20

nov

Herfst

Passiescore:

Toe aan een nieuwe herfstgarderobe? Zo fix je dat snel en stijlvol!

Door Redactie

Als drukbezette en moderne passievrouwen hebben we vaak nauwelijks genoeg tijd voor alles wat we ‘moeten’, laat staan voor de dingen die we ‘willen’. Een balans vinden tussen deze twee is voor je gezondheid en plezier in het leven echter cruciaal. En als je een beetje leuk en zelfverzekerd voor de dag wilt komen, is het wel zo belangrijk dat je lekker in je vel zit en een fijne garderobe hebt om op terug te vallen. Met de seizoenswisseling zal het je al duidelijk zijn geworden of je kledingkast wel herfstproof is. Is dit niet het geval? Geen paniek! Hier drie tips om daar snel wat aan te doen.

Herfstlaagjes

De eerste en snelste stap die je meteen kunt invoeren is het omdenken van je lente- en zomerkleding voor de herfst. Hoe dan? Door te werken met laagjes! Redelijk voor de hand liggend, maar de moeite waard om in het achterhoofd te houden als je je kledingkast doorspit en nagaat of een kledingstuk dit seizoen nog te dragen is. Misschien ben je al snel geneigd om dat vrolijk gekleurde T-shirt op te bergen tot volgend jaar, maar onder een leuke cardigan of trui kun je je shirtjes ook in de herfst (en winter!) nog dragen. Die luchtige zomerjurk doet het misschien juist heel goed op zachte herfstdagen met een legging of dikke maillot, een blazer en een gebreid sjaaltje. En met leuke seizoenssieraden zoals deze maak je je herfstoutfits helemaal af.

Herfst

Uitbesteden

Word jij al moe bij het opentrekken van je kledingkast en heb je er bij voorbaat al geen zin in? Duizelt het je van de combinaties en weet je niet voor welke stijl je deze herfst moet gaan? Dan is het misschien een idee om je styling eens uit te besteden. Klinkt duur? Dat hoeft helemaal niet! Je kunt bijvoorbeeld een goede, modebewuste vriendin vragen om suggesties te doen en een paar outfits voor je samen te stellen. Grote kans dat ze staat te popelen om je een leuke herfstmake-over te geven. Weet je zo gauw niet wie je deze taak zou toevertrouwen? Dan is het tegenwoordig ook erg gemakkelijk om de hulp van een professional in te roepen. Zo kun je gratis een Zalon stylist inschakelen voor het creëren van outfits die passen bij je smaak en je budget. Super handig en scheelt weer een hoop tijd en gedoe!

Kledingruilfeestje

Ja, het is er weer tijd voor! Om nu élk jaar voor élk seizoen een nieuwe garderobe aan te schaffen is wel een beetje too much, maar we blijven afwisseling en variatie nu eenmaal zo leuk vinden. Het gevoel van een nieuwe outfit; dat is gewoon een zelfvertrouwensboost en uiteindelijk niet te evenaren door het maken van een nieuwe combinatie met dezelfde items. Vandaar dat het zo leuk is om kleding te ruilen met vriendinnen: dat ene jackje waar je nu wel klaar mee bent inwisselen voor die prachtige blazer van je beste vriendin bijvoorbeeld. In een avond kun je je garderobe updaten, gezellig bijkletsen en ontspannen met een lekker wijntje (of herfstbokje). En het is nog milieubewust ook. Hier lees je hoe je een succesvol kledingruilfeestje organiseert. Proost op de herfst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.