7

sep

oilily 1 - klein
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Nieuw: Oilily Eau de Parfum

Door Wendy Versteeg

Volgens Oilily is er een plek op aarde waar je kunt zijn wie je wilt zijn. Waar je vrij bent om te doen wat je wilt en waar niemand tegen je zegt dat je iets niet mag of kunt doen. Het mooie is, dat je er naar toe kunt wanneer je zelf wilt. Die plek zit namelijk in je hoofd, daar waar ideeën en fantasieën ontstaan. Het is de plek waar Oilily zich het meest op haar gemak voelt en waar creativiteit ontstaat. Deze plek vormt het magische decor voor de restyling van Oilily Eau de Parfum. Ik ben dol op sprookjes en Oilily heeft altijd een plekje in mijn Passievrouwenhart gehad, op naar een mooie review!

oilily 1Het wereldwijde succes van de Oilily geur kent een geschiedenis van inmiddels bijna 25 jaar. De oorspronkelijke geur werd al in 1989 ontwikkeld in samenwerking met vijf teams van Oilily fans uit verschillende landen in de wereld en is onveranderd gebleven. Het geurconcept krijgt wel regelmatig restyling.

Het nieuwe Oilily Eau de Parfum is een bloemige, speelse en dromerige geur in een fantasierijke, vrolijke flacon waarin alles om de ingrediënten draait. Voor mij persoonlijk is Oilily een uniek merk. Toen mijn dochter inmiddels acht jaar geleden werd geboren , kon ik niet wachten haar te kleden in Oilily stijl! Zoals ik al even aangaf, is dit Oilily Eau de Parfum een geur om heerlijk bij weg te dromen. Je ruikt fruitige topnoten van Siciliaanse mandarijn en Spaanse limoen. Het hart van de geur bevat bloemen waaronder Jasmijn, Cyclaam en Lelietjes-van-Dalen, een van mijn favoriete bloemengeuren. De combinatie met meloen, pruim, groene appel en frambozen zorgt voor een fruitige twist, terwijl de basis warm is door de toevoeging van sandelhout, eikenmos en Indonesische vetiver.

oilily 2

De verpakking is volgens mijn dochter ‘helemaal te gek’ en bestaat uit een vierkant fluor roze blikje, met op het deksel een reliëf van bloemen en vruchten. De Eau de Parfum is verkrijgbaar in 3 maten (30ml – € 24,95, 50 ml – € 29,95 en 75 ml – € 34,95.) Ook zijn er bijpassende Bath & Shower Gel en Body Lotion in fluor roze en fluor gele flacons van 200 ml (€ 12,95) verkrijgbaar.

oilily 3Leuk weetje: in het blikje van het parfum vind je een zakje met zaadjes van een aantal bloemen (Korenbloem, Azalea en Klaproos) uit het parfum. Enig toch! De nieuwe Oilily Eau de Parfum Collectie is verkrijgbaar vanaf september 2013 bij parfumerieën en geselecteerde verkooppunten. Ik ben fan! Voor meer informatie kun je even een kijkje nemen op de Oilily website: www.oililyworld.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.