29

sep

logo
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Tip: Sans Soucis Caviar Mask

Door Wendy Versteeg

We zijn er ons er steeds meer van bewust dat de oceanen vol zitten met ingredienten die bevorderlijk zijn voor huid en haar. En omdat we nu allemaal de voordelen van deze natuurlijke stoffen kunnen ervaren, heeft Sans Soucis iets nieuws: de ANTI AGE CAVIAR- Fishing for Compliments lijn. Deze lijn is verrijkt met geconcentreerd kaviaar extract. Dit ingrediënten wordt ook wel zwarte goud van de zee genoemd en is een wonder van de natuur. Deze krachtige samenstelling is niet alleen een genot voor de zintuigen maar venwent ook de huid.

sans

Naast de 24-h Care, de 24-h Care voor de Droge Huid en de Eye care is de lijn onlangs aangevuld met het Caviar Fishing for Compliments Instant Effect Mask. Dit masker zorgt voor een snelle en effectieve beauty treatment die de huid in no-time strakker, gladder en mooier maakt, waardoor de  gevolgen van dagclijksc stress zichtbaar verminderen. Kijk… dat kunnen wij wel gebruiken!

Het  Fishing for Compliments Instant Effect Mask (€ 29,95 – 70 ml) stimuleert het huidvernieuwingsproces en ook de microcirculatie. Hierdoor zullen lijntjes en rimpels verminderen. De structuur is lekker romig en ruikt bijzonder prettig. Wat zeg ik… bijzonder prettig zelfs! Ik breng het masker een keer per week aan op een goed gereinigde huid, laat het vervolgens tien minuten zitten – pak even een ontspanningsmomentje met een tijdschrijft – en spoel het restant af met lauw/warm water. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht aan en lijkt inderdaad gladder. Kortom: dit masker blijft zeker in mijn beautycase zitten!

Meer informatie over de Anti Age Caviar Fishing for Complimentslijn of andere producten van Sans Soucis vind je op  www.beautyservice.com. Je vindt de producten onder andere bij Douglas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.