24

okt

30335_2
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Oriflame Chocoladedromen

Door Wendy Versteeg

Wanneer de koudere maanden van het jaar voor de deur staan, vind ik het altijd fijn om mij te omhullen met warme geuren. De geur van chocolade is altijd onweerstaanbaar maar geeft in de herfst en winter altijd een extra verwarmend en comfortabel gevoel. De nieuwe limited edition-lijn Chocolate Dream van Oriflame verwent ons Passievrouwen van top tot teen met drie heerlijke producten die Wendy uiteraard voor jullie heeft getest.

De Chocolate Dream lijn bevat een zeepvrije, milde Shower Gel (€ 5,00 – 200 ml) die niet alleen ruikt naar warme chocolade met er ook nog eens zo uit ziet. Het is dan ook heel verleidelijk om spontaan een uurtje onder de douche te blijven staan! Zelfs als je al een poosje klaar bent wil je zo lang mogelijk van deze intense chocolade-geur blijven genieten. Gelukkig kan dit want er is ook een Hand Cream (€ 7,00 – 75 ml) uitgebracht waarmee je jouw handen kunt verwennen (en ondertussen kunt genieten van de fijne geur). Deze handcrème trekt snel in, biedt vochtverzorging en maakt de handen glad en zacht.

Image-1 (16)

Zin in een extra lang verwen momentje? Kies dan voor de Bubble Bath (€ 8,00 – 300 ml). Het is simpelweg heerlijk om ondergedompeld in luxe bubbels met een zoete chocoladegeur te genieten van een goed boek of een fijn tijdschrift. Overigens is de formule zeepvrij en mild genoeg voor het hele gezin. Er is trouwens nog een mooie bijkomstigheid: je kunt nu eindelijk genieten van de zoetheid van chocolade, zónder de calorieën ervan te ervaren! Dit noemen wij nu een win-win situatie.

Meer informatie over de Chocolate Dream lijn of een van de andere producten van orifmale vind je via: www.oriflame.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.