26

okt

andrelon-perfecte-puntjes-cremespoeling
In Beauty \ Haar

Passiescore:

Andrélon Perfecte Puntjes

Door Wendy Versteeg

De vernieuwde formule van Andrélon Perfecte Puntjes is nu verrijkt met een Repair Serum en speciaal ontwikkelde Hair Protect formule. Deze fijne en uitgebreide lijn zorgt voor glad, glanzend en gezond uitziend haar. Vooropgesteld: wanneer haarpunten eenmaal gespleten zijn is er maar een remedie en dat is de kapper. Na een kappersbezoekje kun je jouw perfecte lokken verzorgen met een lijn als deze!

andrelon

De punten van je haar worden sneller droog en pluizig. Ik vind gespleten puntjes zelf altijd behoorlijk storend, vooral op zwarte kleding vallen ze erg op en dat is natuurlijk jammer. Voorkomen is dus erg prettig en dat kan onder andere met de Perfecte Puntjes Shampoo (€3,29 – 300 ml) die het haar reinigt en verzorgt van de wortel tot in de puntjes. Dankzij de toevoeging van het eerder genoemde repair serum en de hair protect formule behoudt het product de conditie van het haar en voorkomt het droge en gespleten haarpunten.

De Perfecte Puntjes Conditioner (€3,39 – 300 ml) zal het haar voeden en herstellen en is ook verrijkt met de duo-formule. De substantie versterkt de werking van de shampoo en maakt het haar zacht en makkelijk doorkambaar. Overigens ruikten de Perfecte Puntjes producten enorm lekker, fris en bloemig… heerlijk!

andrelon2

Geen tijd om een half uur met een haarmasker het huis rond te lopen? Kies dan voor het Perfecte Puntjes 1 Minuut Masker (€3,99 – 180 ml). Je brengt dit masker na het wassen aan (gebruik dan geen conditioner), laat het een minuutje intrekken en was het weer uit. Dit masker is geschikt voor dagelijks gebruik en verzwaart het haar niet.

Voor liefhebbers van een leave-in-product is er de Intensieve Haarpuntversterkende Creme (€ 3,39 – 200 ml). Verdeel twee pompjes (bij lang haar) van dit product in je handpalmen, verwarm het even en smeer de formule daarna in de haarpunten. Breng het haar vervolgens gewoon in model zoals je gewend bent. Je kunt de Intensief haarpuntversterkende Creme overigens gebruiken in zowel nat- als droog haar.

andrelon3

Tot slot is er de compleet nieuwe Anti-Klit Spray (€3,99 – 250 ml). Gebruik dit product na het wassen op handdoekdroog haar en verstuif aan aantal pompjes over het gehele haar. De geur is net zoals bij de andere producten heerlijk en de formule zorgt direct voor een goede doorkambaarheid. De spray beschermt het haar ook tegen hitte van styling-tools en geeft extra verzorging als aanvulling op de rest van de lijn.

Nieuwsgierig geworden naar de Andrélon Perfecte Puntjes producten? Neem dan snel even een kijkje bij een van de verkooppunten. De producten zijn prettig in gebruik maar ook zeker prettig qua prijs, en daar is jouw pinpas vast blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.