5

sep

guhl
In Beauty \ Haar

Passiescore:

GUHL Colorshine

Door Wendy Versteeg

GUHL komt deze maand met twee vernieuwde lijnen genaamd Colorshine Blond en Bruin. Deze lijnen bevatten nu nog betere, effectieve eigenschappen en waardevolle aangepaste ingrediënten.

De GUHL Colorshine Blond lijn met champagne-bes geeft blond haar stralende accenten, zorgt direct voor hydratatie en zijdezacht haar. De lijn bevat een Blond shampoo (€ 6,40 – 200ml), die vuilresten verwijdert, maar ook zorgt dat het haar glanst en de mooie blonde kleur behoudt. Daarnaast vind je in deze lijn ook een conditioner (€ 6,40 – 200ml). Deze maakt het haar zacht, makkelijk doorkambaar en maakt het haaroppervlak glad. Het Deep relatie masker (€ 7,47 – 125 ml) herstelt de haarstructuur. De blonde kleurpigmenten intensiveren de kleur van blonde haren en beschermt tegen nieuwe beschadigingen. Het masker is overigens prettig in gebruik, je hoeft het namelijk maar 1 a 2 minuten in te laten werken alvorens je het uitspoelt. De producten ruiken trouwen heerlijk fris en licht bloemig.

guhl

Vervolgens is er ook de GUHL Colorshine Bruin lijn met kukui-noot geeft diepe bruinaccenten en net zoals de blond versie ook hydratatie en zijdezacht haar. Deze lijn bevat twee producten: allereerst de Bruin Shampoo (€ 6,40 – 200ml), die het haar tijdens het wassen heerlijk verzorgt. De uit Hawaï afkomstige kukui-noot is rijk aan bruinpigmenten en deze zorgen voor een verlevendiging van de haarkleur. Daarnaast bevat deze lijn ook een. Conditioner (€ 6,40 – 200ml) die hydrateert, zorgt voor zacht haar en een intense glans. Ook de geur van deze lijn is bijzonder prettig en comfortabel, mijn haren zijnentwege blond en dus gebruik ik de blond variant. Maar…. wie weet wat de winter mij haarkleurtechnisch gaat brengen!

guhlDe bovenstaande producten zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij de reguliere GUHL verkooppunten. Meer informatie vind je op www.guhl.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.