22

okt

nagellakmini
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Sans Soucis Metallic Secrets

Door Wendy Versteeg

Deze winter komt Sans Soucis een make up collectie die zorgt voor een ultiem wow-effect. Geen bescheiden look, maar juist één met veel metallic en glamour. De metallic look is perfect voor de feestdagen, maar de make up items zijn los van elkaar ook zeer geschikt voor een casual day. De metallic trend is veel gezien op de catwalks en wordt door Sans Soucis zo vertaald naar elke gelegenheid. De collectie bevat negen mooie producten met een warme uitstraling. Wij hebben uiteraard een aantal van deze producten voor jullie getest.

sans

De zeer zachte, romige formule van de oogschaduws van Sans Soucis zorgt voor een intense oogopslag en laat de ogen stralen als nooit tevoren. Creëer met de Beauty Case Eye Shadow & Mineral Powder Rouge (€42,20) een prachtig effect door 120 Metallic Brown op de binnenste ooghoek en 110 Metallic Copper op de buitenste te dragen. De navullingen passen samen met de Mineral Powder Rouge perfect in de Sans Soucis Beauty Case.

nagellak2De Mascara Magic Volume All Day Long (€16,95) maakt de ooglook helemaal af. De lichte, romige textuur zorgt voor een langdurig volume. Deze mascara bevat waardevolle druivenpit- en amandelolie die de wimpers tot aan de wortel verzorgen. De Brilliant Shine Every Day Lip Gloss (€13,50) smelt na het aanbrengen geleidelijk op de lippen en geeft een langdurige glans. De twee nieuwe kleuren van Sans Soucis bevatten vitamine A en voelen heerlijk aan op de lippen. De gloss is verkrijgbaar in de kleuren 12 Fruity Burgundy en 42 Glossy Orange. De gloss geeft een mooie dekking en blijft uitermate goed zitten, zelfs na een kleine maaltijd.

nagellakMaak de look helemaal af met prachige nagels! De drie nieuwe tinten van Sans Soucis blijven gegarandeerd lang zitten en dekken direct. Het gel-shine effect zorgt voor ultieme glans. Deze lakjes (€5,75) zijn verkrijgbaar in de kleuren 110 Metallic Copper, 120 Metallic Gold en 130 Metallic Burgundy. Op de afbeeldingen zien jullie de burgundy en Copper versie die uitermate goed matchen met de lipgloss uit deze collectie. De lakjes hebben net zoals de gloss een uitermate goede houdbaarheid, zeker in combinatie met een top-coat.

Ben jij net ook zo enthousiast over deze collectie na het zien van de swatches? Meer (verkoop)informatie vind je via: www.beautyservice.com. Bellen kan ook via: +31 (0)43 363 30 42.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.