Adverteren

Wilt u ook adverteren in het online magazine PassieVrouwen? Met PassieVrouwen.com bent u beter in staat vrouwen als doelgroep te bereiken! Met de passies BeautyFoodLifestyle, Fashion, Travel en Sport  is er de perfecte mogelijkheid om per passie op maat te adverteren. Daarmee zijn wij beter dan welk ander merk in staat de klanten en leads van vandaag en morgen te bereiken.

 

Passievrouwen.com werkt(e) samen met persbureaus, webwinkels, uitgeverijen, evenementen en restaurants waaronder het Fitland XL, Ahava, Dove, Nike, Philips, Boots, No7, Tommy Hilfiger, Vichy, PostNL, YourGift, V&D, Van Haren, Restaurant View, DA Drogisterij, De Wellnessboot, Glossybox, Beautybox, Belissima, Make-up Studio, LOOkX, Zalando, AllSecur,  Thermen Bussloo, ChromaDeLuxe, Weekendjeweg.nl, Expedia, Travelbird, Beautea Company, Sarenza en Inntel Hotels.

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u interesse heeft om te adverteren bij PassieVrouwen! Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem gelijk contact met ons op. Met adverteren op onze vrouwen platform bereikt u de voor u interessante doelgroep optimaal.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

 

Banner advertising

Alle banners hebben een groot rechthoekig formaat en zijn geschikt om de aandacht te trekken van de bezoeker voor uw merk en/of product. Mogelijkheden hiervoor zijn te bespreken. Hoewel u zelf verantwoordelijk bent voor de vormgeving van de banner, is het uiteraard mogelijk u hier in te adviseren.

 

Winactie

Een winacties is een opvallende en populaire manier om uw merk en/of product onder de aandacht te brengen bij bezoekers. Voor deze actie stelt u een product uit uw assortiment beschikbaar om weg te geven. De inhoud van een winactie kan op verschillende manieren worden vormgegeven in o.a. een prijsvraag, in een aantrekkelijk artikel of als opgemaakte afbeelding met tekst. Dit is inclusief vermeldingen van twee links naar uw website. De zichtbaarheid en de duur van de winactie bespreken wij graag met u.

 

Advertorial

Een advertorial is een aantrekkelijk artikel over uw product en/of merk dat tussen de redactionele content van de website geplaatst wordt. Het artikel dient aangeleverd te worden met afbeeldingen naar keuze, maar moet wel aansluiten bij de website. Op de betreffende pagina is de advertorial vier dagen zichtbaar. Daarna schuift de advertorial naar achteren, maar blijft vindbaar via zoekmachines.

 

Het materiaal dient uiterlijk 3 dagen voor de start van de campagne aanwezig te zijn. De uiting moet passen bij de uitstraling van de website. De redactie houdt dan ook te allen tijde het recht om een aanpassing aan te vragen als deze niet aansluit.

 

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door het formulier in te vullen.

ads

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht