8

sep

img-thing
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Time to Smooth! Ahava Age control gezichtsverzorging

Door Wendy Versteeg

AHAVA is trouw aan haar filosofie om de oorspronkelijke schoonheid en bronnen van het gebied te beschermen. Dit mooie merk heeft een gepassioneerde en liefdevolle relatie ontwikkeld met de Dode Zee. Zij zien het als een bestuurlijke verantwoordelijkheid om uitsluitend het hoogstnodige weg te nemen – of het nu gaat om gekristalliseerde mineralen, de modder met mineralen uit de Dode Zee of woestijnplanten die groeien in de zuivere lucht van deze magische regio – en de natuur in staat te stellen om zichzelf moeiteloos aan te vullen.

De productieprocessen van Ahava zijn niet vervuilend en houden rekening met het milieu. Er zijn geen dieren betrokken bij het testproces en al onze producten worden geleverd in recyclebare tubes, flacons en potten. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de Time to Smooth-lijn. De producten uit deze lijn verzachten fijne lijntjes en rimpeltjes. Ook verzachten de Dode Zee mineralen het gezicht, wat resulteert in een frisse en gebalanceerde teint. Ahava geeft aan dat deze lijn geschikt is voor de 30+ dame. De lijn bevat verschillende producten. Ik testte de dag- en nachtverzorging voor jullie uit.

ahava1

De Time to Smooth Age Control Day Moisturizer met SPF 15 (€ 50.95 – 50 ml) is een zeer lichte en delicate crème die snel wordt opgenomen door de huid om daar vervolgens geen vettig laagje achter te laten. Het product is in het leven geroepen om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken en is bijzonder prettig in gebruik. De geur is trouwens ook bijzonder fijn en comfortabel. Ik ben enorm tevreden over deze dagcrème. Ik vind het handig dat het een SPF 15 bevat en daarnaast is de formule opvallend hydraterend, verbetert de vochtopname, is kalmerend en voorkomt uitdroging.

Naast een dagverzorging bevat de Time to smooth-lijn ook een nachtverzorging in de vorm van de fijne Age Control Night Nourishment (€ 66,95 – 50 ml). In tegenstelling tot de lichte dagverzorging is dit een stevigere rijke crème die de huid gedurende de hele nacht voorziet van voeding. De formule is diep vochtregulerend, beschermt tegen huidveroudering en zal op den duur de teint verhelderen. Een mooie bijkomstigheid is dat deze crème van Ahava variant ook de celstress kalmeert en de celactiviteit versterkt en verstevigt.

ahava2Ik heb de producten met veel plezier gebruikt. Vooral de samenstelling, geur en hydraterende aspecten hebben mijn huid goed gedaan. Mijn huid voelde de afgelopen periode vochtarm aan en is nu zacht, soepel en het lijkt alsof het echt een vocht boost heeft gehad. Super!

De producten van ahava zijn exclusief verkrijgbaar bij de apotheek of Ahava beautysalon, neem snel even een kijkje bij een van de verkooppunten of www.ahava.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.