’, ‘City Break’ en ‘Glorious Countryside Estates’. In de QL Guide worden bijzondere verhalen uitgelicht en ontdekt de lezer wat deze hotels nu zo speciaal maakt. Ieder hotel en locatie heeft een gastheer die echt onderscheidend is in hospitality en waar je imponerend kunt dineren. Sommige restaurants hebben een Michelinster, zoals ML in Haarlem. Hier kun je zowel dineren in de brasserie of ook in het sterrestaurant. 

ML 2

ML 1

Quality Lodgings 1

Foto’s: het sfeervolle restaurant bij ML in Haarlem

Nieuwkomers 

Andere nieuwe locaties in de gids met buitengewoon mooie en authentieke plekken, die uitblinken in hospitality in het algemeen zijn onder andere Hotel Heritage in Brugge, Hotel de Abdij in Dokkum, zoals eerder genoemd Boutique Hotel The Church, The Duke Suites in Nistelrode, Hotel Flora Batava, Boutique Hotel Villa Kranenbergh in Bergen en hotel en restaurant ‘t Lansink in Hengelo, het voormalige theehuis en nu nog steeds een rijksmonument. Je kunt het zo gek niet bedenken want in de gids heb je een mooi overzicht van de hotels midden in het centrum en in de grote steden of midden in de natuur en ook soms zelfs in kleine dorpen. De QL guide kun je hier bestellen voor € 17,50 per stuk. Heb jij al zin in een heerlijke weekendje weg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.