15

apr

Rolgordijnwinkel 3
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Wooninspiratie en beelden voor bij de ramen

Door Tamara Schellekens

Wat ben ik blij. Sinds ik mijn hele huis heb laten stylen door Guyonne heb ik weer overzicht. Dit betekent niet dat alles “af” is. Tijd om te kijken naar de mogelijkheden voor raamdecoratie en nieuwe rolgordijnen te kopen voor de twee ramen bij de keuken. Want dit is nog een plekje waar ik naar mijn mening te veel inkijk heb. Wat zijn leuke trends voor raamdecoratie? 

In 2017 was blauw grijs nog dé kleur voor raamdecoratie. Maar in 2018 is Heart Wood de trendkleur voor raamdecoratie. Het is een warme tint tussen bruin en roze. Een aardse kleur die staat voor geborgenheid, veiligheid, en comfort. Een kleur die je prima als basis voor je interieur kunt gebruiken.

Een ander kleur die het woonbeeld laat zien, is het gebruik van groen met geel en gouden ondertonen. Geel staat voor inspiratie en creativiteit. Als je een ruimte hebt waar je creatieve ideeën wilt ontwikkelen, is zo’n kleurcombinatie geschikt. Een goed gesprek of gezellig afspreken met vrienden is ook wenselijk voor zo’n onderkomen.

Meer koele tinten zoals blauw, zeegroen en naturelle zijn de andere kleurentrends van 2018. Warme herinneringen in een ruimte waar je je prettig voelt en is uitstekend voor een gastenkamer. Het biedt ook een thuis.

Je ziet steeds meer colorbrocking: kleuren die worden gecombineerd met felle en contrasterende kleuren. Dit kun je heel goed toepassen in raamdecoratie bij gordijnen. Je hebt verschillende soorten raamdecoratie: paneelgordijnen, lamellen, vouwgordijnen, plisségordijnen en rolgordijnen. Zelf word ik erg enthousiast over de rolgordijnen in een strakke zwart en witte kleur. Deze beelden inspireren mij voor het maken van mijn keuze. Rolgordijnwinkel 1
Rolgordijnwinkel 3Rolgordijnwinkel 1

Rolgordijnwinkel.nl heeft ook hele mooie rolgordijnen. Misschien nog een leuke tip voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.