17

okt

98322m_l
In Beauty \ Geuren

Passiescore:

The Body Shop White Musk Smoky Rose

Door Wendy Versteeg

De White Musk lijn van the Body Shop is behoorlijk breed. Zo ben ik al jaren fan van de ‘klassieke’ variant maar ook de Libertine lijn is ontzettend fijn. Nieuw in het assortiment is de White Musk Smoky Rose serie en al vanaf het eerste moment dat ik de producten ontving, was er een chemie tussen mij en deze heerlijke geur die ik maar zelden tegen kom. Liefde op het eerste gezicht!

White Musk Smoky Rose is een intens en mysterieuze muskusparfum met een geur van bloemnoten en een moderne variant op de klassieke White Musk®. Deze ondoorgrondelijke, verleidelijke geur opent met een elegante combinatie van noten van bergamot, roze peper en zwarte bessen en met een intens hart van bloemen en muskus. Simpelweg: zwoel, uitnodigend en bedwelmend! De geur is verkrijgbaar in een Eau De Toilette (vanaf €19,50 – 30 ml) – een iets lichtere variant van een geur – en een Eau De Parfum (€29,00 – 30 ml). Ik heb de Eau De Toilette in huis en die is absoluut langhoudend. Overigens is de musk, die wordt gebruikt, diervriendelijk en bevat het product biologische Community Fair Trade-alcohol uit Ecuador.

bs1

Daarnaast vind je in het vernieuwde assortiment ook een Bath & Shower Gel (€13,00 – 250 ml) en een Body Lotion (€14,50 – 250ml). Ik vind de Bath & showergel eerg prettig ik gebruik. De  zeeploze gel geeft onder de douche een rijk schuim – zeker in combinatie met een douchepuff – en droogt de huid niet uit. De body lotion zorgt ervoor dat jij jezelf volledig kunt omhullen met de heerlijke White Musk Smoky Rose geur.

De Fragrance <ist (€14,50 – 100 ml) is ultiem voor dames, die het fijn vinden om de White Musk Smoky Rose-geur te versterken als je hem gebruikt in combinatie met andere White Musk Smoky Rose-producten. Je kunt hem ook in de loop van de dag gebruiken om de geur op te halen.

bs2

Misschien vind je het wel even leuk om te weten dat de originele White Musk® lijn al in 1981 werd gepresenteerd aan het The Body Shop hoofdkantoor Watersmaed. Deze werd na de presentatie direct goedgekeurd door Anita Roddick en kreeg de naam 2385. Kort daarna werd deze naam veranderd in White Musk®.

Kun je niet wachten deze lijn zo snel mogelijk even uit te proberen? Neem dan snel een kijkje op: www.thebodyshop.nl. Natuurlijk kun je ook even langs lopen bij een van de filialen. Meer informatie over deze verkooppunten vind je in de store locator.

1 Reactie

Lisanne

18 oktober 2013 om 18:04

Had deze vorige week geroken in de winkel, hij ruikt heerlijk!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.