10

dec

burts
In Beauty \ Haar

Passiescore:

Burt’s Bees haarverzorging

Door Wendy Versteeg

Bij Burt’s Bees draait het allemaal om natuurlijke, persoonlijke verzorgingsproducten die ook nog eens milieubewust zijn. Dit allemaal om niet alleen jouw welzijn te optimaliseren maar ook die van de wereld om je heen. Alle producten zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van het beste dat de natuur te bieden heeft: bijenwas, plantaardige en essentiële oliën, kruiden, bloemen en mineralen. Deze veilige, effectieve ingrediënten bieden comfort en verzachting.

Naast een ruim assortiment aan huidverzorgingsproducten bevat het assortiment ook haarverzorgingsproducten. Ik testte onlangs de Burt’s Bees Shampoo Extra Volume Granaatappel (€ 12,95 – 295 ml). Dit is een heerlijke shampoo voor dames en heren die op zoek zijn naar een shampoo die zorgt voor volume in het haar. Deze sulfaat-vrije shampoo heeft granaatappel-olie en moringa zaad extract gemengd met een plantaardige samenstelling om haar te wassen, terwijl soja-aminozuren helpen om een extra lift te creëren. Granaatappel extract is afkomstig van de Punica granatum boom. Dit bevat een aantal polyfenolen en anthocyanidinen dat sterke anti-oxidanten zijn, dit ter bescherming van haar en huid. De shampoo ruikt ontzettend lekker en geeft het haar vooral in combinatie met een volume borstel een boost aan het haar.burts 2

Burt’s Bees Super Shiny Mango Shampoo (€ 12,95 – 295 ml) maakt het haar glad, zacht en voorkomt dat het gaat kroezen. De formule is verrijkt met mango zaadolie. Mango staat vooral bekend om zijn unieke verzachtende en hydraterende eigenschappen. De samenstelling is rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Mango bevat een enzym met unieke gladmakende eigenschappen en fytochemicaliën. De shampoo zorgt voor een prachtige glans en haar dat heerlijk ruikt. Ik kan niet stoppen aan mijn eigen haren te snuffelen na gebruik!

Naast deze fijne shampoo’s vind je ook conditioners in het assortiment die zeerzeker de moeite zijn om eens uit te proberen. De producten van Burt’s Bees zijn fijn in gebruik en hebben een interessante en authentieke uitstraling waarvan ik absoluut gecharmeerd ben. Neem snel even een kijkje op www.greensmile.nl en bestel jouw producten online!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.