6

jul

lush
In Beauty \ Winacties

Passiescore:

Winactie voor Lush

Door Redactie

De redactie van Passievrouwen is fan van Lush. En wij mogen jullie nu een hele mooie winactie aanbieden. Wij hebben de unieke mogelijkheid om acht lezeressen van Passievrouwen om één van de Nederlandse winkels van Lush te bezoeken als Mystery Shopper! Wil jij graag jouw favoriete Lush winkel bezoeken en lekker shoppen?

Mysteryshoppen voor Lush, wat betekent dat?

Voor het mysteryshoppen bij Lush krijg je van Passievrouwen.com €35,- tegoed om vrij te besteden in de Lush winkel. Hierbij krijg je een vragenlijst mee die naar je eerlijke mening over de medewerkers en winkel vraagt. Wanneer je deze vragenlijst en je kassabon op tijd inlevert, ontvang je €35,- op je rekening teruggestort. Uiteraard worden eventuele reiskosten ook vergoed! Jouw investering is ongeveer 2 uur met lekker shoppen en het invullen van de vragenlijst. En daarna kun je heerlijk verwennen met de fijne producten van Lush.lush

Wanneer?

De shopronde zal plaats vinden van 22 juli t/m 4 augustus. Dit is een drukke vakantieperiode dus het is belangrijk dat je dan wel écht kunt! Ook is het belangrijk dat je dan de bon en vragenlijst hebt ingeleverd vóór donderdag 8 augustus.

Op pad naar Lush met €35 tegoed? Geef jezelf op!

Om jezelf op te geven laat je hieronder een reactie achter. Het is voor de selectie en indeling belangrijk dat je aangeeft bij welke van de acht Nederlandse Lushwinkels je graag zou willen mysteryshoppen en/of welke het dichtste bij is. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe bekend je al bent met de Lush winkels (dus hoe vaak ben je al eens in welke winkels geweest). Er zijn geen goede of foute antwoorden! Er wordt altijd een mix gemaakt van newbe’s en diehards en alles wat er tussenin zit. Je kunt je opgeven t/m zondag 14 juli. Daarna wordt de selectie gemaakt en worden de kandidaten gemaild.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

Totaal 166 reacties

Marinka

5 juli 2013 om 21:04

Wat een ontzettend toffe actie! Echt een cadeautje! Ik ga jullie mailen en nog even nadenken over welke locatie van winkel.. Ze zijn helaas allemaal niet om de hoek van m’n huis! Ik krijg 19juli wel zomervakantie dus dat is top! 😀

Beantwoorden

Tamara

5 juli 2013 om 22:37

Ook een mailtje gestuurd! 😀

Beantwoorden

Tamara

11 juli 2013 om 20:59

Ik had jullie een mailtje gestuurd, maar reageer ook nog even zo :)

Lijkt me keigaaf om mee te mogen doen! Ik ben namelijk 2 augustus (02-08-1993) jarig, en dit zou dus een tegek cadeau zijn!
Ik gebruik de Henna haarkleuring het meest, in de Caca Brun.
Hiervoor ga ik altijd naar Maastricht! erg fijne mensen die daar werken, altijd even klantvriendelijk en behulpzaam!

Beantwoorden

Brenda

5 juli 2013 om 23:03

Hai dames, ik heb een mail gestuurd hoor! Lijkt me heel erg leuk om te doen!! Heb jullie geliked op facebook en volg jullie ook op twitter(waarom deed ik dit niet al???) Ben alleen in mijn mail vergeten te zetten hoevaak ik bij lush winkel. Ik kom er ongeveer 4 tot 6 keer per jaar. Koop er niet altijd iets wegens niet altijd toereikend budget…mijn favo’s tot nu toe: buffy, ultra bland en dream cream!

Beantwoorden

Chocoholic

5 juli 2013 om 23:11

Ik heb jullie een mail gestuurd! Deze actie is niet te weerstaan! 😉

Beantwoorden

Chocoholic

8 juli 2013 om 11:36

Ik lees net dat een comment plaatsen voldoende is. Graag Amsterdam of Utrecht.

Beantwoorden

Cindy

6 juli 2013 om 18:44

Ik ga ook mailen, leuk!

Beantwoorden

Me!

7 juli 2013 om 12:57

Wat een leuke actie dames! Ik ben 21 juli jarig, zou een Lush shopactie om die reden wel zien zitten. Uiteraard, voor wat hoort wat, dus een vragenlijst invullen vind ik geen enkel probleem en doe ik graag.
Ik zou graag op de Leidsestraat willen winkelen.

Beantwoorden

Michelle

7 juli 2013 om 13:15

Wauw, wat een gave actie! Ik ben in het afgelopen jaar denk ik 2 keer bij Lush geweest. Als ik naar Lush ga, ga ik naar Lush Utrecht. Ik zou graag meer producten van Lush leren kennen dus dit is voor mij een ideale actie!

Beantwoorden

Wenvers

7 juli 2013 om 13:27

Een comment plaatsen met daarin het filiaal van jouw keuze is voldoende lieve dames! Allemaal snel reageren en wie weet mag jij binnenkort dan lekker Lush shoppen! Enne… Mag ik mee? 😉

Beantwoorden

suzanne

7 juli 2013 om 20:02

Den Haag ! Lijkt me heel leuk want ik ga niet op vakantie deze zomer. Dus wil ik wat leuke activiteiten voor mijzelf plannen! Groetjes Suzanne v H. SundayMonday

Beantwoorden

Anita H.

8 juli 2013 om 00:09

Maastricht ligt niet zo ver bij mij uit de buurt (ik woon in Sittard) en daar wil ik ook graag gaan mysteryshoppen. Ervaring met Lush: jaren geleden eens enkele producten aangeschaft voor mijn vette / onzuivere huid, helaas zonder het gewenste / verwachte resultaat.

Beantwoorden

A.

8 juli 2013 om 11:17

Utrecht, redelijk bekend met Lush

Beantwoorden

Marinke

8 juli 2013 om 13:26

Voor mij is Lush Den Bosch het dichtste bij. Ben een beetje bekend met Lush, een bezoek aan de winkel is al een klein feestje :)

Beantwoorden

Maar

8 juli 2013 om 21:27

Ik zou heel graag mystery shoppen in Haarlem of Amsterdam. Ben al behoorlijk bekend met de lekkere producten van Lush.

Beantwoorden

Astrid

9 juli 2013 om 15:30

Oh wauw! Ben goed bekend met de producten van Lush. Shop wel eens in de Leidse of Kalverstraat en als ik in een andere stad kom waar een Lush zit kan ik het niet weerstaan om ook even naar binnen te lopen. Dan is mijn dag weer goed 😉

Beantwoorden

Valery

10 juli 2013 om 01:15

Een erg leuke actie, het filiaal in Utrecht heeft mijn voorkeur. Ik ben erg bekend met Lush, ik kom er regelmatig in het filiaal in Utrecht(meerdere keren per maand). Ook ben ik erg bekend met de producten. Ook ben ik bekend met andere filialen(onder andere Den Haag). Ik ga niet op vakantie, dus ik ben gewoon vrij. :)

Beantwoorden

Marinka

10 juli 2013 om 10:25

Hi Tamara, Wendy, Lianne & Mariska,

Het lijkt me als lush-fan heel erg leuk om mee te doen! Helaas is er voor mij geen lush-winkel dichtbij! Maar als ik ga shoppen in een wat grotere stad, dan kan ik de winkels nooit weerstaan! Dat is toch ongeveer 4x per jaar, denk ik. Het liefst zou ik naar Haarlem gaan om daar te mysteryshoppen. Van 22 t/m 4 aug.is géén probleem.. ik krijg namelijk 19juli vakantie!

Liefs, Marinka

Beantwoorden

Bibiane

11 juli 2013 om 10:04

Hoi passievrouwen,

Wat een leuke kans om te krijgen.
Ik wil me dan ook graag opgeven. Heb die periode ook geen verplichtingen dus kan elke dag.
Zelf ben ik geweest in winkels in Utrecht, Rotterdam, Antwerpen, maar ook paar in buitenland zoals Amerika , Engeland en Duitsland. Kom met regelmatig in de winkels.

Als voorkeur voor een winkel graag Rotterdam, Utrecht of Den Bosch.

Liefs,
Bibiane

Beantwoorden

Diane Dekker

11 juli 2013 om 12:37

Mysteryshopper bij Lush, coolste baan ever ;-). Dat is zeker geen straf voor mij! En aangezien wij pas eind augustus op vakantie gaan, kan ik makkelijk in jullie periode op pad! Ik kom vaak in Den Haag en Utrecht dus die winkels zou ik kunnen bezoeken voor jullie. Ik hoop dat ik uitgekozen word, lijkt me heerlijk!

Beantwoorden

a

11 juli 2013 om 12:38

hoe geef ik mij op? waar moet ik naar toe maliën?

Beantwoorden

melanie

11 juli 2013 om 12:40

ooooh hoe leuk ik ben echt een fan van lush en mysterie shoppen is dan ook zeker heel leuk

Beantwoorden

aida

11 juli 2013 om 12:40

Ik zie geen emailaders waar ik naar kan mailen. Maar ik wil graag mistery shoppen bij lush. De producten ken ik heel goed, ik gebruik alles behalve gezichtscrème van lush. Graag hoor ik meer.

Groet

Aida Kirstina

Beantwoorden

Elly van keulen

11 juli 2013 om 12:41

Ik doe graag mee , voor en van de winkels in amsterdam , waar mail ik dat heen ???

Beantwoorden

Thecla

11 juli 2013 om 12:41

Wat een leuke actie van jullie, ik ben al Lush-fan voordat er winkels in Nederland waren.
Toevallig heb ik net die ene week vakantie en ga niet weg en een dagje naar Utrecht om te shoppen of te winkelen lijkt me heel fijn. Den Bosch kan ook. Mag je een voorkeur hebben voor meerdere winkels, dan dus Utrecht of Den Bosch.

Groetjes
Thecla

Beantwoorden

Helga

11 juli 2013 om 12:42

Ik woon in de buurt van Maastricht dus ik ben zo bij de Lush. Ik wil graag het één en ander voor jullie testen. Ook omdat ik erg met milieu en natuurlijke producten bezig ben.

Beantwoorden

Sanne van Amerongen

11 juli 2013 om 12:42

Supergaaf! Lush Haarlem is bij mij super dichtbij. Ik ben hier een paar keer eerder geweest maar helaas nooit zo vaak als ik zou willen.

Beantwoorden

Lois

11 juli 2013 om 12:43

Hoi!
Ik ben de hele vakantie thuis, dus ik kan vrijwel iedere dag.
Ik kom erg vaak bij Lush en ben enorm fan van hun producten. Daarom lijkt het me ontzettend tof om te mogen mysteryshoppen. En uiteraard ook om wat dingetjes uit te mogen zoeken.
Ik woon 20 minuutjes van Utrecht vandaan, dus dat is ideaal

groetjes!

Beantwoorden

Brechje

11 juli 2013 om 12:44

Hi,
Lijkt me leuk om eens te doen! Ik ben bekend met de winkels in Den Bosch, Amsterdam, Maastricht, Edinburgh, Antwerpen Londen, Milaan.. Oftewel: ik kom regelmatig bij Lush:) Het was voor mij altijd iets speciaals voor op vakantie, omdat ik niet heel dichtbij een Lush winkel woon, maar tegenwoordig pak ik gewoon de trein als ik iets nodig heb haha.

Ik ga niet op vakantie, dus mysterie shoppen past wel in mijn agenda.

Voorkeur gaat uit naar DB of Maastricht, aangezien die het dichtsbij zijn.

Liefs!

Beantwoorden

julia

11 juli 2013 om 12:46

tof ik wil graag mee doen!

bij de lush in amsterdam kom ik vaak. daar heb ik ook een aantal dingetjes geprobeerd en gekocht.ook ben ik wel is in die van utrecht geweest en in UK. daar heb ik ook meerdere spullen gekocht omdat het daar veel goedkoper is. maar omdat ik mee wil doen is omdat ik het leuk vind om een mysteryshopper te zijn. ik krijg ze ook in mijn eigen winkel en zo weet ik wat beter kan en wat goed gaat. en ik ben altijd heel eerlijk en ik zie alles wat beter kan of juist heel goed gaat! de plaats in amsterdam de leischestraat of kalverstraat maakt niet uit.

groetjes julia

Beantwoorden

Sophie

11 juli 2013 om 12:49

Ik zou dolgraag eens gaan mysterieshoppen in Lush Maastricht! Een mooi excuus om nog eens in Maastricht te gaan shoppen 😉
Met de producten van Lush ben ik al bekend.
Liefs, Sophie

Beantwoorden

Joli

11 juli 2013 om 12:50

Hallo,
Ik ben niet vrij in die week maar op vrijdagmiddag en in het weekend ben ik volledig beschikbaar.
Ik zou mij graag willen opgeven voor Lush Amsterdam, Kalverstraat.
Heerlijk een paar uurtjes tussen de Lush producten vertoeven is geen crime.
Succes met de selectie!
Groetjes Joli

Beantwoorden

Ellen

11 juli 2013 om 12:50

Den Bosch! Ben een diehard Lush gebruiker (en ambassadeur!) en al goed bekend met veel producten!

Beantwoorden

Tamara

11 juli 2013 om 12:50

Graag zou ik in Utrecht mystery shopper zijn! Ik kom een paar keer per jaar in een winkel van Lush en heb diverse allergieën, waardoor ik vaak ingewikkelde vragen heb voor de medewerk(st)er. Daaruit blijkt meestal wel of er fijn personeel werkt of niet.

Beantwoorden

Lainey

7 augustus 2016 om 10:03

Wow. I love the idea of the bananas and pineapples dusted in cinnamon sugar, put on skewers, and grilled. That alone would make a pretty ron1ic&#82k7; dessert. Yum!

Beantwoorden

frikje

11 juli 2013 om 12:51

Het lijkt mij leuk om mee te doen. Ik ben door de jaren heen in verschillende lush winkels geweest en over het algemeen heb ik hele goede ervaringen daar mee. De laatste keer had ik een fles schampoo gekocht die tot magische wijzen tot 2 keer toe ging lekken. ik ben 2 keer opnieuw de winkel binnen gestapt en kreeg tot 2 keer toe een nieuwe fles en wat testers. Ik zou het heerlijk vinden om wat terug te doen voor deze mensen.
De winkels die zich het dichtste bij bevinden zijn Rotterdam en den Bosch. Als ik ga shoppen kies ik toch altijd wel een stad uit met een lush winkel dus je kan me wel een diehard noemen.
En nu maar duimen!

Beantwoorden

Josie

7 augustus 2016 om 04:28

With the bases loaded you struck us out with that anwsre!

Beantwoorden

da direkt kfz versicherung test

3 november 2016 om 12:57

I currently run a website marketing in the healthcare field. I am currently a pharmacy technician and I focus on Seo traffic. I look forward to joining your team and working with you in the future.

Beantwoorden

csgo strong

8 april 2017 om 13:46

Yo, Bev! Better you than me, but it sounds like all of you had a great time. What a gift for your daughter! I’m sure she will treasure the memories all of her life.

Beantwoorden

Renate

11 juli 2013 om 12:53

Gave actie!
Ik zou graag willen shoppen bij Utrecht of Den Haag! :)

Beantwoorden

Renate

11 juli 2013 om 12:54

Ik ben trouwens wel bekend met Lush.. Ik ben er nu pas twee keer geweest, maar verf mijn haar altijd met hun Henna en ben dol op hun bubble bars. Verder heb ik nog niks van Lush gebruikt.

Beantwoorden

Irma

11 juli 2013 om 12:54

Oh wat tof! Ik kan alleen het eerste weekend van augustus niet :(.
Maar het liefst de winkel in Rotterdam centrum! Lekker dichtbij :)
Heel mijn badkamer staat vol met allemaal lushjes. (oepsie)

Beantwoorden

Marie-Claire

11 juli 2013 om 12:54

Wat een leuke actie! Ik zou graag mee doen en lekker shoppen bij Lush. Ik heb weinig ervaring met Lush artikelen, dus een beetje advies kan ik in de winkel wel gebruiken. Lijkt mij een goede test 😉 Ik heb erg goede berichten gehoord over Lush, dus ik ben benieuwd! De locatie Den Haag zou voor mij het makkelijkste zijn.

Beantwoorden

Desiree

11 juli 2013 om 12:54

Wat leuk! Ik zou heel graag mee willen doen. In die periode kan ik zeker, ik heb dan vakantie en ga in die periode ook niet weg. Ik ben bekend met de winkel in Den Haag en in Rotterdam. In Den Haag ben ik nog maar 1 keer in de winkel geweest en in Rotterdam al heel vaak. Rotterdam is voor mij het dichtste bij, dus daar zou ik het liefst heen willen gaan, mocht ik uitgekozen worden. Ik heb een OV kaart dus er zitten niet veel reiskosten aan verbonden, omdat ik in die periode met 40% korting reis.
Ik vind Lush echt een hele geweldige winkel. Ik heb al aardig wat zeepjes en een aantal andere producten, maar elke keer komen er weer meer dingen bij op mijn wishlist. Ik vind het hele concept van Lush heel tof, zelfgemaakte producten met fair trade ingrediënten, niks op dieren getest, vegetarisch en veganistische producten. Alles ruikt altijd zo lekker. Als ik in de buurt van de winkel ben komt de geur je al tegemoet. Dan kan ik de verleiding al niet weerstaan om even rond te snuffelen. En de acties die ze voeren vind ik ook goed. Vorige keer zag ik ze nog staan in een olifantenpak! En dat met het warme weer. Heel tof dat ze dat dan toch nog doen!
Ik hoop dat ik uitgekozen word en nog lekker wat producten kan uitzoeken!

Beantwoorden

Anne

11 juli 2013 om 12:55

Wat een super actie! Ik zou heel graag mysterieshoppen bij de Lush, ik koop daar geregeld producten als ik weer voldoende gespaard heb gezien het een van de weinige producten zijn die mijn huis aan kunnen. Dan nog is het een beetje zoeken! Ik ben dus sinds een jaartje wel meteen die-hard lushie geworden, en test voor mijzelf ook heel wat af… Voornamelijk bij Lush den Bosch, of op de vakantie bij de dichtstbijzijnde Lush :)

Beantwoorden

Jitske

11 juli 2013 om 12:57

Leuke actie! Ben dol op Lush maar heb wegens een klein budget niet heel veel producten, maar wel al ervaring met gebruik van zeepjes, gezichtsproducten en handverzorging. De locatie Rotterdam zou voor mij het meest geschikt zijn.

Beantwoorden

Suzanne

11 juli 2013 om 12:57

Ik ben LUSH verslaafd, ik loop er zelfs binnen als ik niets nodig heb. Ik ben ook veel te bekend in Den Haag dus dan krijg je niet echt een objectief beeld. Amsterdam/Utrecht/Rotterdam zou ik willen bezoeken.
Ik ben al een paar keer in Rotterdam geweest, maar Amsterdam en Utrecht nog nooit. Goed voor een frisse blik 😉

Beantwoorden

Sharon

11 juli 2013 om 12:58

Ik zou ook graag mee willen doen. Ik zelf ben doof en het lijkt me goed om medewerkers te testen hoe goed ik word geholpen. En natuurlijk ook de omgeving van het winkeltje zelf. Ik ben in bezit van aantal producten van Lush, maar zou super zijn om andere producten te mogen testen. Mijn voorkeur gaat uit naar 2 winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Beantwoorden

Rosanne

11 juli 2013 om 13:00

Het is voor de selectie en indeling belangrijk dat je aangeeft bij welke van de acht Nederlandse Lushwinkels je graag zou willen mysteryshoppen en/of welke het dichtste bij is. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe bekend je al bent met de Lush winkels (dus hoe vaak ben je al eens in welke winkels geweest).

Wow, dit is nog eens een leuke actie, hier zo iedereen van genieten!
Zelf ben ik drie keer naar een Lush winkel geweest, alle drie de keren in Haarlem. Dit is zo’n leuke winkel. Maar de winkel die het dichtst bij is, is die in Amsterdam.
Het lijkt me erg leuk om te mysterieshoppen in Haarlem of Amsterdam 😀

Beantwoorden

Stella

11 juli 2013 om 13:00

Hallo,

Ik zou mij ook graag willen opgeven om als mysteryshopper bij de vestiging in Den Haag of Rotterdam te shoppen. Ik ben redelijk bekend met de producten, de goede doelen en acties die de Lush heeft. Daarnaast draag ik ook graag uit waar Lush voor staat.

Ik ben volledig beschikbaar in de genoemde periode!

Vriendelijke groeten,

Stella

Beantwoorden

Rosanne

11 juli 2013 om 13:00

Oops, dat eerste stukje moest natuurlijk weg xd

Beantwoorden

Marina

11 juli 2013 om 13:00

Ik vind Lush echt fantastisch, ik zou de winkels in Amsterdam willen bezoeken

Beantwoorden

Tamara

11 juli 2013 om 13:01

Wat leuk om te doen! ik zou erg graag met deze actie mee willen doen!:)De winkel in Rotterdam is voor mij dicht in de buurt. Ik ben al wel eens eerder bij Lush geweest maar nog niet zo heel vaak. De producten zijn wel geweldig!

Beantwoorden

Evelien

11 juli 2013 om 13:01

ik zou graag naar de lush in utrecht willen :) die zit er nog niet zo lang.. ben een keer of vijf binnengelopen. Niet altijd wat gekocht hoor 😉 zou het tof vinden om daar langs te gaan 😀

Beantwoorden

Alida Koentjes

11 juli 2013 om 13:02

Ik ga af en toe wel eens naar Lush Haarlem. Maar als ik dit mag doen dan zou ik naar Amsterdam gaan.Zo leuk, dus ik ga duimen…

Beantwoorden

Hester

11 juli 2013 om 13:02

Wat leuk, ik wil supergraag mysterieshoppen voor Lush!! De producten zijn zo lekker en ik vind het leuk om een beoordeling over Lush te geven. De 35 euro graag willen besteden in Den Bosch of Utrecht

Beantwoorden

Helga

11 juli 2013 om 13:03

Ik wil graag even shoppen voor jullie in Amsterdam de Leidsestraat of de Kalverstraat
Sinds ik in Liverpool Lush ontdekt heb ben ik verslaafd geraakt.Dus mail wel en ik spring de bus in en ga lekker lushen.

Beantwoorden

Moniek

11 juli 2013 om 13:05

Wat een leuke actie! Dit zou ik erg leuk vinden. Ik ga niet op vakantie dus ik heb alle tijd. Ik woon vlakbij ‘s Hertogenbosch dus in die winkel zou ik graag Mystery Shopper willen zijn. Af en toe kom ik in de Lush, eens in de drie maanden ongeveer.

Groetjes,Moniek

Beantwoorden

Kim van de Klashorst

11 juli 2013 om 13:06

Hoi,

Ik wil me ook graag opgeven als Mysterieshopper. :) Als ik word gekozen zou ik naar de Lush in Haarlem gaan.

Beantwoorden

Wilma van Andel

11 juli 2013 om 13:07

Pff echt een leuke opdracht. Ik kom maandelijks in Den Bosch (shampoobars/ scrubs/ overheerlijke zeep! ) dus een keertje ‘gratis’ shoppen zou leuk zijn! I hope so en ik kan hoor. Graag in Den Bosch.

Beantwoorden

Kylie Stene

11 juli 2013 om 13:07

Ik offer mij graag op!
Mijn voorkeur gaat uit naar Utrecht of Amsterdam, beiden dezelde reistijd 😉
Ik ben nog nooit bij een Lush filiaal geweest, maar heb wel eens via via wat samples mogen proberen, wat hebben ze fijne producten zeg! Helaas geen lush-money, dus dit zou voor mij de uitgelezen kans zijn om eens echt kennis te maken met de legende van Lush!

Beantwoorden

Kylie Stene

11 juli 2013 om 13:08

Het is Kylie Stend trouwens, haha

Beantwoorden

Paul

11 juli 2013 om 13:08

Steeds meer mannen zie ik ook enthousiast over Lush, hoewel het ´uniseks´ assortiment en service nog niet altijd aansluit op dat van mannen, op het scheerschuim na natuurlijk.
Graag zou ik eens een kritischer blik in de winkel in Den Haag nemen, waar ik zo´n 6 keer per jaar iets koop. Heel soms ook in de Kalverstraat in Amsterdam.

Beantwoorden

Nicole

11 juli 2013 om 13:10

Na jarenlang beoordeeld te zijn door mysteryshoppers tijdens mijn werk in vele drogisterijen en apotheken, wil ik nu de rol wel eens omdraaien om zelf mysteryshopper te worden. Ik heb nog nooit de producten van Lush gebruikt, dus ik wil graag ook deze producten proberen. Mijn voorkeur gaat uit naar 1 van de winkels in Amsterdam, dan ga ik daar lekker met mijn dochter van 10 heen!

Beantwoorden

Mercylyn

11 juli 2013 om 13:11

Leuk!
Ik ben nog niet bekend met alle producten alleen de shampoo.
De vestiging in amsterdam daar zou ik graag willen als mystery shopper willen winkelen.

Beantwoorden

Paula Hart

11 juli 2013 om 13:11

Ik zou het graag mee willen doen!

Heb al een deel van mijn kast vol staan met producten van de Lush en ben echt fan! Maar voor een arme student is het toch allemaal wat duur.

Ik zou graag bij de winkel in Den Haag shoppen!

Beantwoorden

Nancy Moonen

11 juli 2013 om 13:13

Superleuk! Ik ben beschikbaar als Mysteryshopper voor locatie Maastricht 😀 En ik woon in Maastricht, dus geen reiskosten voor mij :p Ik kom er sinds anderhalf jaar ongeveer een keer per maand om m’n voorraadje weer bij/aan te vullen! De Lush in Maastricht is de enige waar ik tot nu toe ben geweest. <3

Beantwoorden

Tijne

11 juli 2013 om 13:13

Superleuke actie! :)
Zelf ben ik als receptie/horeca manager werkzaam en kijk hierdoor anders naar bijvoorbeeld een ontvangst of uitstraling van de winkel en medewerkers.
Ik ben al een tijdje Fan (Fun!) van Lush en gebruik de producten dagelijks.
De locatie in Utrecht zou ik graag willen bezoeken.

Beantwoorden

Robin

11 juli 2013 om 13:14

Ik ben een ‘Lushie’ en dus een grote fan. Ik heb al een aantal producten en die smaken (ruiken) naar meer! Ik ben vooral nog heel erg benieuwd naar haar- en gezichtproducten. De winkel die ik bezoek als ik naar Lush ga is die in Rotterdam.

Beantwoorden

suzanne

11 juli 2013 om 13:15

Heel erg leuk om mee te doen met deze actie!
Ik ben bekend met het concept van Lush en woon dichtbij de winkel in Utrecht, dus daar zou ik wel een geheime shoptour willen doen!

Beantwoorden

Suus

11 juli 2013 om 13:15

Hey,superleuke actie! Ik ben een diehard lushie en helemaal verslaafd! Ik zou graag eens mysteryshoppen en mijn mening geven, lijkt me leuk. Mijn voorkeur gaat uit naar Maastricht!

Beantwoorden

Marcella

11 juli 2013 om 13:17

Oh ik zou dolgraag een keertje willen mystery shoppen bij een lush winkel. Ik denk dat ik dan toch ga voor de vestiging in Utrecht. Ik ben een beetje bekend met Lush, door een vriendin op deze (h)eerlijke producten gewezen (zij is een echte die hard hihi), dus zo nu en dan koop ik er wat maar er zijn nog zoveel producten te ontdekken :-) :-)

Beantwoorden

Melissa

11 juli 2013 om 13:17

Super leuke actie. Ik ben een bekende bij lush in den haag!

Beantwoorden

Sasja

11 juli 2013 om 13:18

Wauw wat een heerlijke actie! Ik ben een aantal keer bij Lush Den Haag en Rotterdam geweest om heerlijke producten voor mezelf of iemand anders te kopen. Nu is het alweer een tijdje geleden dus tijd om weer eens te gaan shoppen! En ik heb nog geen vakantieplannen dus winkelen bij Lush zou wel een kadootje zijn! Ik kom ongeveer 4 keer per jaar bij Lush, aangezien ik toch meer uitgeef dan de bedoeling was. En anders doet Lush op een verlanglijstje ook altijd wonderen!

Beantwoorden

Sascha

11 juli 2013 om 13:25

Oh, wat een leuke actie zeg! Ik zou dit graag doen! De dichtstbijzijnde lush is voor mij de lush in de Kalverstraat. Ik ben daar een paar keer geweest, maar de laatste tijd niet meer zo vaak. Ik heb zoveel producten die ik al eens wilde uit proberen, maar weet niet wat het beste bij mij past! Daar zou ik dan graag wel advies voor willen krijgen. Ik ben in de aangegeven periode volledig beschikbaar en zou er graag mee aan de slag gaan!

Beantwoorden

Josanna

11 juli 2013 om 13:28

Hallo dames,

Hierbij nog een grote fan die graag wil mysteryshoppen in Lush Utrecht of Den Bosch. Zou perfect passen in een zomervakantie vol leuke dagjes uit. Lush ontdekt in Amsterdam. Speciaal afgereisd naar Den Bosch omdat Lush Utrecht nog niet bestond. Maar toen ook Lush Utrecht werd geopend, sprong ik een gat in de lucht omdat dat net even wat dichter bij huis is.

Beantwoorden

Annelies

11 juli 2013 om 13:28

Lush Rotterdam lijkt me leuk! Ik ben helaas nog nooit in de gelegenheid geweest een Lush winkel te bezoeken.

Beantwoorden

Douwe Kooistra

11 juli 2013 om 13:29

Ik las de actie op mijn FB. Het enige probleem is dat ik geen vrouw ben maar een Metro-man. Opzicht lijk mij dit geen probleem. Ik ben een GROTE lief hebber van de Lush producten. Maar ben ook erg kritisch. daarom heb ik een aantal favoriete winkels. Voor mij is Utrecht en Amsterdam het dichtste bij. Deze twee heb ik ook nog nooit bezocht. Wel bezoek ik de winkels in Rotterdam, Antwerpen en de beide winkels in Brussel.

Ik hoop dat ik naast de vele vrouwen, de enige metro man mag zijn.

XoXo,
Douwe

Beantwoorden

niki

11 juli 2013 om 13:29

Ik geef me bij deze graag op, koop al mijn huid en haarverzorging bij lush, in amsterdam en moet binnenkort inslaan voor de surf vakantie!

Beantwoorden

Sylvia

11 juli 2013 om 13:30

Hallo,
Sinds kort ben ik bekend met Lush.
Mijn dochter heeft mij meegenomen naar de winkel in Amsterdam.
Wat een ervaring, die geuren en kleuren.
Ik heb nog veel te leren over het aanbod en de mogelijkheden van de Lush producten.
Welke locatie ik zou moeten bezoeken maakt niet zo veel uit, liefst wel in Nederland.
Ik hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groeten,
Sylvia Jansen

Beantwoorden

Jantina

11 juli 2013 om 13:33

Oeehhhhhhhhhhhhh I LOVE THIS! Ik ga regelmatig naar Amsterdam en sla NOOIT 1 van mijn favo geurende winkels over 😀 DE LUSH <3

Ik heb echt een wenslijstje wat ik zo graag zou willen uitproberen en delen 😀

Beantwoorden

Purdey

11 juli 2013 om 13:38

Ik zou maar wat graag mysterie shoppen!
Ben beschikbaar en ga graag naar de winkel in den bosch!

Beantwoorden

senne

11 juli 2013 om 13:39

Jaaa! ook ik wil me graag opgeven ^^ Ben wel bekend met de Lush winkel in Utrecht maar wil ook best wel in een andere winkel van Lush :)
heerlijk altijd die geuren en kleuren bij Lush… en nog genoeg wat ik uit wil proberen

Beantwoorden

Lydia

11 juli 2013 om 13:41

Leuke actie! Ik ben al wel een paar keer bij Lush geweest maar ben geen diehard fan. Een fan light? De vestiging in Utrecht is voor mij het dichtste bij.

Beantwoorden

Alex

11 juli 2013 om 13:42

Wat leuk! De Lush is voor mij de enige winkel waar ik lekkere zeep en andere producten kan kopen door mijn allergieën! Het zou dus super zijn ze zo te mogen halen.
Ik shop ongeveer 1x in de twee/drie maanden bij Lush Den Bosch, en zou daar dan ook wel willen mysterieshoppen.
Sowieso, voor shoppen maak ik altijd tijd, dus dat zal zeker geen probleem zijn 😉

Beantwoorden

Anita

11 juli 2013 om 13:43

Wat ontzettend leuk! Ik ben in de mogelijkheid om in die periode bij Lush te gaan shoppen! Precies in mijn vakantie :) Ik ben er pas 1 keer geweest en dat was goed bevallen. Ik ben erg benieuwd naar meer producten van Lush. Ik zou graag in Utrecht gaan. Ik hoop dat jullie mij kiezen. Groetjes, Anita

Beantwoorden

Isabella

11 juli 2013 om 13:43

Hoi! Ik zou graag als mysteryshopper meedoen :) Wij gaan op z’n vroegst pas in het najaar op vakantie, dus ik heb alle tijd.. Ik geef de voorkeur aan Amsterdam Kalverstraat of Leidsestraat, die zijn het dichtstbij. Ik kom inmiddels een jaar of zeven bij Lush, en sla meerdere keren per jaar even in. Ik heb een flinke lijst van favorieten inmiddels (seanik, big, olive branch, snowglobe, angel’s delight en de bubblebars bijv.). Ik kom er ook graag om kadootjes voor anderen te kopen en krijg het zelf ook af en toe kado . Ook als ik op vakantie in het buitenland ben ga ik regelmatig even naar Lush (Londen, Berlijn, Dublin al geweest) om lekkere spulletjes voor in bad te halen of producten die hier niet altijd te krijgen zijn.

Beantwoorden

Mike

11 juli 2013 om 13:43

Ook ik kom regelmatig bij Lush Utrecht/ Amsterdam maar zou het leuk vinden om bijvoorbeeld de winkel van den haag/rotterdam of Haarlem eens te bezoeken. Dit doen als Mysteryshopper is dit natuurlijk extra leuk. Omdat ik lush redelijk goed ken denk ik ook dat ik een goede objectieve beoordeling kan doen van de winkel en de service die ze verlenen.

Ik hoor graag of ik als man uitgenodigd wordt. Groetjes Mike

Beantwoorden

suus

11 juli 2013 om 13:45

Wat leuk! Ik zou graag eens gaan mysteryshoppen in Haarlem, daar kom ik zo eens per maand.Soms ook in Amsterdam, Leidsestraat, maar dat zal zo eens per half jaar zijn. Ik ben dol op Lush, ben een echte fan. Gebruik ook verschillende producten, van gezichtsverzorging tot bruisballen.

Beantwoorden

Angela Westerhuis

11 juli 2013 om 13:45

Ik wil me hier graag voor aanmelden.
Ik heb een zeer gevoelige huid en een probleemhuidje. Voorlichting is voor mij dus erg belangrijk.
Ik zou wel graag de Lush Utrecht willen testen.

Beantwoorden

Angela Westerhuis

11 juli 2013 om 13:46

Aanvulling: ik ben al wel eens geweest en voorzichtig begonnen met een paar producten.

Beantwoorden

Pearl

11 juli 2013 om 13:47

Lijkt mij heel erg leuk om mee te doen met deze actie! Ben niet zo bekend met de producten van Lush, maar hoor wel altijd positieve ervaringen erover. Zou erg leuk zijn als ik met deze actie kennis kan maken met de producten van Lush. Den Haag is voor mij het handigst.

Beantwoorden

Bessie

11 juli 2013 om 13:48

Wauw, wat een goede actie! Ben zo’n 4-5 jaar een trouwe ‘Lushie’ en heb zeker wat opbouwende puntjes :)

Kies mij en de uitdaging start 😉 hihi

Lush Haarlem gaat mijn voorkeur uit, aangezien ik daar woon. Maar Amsterdam is no problemo, daar ben ik ook 1-3x per week te vinden.

Hoop iets van jullie te horen! Greetz

Beantwoorden

Laura

11 juli 2013 om 13:50

Dit jaar ga ik niet op vakantie dus heb ik alle tijd voor deze super leuke mogelijkheid! Ik zou graag mysteryshoppen in Rotterdam, omdat ik daar ook woon. Ik ben drie keer eerder in die winkel geweest en heb toen ook na wat hulp wat gekocht. Verder ben in begin dit jaar één keer in het filiaal in Antwerpen geweest, waar ik dit merk ook heb leren kennen en heb ik een internet bestelling gedaan.

Beantwoorden

Patries Spoolder

11 juli 2013 om 13:51

Oh, wat fijn voor 35 euro besteden bij mijn favoriete body winkel!
Ik koop erg veel bij Lush en ben een ervaren Lushie. Ik gebruik shampoo, conditioner, gezichtscreme, zeep, doucheproducten, bodybutters, massagebars enz van de Lush.
De winkel waar ik zou willen mysterie shoppen is de Lush in Den Bosch.
Ik kom daar het meest.

Beantwoorden

Bessie

11 juli 2013 om 13:51

PS: ik ben beschikbaar én ik heb 5 lege verpakkingen die terug kan. Bij het inleveren ervan krijg je een maskertje…

Beantwoorden

iris

11 juli 2013 om 13:55

Wauw!! Ik ben een enorme lush fan en kom dan ook regelmatig in de winkels, vooral de winkel in den Haag, en af en toe in Amsterdam, ongeveer 2x per maand. Het liefst zou ik willen mysterie shoppen in den haag, Omdat ik in die winkel het meest bekend ben en die het dichtst bij is voor mij. Al het geld wat ik kan missen geef ik uit aan lush, dus om voor 35 euro te mogen shoppen zou fantastisch zijn!! Ik gebruik altijd alleen maar lush ben er gek op:D

Beantwoorden

Marloes

11 juli 2013 om 13:57

Ik werk in Utrecht en zo graag naar Lush in Utrecht gaan. Ik kom 2x per jaar bij de Lush in Utrecht. Graag wil mysterie shoppen en meer van de fijne producten van lush willen uitproberen.

Beantwoorden

Nanja Bakker

11 juli 2013 om 13:59

Hoi, ik woon op 20 minuten treinen van Utrecht en uurtje van Den Bosch. Kan tot 1 augustus. Ben bekend met Lush via online shop, maar kom slechts 1x per jaar in de winkel. Dus heb nog een frisse blik!

Beantwoorden

Nick

11 juli 2013 om 14:06

De vrouwen om mij heen hebben mij overtuigd dat het merk Lush ook voor mannen is. Ik ben nog nooit in een Lush winkel geweest, maar wil het graag proberen. Locatie Den Bosch zou het beste uitkomen.

Beantwoorden

Sofieke

11 juli 2013 om 14:15

Ook ik zou graag mysterie shoppen voor Lush! Ik woon in Den Bosch dus zou het liefst daar heen gaan. Ik ken Lush al een tijdje maar er is nog zo veel meer te ontdekken!

Beantwoorden

Esther Erdtsieck

11 juli 2013 om 14:17

Ik wil graag in de winkel van Rotterdam mystery shoppen. Omdat ik daar nog niet ben geweest en er eigenlijk dicht bij woon. Ik ben dol op Lush, hoewel slechts 2 winkels bezocht: In Den Haag en in Italie.

Beantwoorden

Martine Plukkel

11 juli 2013 om 14:18

Ik wil ik wil ik wil ik wil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik ben 1x in Kalverstraat geweest en heel vaak online. Als ik een filiaal mag bezoeken graag 1 v.d 2 in Amsterdam :)

Beantwoorden

Amanda

11 juli 2013 om 14:20

Leuk!!! Ik zou graag willen mysterieshoppen voor Lush in Rotterdam om meer van dit filiaal en de producten te weten te komen ik ben er namelijk pas 1x geweest.

Beantwoorden

Tamara Klasen- Broeren

11 juli 2013 om 14:22

Hi Passievrouwen,
Hier een enorme Lush fan die oh zo graag een keertje zou mysteryshoppen :-). Ik kan de keren dat ik in de winkels geweest ben niet meer tellen maar het is vaak, geloof me ;-). Meestal ga ik naar Antwerpen (favoriete shopstad en met Rotterdam meest dichtbij) maar ben ik Maastricht, Rotterdam en Amsterdam ook al minimaal 10x geweest.
Hopelijk kiezen jullie mij uit om de dames en heren daar eens flink aan de tand te voelen 😉 Geen directe voorkeur voor een winkel, heb vakantie én een auto en vrouwen kunnen toch overal shoppen..
Groetjes Tamara

Beantwoorden

cora

11 juli 2013 om 14:27

Dit jaar Lush ontdekt. Wat zijn dat fijne producten. Zo eerlijk, daar kan geen ander product aan tippen. Wat zou ik darom graag een mystery shopper worden. Ben in de Kalverstraat en in Haarlem geweest. Wat zou ik graag naar Haarlem gaan, daar hangt in de hele stad zo’n fijn sfeertje.

Beantwoorden

Iveta

11 juli 2013 om 14:28

Geef mij maar de vragenlijst! Ik kom zo vaak in de Lush winkel in Rotterdam, dat ze mij daar inmiddels al kennen 😉
Ik vind Lush echt goed (ook goed bezig) en zou graag mee doen aan deze actie. Wat de locatie betreft, het zou weer Rotterdam kunnen zijn maar ben ook benieuwd naar de winkel in Den Haag.

Beantwoorden

Bianca Schmidt

11 juli 2013 om 14:30

Hoi,
Heb de winkels van lush kort geleden pas ontdekt,maar het lijkt me heerlijk er te gaan mysterieshoppen.
Heb zelf een opleiding schoonheidsspecialiste gedaan,dus,denk ik,voldoende crèmes ed geprobeerd om te kunnen vergelijken en beoordelen(ook op ingrediënten).Leuke actie trouwens!

Beantwoorden

Sacha

11 juli 2013 om 14:42

Wat gaaf! Zou dolgraag gaan mysterieshoppen bij LUSH in Utrecht. Kom zelf al heel wat jaren altijd in Den Haag shoppen, maar heb gehoord dat Lush Utrecht ook heel erg mooi en gezellig is. Ik heb laatst uitgevonden dan de Curly Wurly super goed combineert met de Big shampoo en de tip van de Lush medewerker om te slapen met volle yoghurt in mijn haar doe ik nog steeds maandelijks, top dus!! Succes met alles en een mooie Lushzomer!!

Beantwoorden

Sacha

11 juli 2013 om 14:43

Dit is mijn juiste mail, zag dat er in de vorige een tikfoutje zit. Nogmaals dank en veel succes met alles..

Beantwoorden

Sacha

11 juli 2013 om 14:45

Volgens mij is er iets mis met mij s hier, hihi.. Mijn mailadres is dus voor de zekerheid nog een keer nu wel juist doorgekomen.. groetjes..Sacha

Beantwoorden

Eefje Otten

11 juli 2013 om 14:45

Hallo,

Leuke actie! Ik kom uit Tilburg en wil graag mysterieshoppen in Den Bosch. Ik ben tweemaal in de winkel in Den Bosch geweest, eenmaal in Amsterdam Kalverstraat en een keertje in Utrecht. Heb in totaal drie producten van Lush gebruikt. Een nieuweling dus, maar qua producten wel een enthousiaste!

Beantwoorden

Marta

11 juli 2013 om 14:47

Wat een gave actie! De Lush in Den Haag is vlak bij mij in de buurt, daar zou ik graag iets uit willen zoeken 😀

Beantwoorden

Leonie

11 juli 2013 om 14:48

Wat een leuke actie!
Ik zou mezelf beschrijven als die-hard lushie. Ik ben in de filialen in Amsterdam (beide) Utrecht en Budapest geweest. Vaak bestel ik online uit practische en financiele overwegingen.

Maar wat mis ik dan de uitleg van de medewerkers. Vooral doordat ik allergisch ben voor een bepaalde stof is de echte lush experience onmisbaar. Graag zou ik naar Amsterdam of Rotterdam gaan voor het mysterie shoppen. Ik denk dat ik vanwege mijn kritische vragen, ervaring, én doordat ze me niet herkennen, een uitstekende kandidaat ben.

k ben door allergieen niet de makkelijkste klant.

Beantwoorden

Linda

11 juli 2013 om 14:52

Ik zou me graag willen opgeven voor Rotterdam. Ik ben daar 2 keer eerder geweest. Verder ben ik op vakantie in Antwerpen en in Valencia in een Lush winkel geweest.

Beantwoorden

Emma

11 juli 2013 om 14:56

Superleuke actie zeg! Ik zou graag in Haarlem willen mysterieshoppen bij Lush. Met de producten en winkels van Lush ben ik best wel bekend, dus een goede mening kan ik zeker vormen;-)

Beantwoorden

petra

11 juli 2013 om 15:06

Ik wil heel graag meedoen aan deze actie. ik ga zelf altijd naar de winkel in Rotterdam, en gebruik al een aantal producten van Lush. Tot nu toe ben ik altijd heel goed geïnformeerd en heb ik heerlijke producten mee naar huis genomen die geschikt zijn voor mijn huid. Maar ik zou graag nog meer proberen en informatie krijgen, dit lijkt me dan een geschikt moment daarvoor. ik hoop dat ik geselecteerd wordt.

groetjes Petra

Beantwoorden

Laura

11 juli 2013 om 15:15

Toffe actie! Ik wil wel mysteryshoppen in Amsterdam of Haarlem. :-)

Ik ben al aardig bekend met Lush. Kom soms in de winkels, maar koop meestal via de webshop.

Beantwoorden

Floor

11 juli 2013 om 15:18

Leuk! Ik kom zelf vaak bij de Lush in Utrecht omdat ik daar studeer, maar Den Bosch is het dichtste in de buurt van mijn woonplaats Eindhoven. Met beide winkels ben ik redelijk goed bekend.
Verder ben ik ook in alle andere Lush winkels in Nederland wel eens geweest, als echte fan ;).

Beantwoorden

Jolanda van Iersel

11 juli 2013 om 15:25

Hallo,

Heerlijke actie!
Shoppen bij Lush is een kruising tussen shoppen in een heerlijke delicatesse-winkel en een heerlijke verzorgingsproductenwinkel voor mij.

Ik bedoel een masker met chocolade erin: love it!

Voor mij is het 3x per jaar uit je dak bij Lush, maar dan wel goed, het BBseaweed-masker was goddelijk en mijn favo shampoo: BIG! is alweer bijna op dus aan vervanging toe! Heerlijk om die brokken zeezout en de limoensap in je haar te masseren en indeed ik heb een enorme weelderige bos haar daarna, haha!

Eigenlijk nummer 1 reason waarom ik Lush fijn vind: ze zijn heel lief voor het milieu: recycling van de potjes; weinig verpakkingen en dit alles is niet op dieren getest en biologisch. Zie wel het kan; waarom doet de rest van de wereld ‘t dan niet?

Pfffft, ben definitely toe an: LUSH!

XJolanda

Beantwoorden

Stefanie

11 juli 2013 om 15:41

Ik kan van 22 t/m 27 juli als mysterieshopper aan de slag, het liefst in de winkel in Den Haag. De winkel in Utrecht ken ik ook, maar woon zelf in den Haag, waar ik ca. 3 x per maand wel even de LUSH binneloop. Of er is iets op of ik ga gewoon op zoek naar nieuwe producten, die ik nog niet ken. Is voor mij een verwennerij :o).

Beantwoorden

Jasmin

11 juli 2013 om 15:50

Wat een leuke actie zeg, net nu ik besloten heb weer eens groot bij Lush in te slaan. Nu ik verhuis naar Amsterdam kan ik ook wat vaker in de winkels langs want normaliter bestelde ik altijd via internet. Ik ben al jaren fan van lush en heb inmiddels ook heel wat vrienden en familie bekeerd, het lijkt me dan ook echt super om mysteryshopper voor Lush te zijn. Alleen moet ik wel zeggen dat voor een shopsessie bij Lush 35 euro toch echt te weinig is, maar misschien ligt dat aan mij.

Beantwoorden

Shannen

11 juli 2013 om 16:06

Leuke actie! Ik had al eens meegedaan aan zo’n actie, maar werd toen helaas niet gekozen.
In de periode die jullie hebben opgegeven kan ik het best op maandag 22 juli. (dus moest ik gekozen worden, zou ik ook die dag gaan)
Ik ga altijd naar Lush Maastricht. Zelf ben ik van België maar ik kan gratis met de bus tot in Maastricht. (Dat heb ik zelfs vandaag nog gedaan (; )
Ik ben heel bekend met Lush, zowat al mijn producten zijn van Lush, ik kan er ook niet meer zonder. Ik probeer zelf ook graag altijd eens wat nieuw, en ik heb al veel producten uitgeprobeerd, sommige met goede en andere met (persoonlijk) minder goede referentie. Dus ik denk wel dat ik als mysterieshopper vrij geschikt ben! (alleen dan jammer van de periode, maar op de 22e ben ik de hele dag vrij! :D)

Beantwoorden

Vanessa

11 juli 2013 om 16:57

Goedemiddag!

Ik ben totaal niet bekend met de producten. Ik hoor wel goed nieuws om mij heen over Lush.

Ik zou het een leuke eerste kennismaking vinden om daar als mysterie guest naartoe te gaan.

Ik ben beschikbaar in deze periode. Mijn voorkeur gaat uit naar Haarlem, omdat ik daar in de buurt woon. Amsterdam is ook ok, daar vaart het bootje ook naartoe. 😀

Groetjes,
Vanessa

Beantwoorden

Lucienne

11 juli 2013 om 17:14

Ik kom graag bij de Lush winkel in Haarlem. Ik koop niet altijd wat, maar ik loop altijd wel even een rondje om te kijken of ze nog nieuwe lekkere producten binnen hebben gekregen. Je ruikt altijd al van ver de lekkere geuren van Lush; Je weet meteen dat Lush eraan komt, in welke stad je ook bent.

Beantwoorden

Cynthia

11 juli 2013 om 17:29

Nog een grote fan hier, maar al even niet meer bij lush in Nederland geweest door verblijf in het buitenland. Ik ben die periode echter wel in NL, dus lijkt me geweldig! Maastricht is het dichtst bij, maar kon die periode ook in Antwerpen en Utrecht :) en even een ommetje langs lush is géén probleem 😉

Beantwoorden

Beatrijs

11 juli 2013 om 17:41

Ik ben zelf al een aantal jaren bekend met Lush en heb al veel producten geprobeerd. Er zijn natuurlijk ook nog (vooral nieuwere) producten waar ik nog wel het een en ander over te weten wil komen.
In bijna elke winkel in Nederland ben ik wel eens geweest. Utrecht is voor mij het meest dichtbij, maar ik zou het ook leuk vinden om een andere winkel te bezoeken.
Het lijkt mij heel erg leuk om te mysterie shoppen. Dan kan je zelf namelijk ook een steentje bijdragen aan de mooie winkels!

Beantwoorden

Wendy

11 juli 2013 om 17:45

9 jaar geleden Lush leren kennen in Londen en sindsdien elk jaar steeds meer Lush fan. Een heel enkele keer bestel ik online en de laatste jaren kom ik voornamelijk in de beide winkels in Amsterdam. Een keer of 10-12 per jaar. Na de pampersessie in mei ben ik nog meer verslaafd aan Lush :)

Beantwoorden

Marienne

11 juli 2013 om 17:49

Ik ben een fan van Lush en zou dan ook heel graag mysteryshoppen! Dit doe ik het liefst in de winkel in Utrecht. Ik bezoek de Lush winkel ongeveer elke maand wel een keertje:)

Beantwoorden

Laura

11 juli 2013 om 18:02

Wat leuk! Ik wil ook wel meedoen. Ik kom vaak langs de LUSH winkel in Den Haag. Ik ben nog nooit mystery shopper geweest, maar het lijkt me wel erg leuk om te doen!

Beantwoorden

Kim Buining

11 juli 2013 om 18:43

Goedenavond,

Graag geef ik mij op voor deze actie van Lush! Ik ben een grote voorstander van het gebruik van natuurlijke producten en gebruik al enige tijd producten van Lush. Over 2 producten heb ik inmiddels een review geschreven op mijn blog!

Als mystery shopper zal ik eerlijk en objectief mijn oordeel geven, deze zal ik ook vermelden op mijn blog. Ik woon helaas in het Noorden maar heb fam. wonen in Hilversum. Als ik win dan ga ik speciaal naar een winkel in Utrecht en ga ik vragen naar producten voor mijn droge, couperose huid.

Ik ben benieuwd! Liefs, Kim

Beantwoorden

Kim Buining

11 juli 2013 om 18:47

Hallo,

Graag doe ik mee met deze actie. Via een pagina op facebook ben ik in aanraking gekomen met Lush. Velen waren vol lof over de producten.

Als liefhebber van natuurlijke producten kon ik niet achterblijven en ik kan zeggen, ik ben verkocht!

Ik ben tot nu toe nog maar 1x in een winkel geweest, woon in Hoogezand waar geen winkels in de buurt zijn, toch zou ik voor deze kans naar Utrecht reizen om te kijken wat jullie voor mijn droge huid kunnen betekenen!

Ik ben benieuwd!

Liefs,
Kim

Beantwoorden

Sigrid Peters

11 juli 2013 om 18:59

Yep, dan kan ik wel een weekendje gaan shoppen! (Na een ganse maand vakantiewerk ben ik eindelijk vrij dan, yes!) De dichtsbijzijnde winkel is voor mij die van Maastricht. Ik woon dan wel in België, maar zo dicht bij de grens dat ik op nog geen halfuurtje in Maastricht ben. (En ik heb een busabonnement… dus ik geraak er gratis, hoezee!) Ik kijk wel vaak op de site van Lush, maar ik ben nog maar 2 x in een winkel geweest. In december 2012 een keertje in die van Keulen en een paar weken geleden in die van Antwerpen.

Liefs!
Sigrid

Beantwoorden

kirsten

11 juli 2013 om 19:07

Ik ben gek op lush! Heb al veel geprobeert maar er staat nog zo veel op mijn wishlist.
Ik heb gemaild!

Beantwoorden

Kim Buining

11 juli 2013 om 19:14

Sinds ik een aantal maanden bij een beautygroep zit op Facebook, ken ik het merk Lush. Ik woon in het noorden van het land waar helaas geen winkel is maar reis graag af om als mystery shopper te kijken in de winkel in Utrecht!

Ik ben een keer eerder in een Lush winkel geweest waar ik echt heel erg goed werd geholpen bij het zoeken naar een goed product voor mijn haar. Ik zou nu opzoek gaan naar een product voor mijn droge, trekkerige huid. Natuurlijke maak ik er als fanatieke blogger ook een review van, nieuwtjes wil ik graag delen!

Ik hoop dat ik win! Ben heeeel erg benieuwd!

Liefs,
Kim

Beantwoorden

Annelies

11 juli 2013 om 19:21

Wat een leuke actie! Ik ben beschikbaar in deze periode. Ik heb al veel verschillende soorten producten van lush geprobeerd, ik heb zeker een paar favorieten zoals lemony flutter die ik altijd bij me heb. Ik ben in Antwerpen, Amsterdam, Maastricht en Utrecht geweest. Utrecht is het dichtste bij maar ik ga het liefst naar Amsterdam (Die vlakbij leidseplein zit), daar werken altijd zulke superlieve mensen en die helpen je het allerbeste vind ik.

Beantwoorden

Heleen

11 juli 2013 om 20:07

Hoihoi, ik ben nu zo’n 10 keer bij Lush Kalverstraat geweest, 4 keer bij Lush Leidsestraat, 5 keer Haarlem. (en een keer Den Bosch en Antwerpen) Haarlem is ook het meest dichtbij, en heeft het leukste personeel, vind ik :-). Ik ben vooral bekend met de handproducten van Lush. Ik heb probleemhanden, die lekker worden verwend met oa Handy Gurugu en Helping Hands (heb alle producten qua handverzorging wel in huis). Maar met haarproducten ben ik een onbekende.

Beantwoorden

Janneke

11 juli 2013 om 20:17

Wat een leuke actie! Ik zou graag bij de Lush in Den Bosch of Den Haag gaan. Den Bosch is het dichtste bij en daar ben ik ook een aantal keer geweest. Bij de Lush in Den Haag kom ik het meest ivm relatie in Den Haag. Daar loop ik elke maand wel even binnen en koop daar ook regelmatig. In mMaastricht ben ik nog nooit geweest, die zou ik ook willen testen! Vooral met de kerst en na de kerst sla ik in. Ja, ik ben verslaafd aan So white.

Beantwoorden

Tessa

11 juli 2013 om 20:42

Leuk weer een mysteryshopronde bij Lush. Ik heb mij al een paar keer opgegeven maar het is helaas nog niet gelukt om er door te komen. Hopelijk nu wel. Ik ben de gehele periode beschikbaar, want mijn vakantie zit er al op. Ik ken de Lush winkels alleen van naam en van de website maar heb er nog nooit een bezoekje gebracht. Het lijkt mij leuk om met mijn mysteryshopervaring (ik mysteryshop regelmatig bij kledingzaken, fastfood zaken, drogisterijen, etc.) nu Lush te gaan bezoeken. Ik zou Amsterdam Kalverstraat of Amsterdam Leidsestraat kunnen bezoeken (binnenkort heb ik een dagje Amsterdam gepland dus kan ik het goed combineren).

Beantwoorden

Petra Gagliardi

11 juli 2013 om 20:45

Helemaal leuk! Ik woon vlak bij de Lush Rotterdam en ik heb de week van 22 juli vrij dus alle tijd om uitgebreid te gaan winkelen. Zit eigenlijk op een nobuy maar als jullie betalen, geen probleem :-)

Beantwoorden

Emma

11 juli 2013 om 21:16

Superleuke actie! Ik ben heel de periode beschikbaar, dus dat is geen probleem. Zelf ga ik altijd naar de winkel in Utrecht, die is het dichtst bij. Meestal is dit niet zo heel vaak helaas. De producten zijn toch wel prijzig… Maar zo’n 2-4 keer per jaar ga ik er toch wel naar toe.

Groetjes, Emma

Beantwoorden

Barbara Kouwenhoven

11 juli 2013 om 21:21

Wat leuk zeg! Ik wil wel mystery shoppen in Utrecht, is lekker in de buurt. Ik ben eerder een keer of zes in Den Bosch geweest, een paar keer (drie?) in Haarlem en volgens mij ook een keer op de Kalverstraat. En een keer pas in Utrecht (heb ik mijn handen eens uitgebreid laten verwennen), maar hopelijk binnenkort nog een keer!

Beantwoorden

Eva van der Lans

11 juli 2013 om 23:23

Te gekke aktie! Alleen niet echt “mystery” met naam en facebook link 😉
Ik ga het liefst naar Lush Den Haag, gewoon omdat die voor mij goed te bereiken is. De laatste keer was ik met twee vriendinnen in A’dam, we huppelden naar binnen en werden met een brede glimlach ontvangen.
Ik heb verschillende favorieten, maar af en toe en iets nieuws uitproberen is altijd leuk!

Beantwoorden

Marjolein

11 juli 2013 om 23:29

Oeh dat zou ik graag voor jullie doen. Utrecht is voor mij de beste optie. Ben er wel eens geweest, maar altijd vlug vlug vlug. Dus een keer rustig er vooruit trekken kan vast geen kwaad.

Beantwoorden

Laura

11 juli 2013 om 23:40

Oeh super leuk! Ben een keer naar een VIP avond geweest in Utrecht, waar ik toen ook allerlei uitleg kreeg op het gebruik van de producten. Dat was echt geweldig! Ben gek op Lush producten, meestal bestel ik online maar ik vind het ook heerlijk om weer eens naar de winkel in Utrecht te gaan :)

Beantwoorden

Lieke

12 juli 2013 om 00:38

Wat een supergave actie!
Zou me graag op willen geven voor jullie winkel in Den Haag!

Beantwoorden

Melanie

12 juli 2013 om 01:01

Wat een leuke actie!!! Ik ben nog nooit in een Lush winkel geweest….heb alleen via de webshop wel al enkele producten besteld..erg fijne en lekkere producten! Voor mij is de winkel in Haarlem het meest dichtbij…

Beantwoorden

Bethany

12 juli 2013 om 11:50

Oehhhhhh, wat zou ik dit supergraag willen!! Ik ben een diehard Lush fan en wil zeer zeker MysteryShopper zijn en zal me absuluut houden aan de voorwaarden die daaraan verbonden zijn :) Ik ben zelf woonachtig in Amsterdam en shop aan de Kalverstraat. Als ik geselecteerd word ben ik toch een soort van newbie, aangezien ik al een half jaartje niet daar ben wezen shoppen. Maar alles ligt me daar nog helder voor ogen en zal veranderingen dan ook direct opmerken (zowel de positieve als negatieve). Nou, fingers crossed en hope for the best!! xoxo Bethany ^_^

Beantwoorden

Jolanda

12 juli 2013 om 12:10

Den Bosch, ken Lush alleen online

Beantwoorden

Linda

12 juli 2013 om 13:55

Wat een leuke actie. Zelf ben ik ook echt die hard lush fan en heb ik van alles van lush. Sinds ik lush ken wil ik niks anders meer.
Ik ben in de periode beschikbaar omdat ik niet op vakantie ga en niet veel hoeft te werken. Lush Rotterdam ben ik al een aantal keer geweest maar lush den bosch zou ook geen probleem zijn.

Beantwoorden

Johanna

12 juli 2013 om 14:13

Ik ben een diehard Lush fan maar zou graag aan het ‘onderzoek’ willen mee werken. Ik ga altijd naar de Lush in Rotterdam (-Hoogstraat) omdat dit de dichtstbijzijnde is.

Beantwoorden

Esmay

12 juli 2013 om 15:34

Wat een toffe actie! Ben zelf behoorlijk fan van Lush. Ik ga niet heel vaak omdat het toch best prijzig is, maar ben dol op de producten. Ik denk rond de 3 a 4x per jaar!
Ik ga dan meestal naar de Lush in Rotterdam! Deze is voor mij het dichtst bij :)!

Beantwoorden

Kimberly Wanders

12 juli 2013 om 17:24

wat een geweldige actie!
Ik woon tussen aken en maastricht in en wilde dus in dit geval voor maastricht gaan. Ik ga regelmatig naar de lush, en weet er ook al heel veel vanaf. Ik wil ook bij lsuh werken, maar dat mag niet onder 18, dusja, ik zie mezelf wel als diehard lushie (maar anderen denken dit ook hoor ;))
ik ben in die periode beschikbaar, ik moet wel werken, maar heb daarna nog tijd zat :)

Beantwoorden

Sofia

12 juli 2013 om 18:15

Superleuke actie!
Ik kom heel af en toe bij de Lush, omdat ik er niet heel dichtbij in de buurt woon! Maar mocht ik er zijn, kan ik het niet weerstaan om naar binnen te lopen! (Zo ook in Rome..) De Lush winkel in Utrecht is voor mij het gunstigste, aangezien ik in Zevenaar woon. Lijkt me supertof om een keer te mysteryshoppen!

Beantwoorden

Dave

12 juli 2013 om 18:20

Ik zou dit wel graag willen doen bij Lush in Den Bosch. Ik ben hier 1 keer geweest maar vind het heel erg leuk om mee te doen aan deze actie als man zijnde. Groetjes Dave

Beantwoorden

Astrid

13 juli 2013 om 21:23

Wat een leuke actie! Ik ben nu 3x in de Lush geweest en wat kennis gemaakt met een aantal producten. maar er zijn er nog zoveel die ik zou willen testen! Graag in filiaal Haarlem. groetjes Astrid

Beantwoorden

Sigrid vd Meer

14 juli 2013 om 00:45

Dit lijkt me echt zo ontzettend leuk om te mogen doen! Vanaf 1 augustus woon ik in Den Haag, dus dan zou die voor mij het dichtste bij zijn. Ik ben al een tijdje fan van Lush, maar omdat de winkels niet echt in de buurt van mijn huidige woonplaats zijn, denk ik dat ik ongeveer rond de 10 Lush bezoekjes heb gedaan, misschien iets meer. Wel ben ik redelijk bekend met de producten.

Beantwoorden

Toyah

14 juli 2013 om 15:49

Lijkt me hartstikke leuk! Ik ben al een tijdje bekend met Lush en heb een aantal producten waar ik voor terug kom, maar het lijkt me ook fijn om een aantal van de nieuwe producten uit te kunnen testen. Voor mij is de winkel in Haarlem of een van de twee winkels in Amsterdam het dichtste bij.

Beantwoorden

Lin

14 juli 2013 om 20:41

Het lijkt me echt geweldig om te mogen mystery shoppen in Den Haag. Altijd als ik langs loop geniet ik van de geuren die me tegemoet komen, maar ik ben pas echt bekend geraakt met Lush door het blikje Lemony Flutter dat in de Glossybox zat en sindsdien ben ik verkocht. Ik heb de winkel nu een paar keer bezocht en heb mijn gezicht zelfs een keer laten verwennen tijdens een pampersessie, maar er valt voor mij nog zoveel te ontdekken en vooral uit te proberen! Ik ben de gehele shopronde beschikbaar en hoop dan ook dat ik word uitgekozen!

Beantwoorden

Marissa

14 juli 2013 om 23:20

Ik ben een echte fan van lush, vooral de kerstproducten zijn favoriet. Er zijn natuurlijk ook nog veel dingen die ik nog niet geprobeerd heb. Ik zou het leuk vinden om in Amsterdam of in haarlem kunnen mysteryshoppen.

Beantwoorden

Anne

17 juli 2013 om 21:35

2 jaar compleet fan geweest. Daarna is lush een beetje in de vergetelheid geraakt. Laatst kreeg ik thuis een bad en een werelds vriendje dat er een lekkere lush bruisbal inwierp. Inmiddels ook weer showergels gekocht en de deodorant… Ik kan echt uren wegkwijnen in de winkel snuffelend aan al het lekkers. Ik woon in Haarlem en zou daar graag een keer willen mystery shoppen. Vandaag was ik in Amsterdam en dat viel toch wel erg tegen, na 10 minuten wachten aan de kassa was ik nog steeds niet opgemerkt door het personeel, weggegaan en mijn twilight-balletje met pijn in mijn hart achtergelaten. Morgen een poging in Haarlem doen en kijken wat voor lekkers ze hebben voor het mannetje 😉

Beantwoorden

Joyce

7 juli 2014 om 14:31

Ik heb jarenlang in Maastricht gewoond en ben tot 4 jaar geleden vaker naar Lush Maastricht geweest. De laatste jaren heb ik vaker mijn lush producten vooral in Engeland besteld. Ik was sowieso al van plan om in de komende maand naar Lush Maastricht te gaan. Ik ben nl. door mijn Karma zeep heen en wil graag nieuwe kopen. Daarnaast heb ik ook alweer 5 lege bakjes om in te leveren.

Ik ben gewend om reviews te schrijven (zowel in het Engels als Nederlands) zijnde beoordelingen van winkels en producten. Ik wil graag een van de mystery shoppers zijn.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.