23

okt

Sisley-City-Muse_reference
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Sisley City Muse collectie

Door Wendy Versteeg

De Sisley City Muse collectie ligt in de winkels. Dit is de nieuwe najaar-winter look van Sisley waarin je uitgesproken kleuren en de Orchidée Rose blush als blikvanger terug kunt vinden. Net zoals voorgaande collecties zal deze wederom wonderschone Orchidée Rose blush enorm geliefd zijn en daarom snel uitverkocht. Wij houden jullie niet langer in spanning en laten jullie vandaag een aantal swatches zien uit deze uitzonderlijk mooie collectie.

Dit najaar heeft Sisley het decor van Londen, Milaan, Parijs en New york gekozen als cancas voor hun nieuwe collectie. Dit najaar draait het namelijk allemaal allemaal op de typische stadsvrouw. Zij combineert een krachtige elegantie met een supervrouwelijke make-up en verplaatst zich als femme fatale tussen chique diners, afspraken en stelt zichzelf graag tentoon.

sis2

De nieuwe metallic Pytho-Ombre Glow Silver (€34,50) oogschaduw is een echte blikvanger en combineert perfect met de Pytho-Ombre Eclat Black Diamont (No. 21 – € 33,00), –Ultra Violet (No. 14 – € 33,00 ) en de –Midnight Blue (no. 15 – € 33,00) oogschaduw. De oogschaduws zijn zacht en uitermate goed gepigmenteerd. De formule kun je makkelijk opbouwen en de tinten zijn goed met elkaar te combineren. Ik gebruik de Sisley Phyto-Ombre oogschaduws overigens ook erg graag als eyeliner. Met een dunne eyeliner brush kun je een strak lijntje tegen de wimperrand plaatsen voor een krachtige opslag.

sis1

De City Muse collectie bevat twee nieuwe kleuren Phyto Lip-Gloss (€ 38,00). Allereerst de kersenkleurige  Plum (No. 9) en op de afbeeldingen kunnen jullie Pink (No. 8) bewonderen. Ik vind vooral deze laatste variant een prachtige aanvulling op het Sisley assortiment. De formule is simpelweg geweldig, ik ben al een enorme tijd fan van deze Sisley Gloss. Deze heeft een uitermate goede houdbaarheid en de kleuren geven een mooie hoogglans. Op zoek naar een lip-gloss die hartstocht, sensualiteit en kracht uitstraalt? Die heb je nu gevonden!

sis3

Kers op de toch al zo mooie taart is de Orchidée Rose blush (€ 74,00). Dit najaar is het de bedoeling dat onze teint transparant, egaal, puur en licht zijn. Die teint kun je vervolgens uitermate goed accentueren met deze ongekend mooie blush. De zacht roze ‘sluier’ zorgt voor een natuurlijk en winters blosje waar je spontaan gelukkig van wordt. Breng de blush losjes aan met een grotere poeder/rouge kwast voor een prachtig resultaat. Eerlijk is eerlijk: deze blush is zo mooi dat je hem het allerliefste ongerept in de verpakking zou willen laten zitten… Niet doen hoor want dit is echt de grote must have van dit najaar!

sis 4Boven: Phyto Lip-Gloss N0. 8 Pink en de Pytho-Ombre Eclat Black Diamont No. 21
Onder: Orchidée Rose blush

Meer informatie over de City Muse collectie of een van de andere fijne producten van Sisley vind je via: www.sisley.nl. Daarnaast kun je ook actief deelnemen of nieuwtjes lezen op de interessante Facebook pagina: www.facebook.com/sisleyparis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.