24

aug

ProSet
In Beauty \ Haar, Winacties

Passiescore:

ProSet® LOVE your Hair

Door Wendy Versteeg

LOVE your Hair met ProSet® en win geweldige prijzen!

De haarstylingsproducten van ProSet® garanderen een langdurige houdbaarheid van alle kapsels. Om de liefde voor mooie, verzorgde kapsels extra tot uiting te brengen, is er vanaf eind augustus a.s. een unieke winactie. Bij aankoop van twee producten van ProSet® bij de Kruidvatfilialen in Nederland maak je kans op geweldige prijzen rondom de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Smoorverliefd!

ProSet Love your hair

De film Smoorverliefd neemt je mee in het turbulente liefdesleven van vier sterke vrouwen in Den Haag, in hun verschillende levensfases. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna wonen met z’n allen in één huis in Den Haag. Ze zijn mooi, moedig en verstandig. Soms weten ze het echter even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, ‘serial dating’, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes. Smoorverliefd is vanaf 12 september 2013 te zien in de Nederlandse bioscopen.

De haarlakken van ProSet® vind ik zelf uitzonderlijk prettig in gebruik. Daarnaast zijn de producten uitermate betaalbaar en is er voor iedere stijl een andere lak zodat je alle kanten op kunt. Zin in volume? Dan kies je voor de Volume Lift (€ 2,75) variant. Dol op glans? Dan is de paarse Crystal Shine (€ 2,75) zeer geschikt. Als kustbewoonster kies ik veelal voor de Stormy Weather lak (€ 2,95). Deze mega strong variant zorgt ervoor dat mijn haren keurig blijven zitten, ook wanneer net weer even tegenzit.

Ook dol op de fijne producten van ProSet®? Koop dan in de periode van 20 augustus tot en met 4 september 2013 twee full size producten van ProSet® bij één van de Nederlandse filialen van Kruidvat. Vul de code die op de aankoopbon staat in op de actiepagina van www.kruidvat.nl/proset met daarbij de naam- en adresgegevens. Vanaf dat moment maak je kans op geweldige prijzen rondom de nieuwe bioscoopfilm Smoorverliefd.

Wat dacht je van een V.I.P.-arrangement voor 4 personen voor de premièreavond van Smoorverliefd op 9 september a.s. in Den Haag? De winnaar wordt hierbij opgehaald met een limousine en krijgt een ‘Meet & Greet’ met de complete filmcast, alsmede een goed gevulde goodiebag met ProSet®-producten. Daarnaast zijn er ook 10 V.I.P.-kaarten (5×2) voor de premièreavond van Smoorverliefd + goodiebag met ProSet®-producten en meer!

ProSet winactieWil jij kans maken? Scoor jouw ProSet®-producten dan snel bij Kruidvat. Voor meer informatie over de prijzen en natuurlijk de producten kijk je op www.proset.nl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.