17

dec

kerst essence 2 klein
In Beauty \ Geuren

Passiescore:

Cadeautje! Essence geurenset

Door Wendy Versteeg

Sommige cadeautjes zijn bijna te leuk om weg te geven. Mijn suggestie? Koop in dit soort gevallen ook een exemplaar voor jezelf! Neem nu dit enorm schattige cadeautje van Essence. In deze geurenset vind je vijf populaire Essence geuren waarmee je iedere dag voor een geur kunt kiezen die bij je stemming past. Ideaal toch!

De Essence eau de toilettes zijn ontwikkeld in samenwerking met Internationaal gerenomeerde parfumeurs. In de praktijk vind ik het vooral heel erg leuk dat er achter iedere geur een verhaal zit en… de geuren zijn behoorlijk verschillend en toch erg toegankelijk.

kerst essence 1Like A Million Miles Away is bijvoorbeeld een exotische en uitdagende geur, die je meeneemt naar trendy steden en hippe plekken op de wereld. Zin in een geur die je doet denken aan witte stranden en een prachtig blauwe zee? Kies dan voor Like A Day In Paradise.

De eerste warme zonnestralen zijn altijd het lekkerst. Denk hierbij ook aan de heerlijke zoete bloesem aan de bomen. Like A First Day In Spring is een geur die je doet denken aan de allereerste zomerdag. Ga jij naar een feestje? Dan is Like The Party Of My Life jouw beste vriendin. Dit is een levende geur die je herinnert aan alle nachten die eigenlijk nooit zouden moeten stoppen. Heerlijk! Tot slot vindt iedereen het heerlijk om een geur om zich heen te dragen waardoor je het idee hebt dat je jezelf in een snoepjeswinkel bevindt. Jij ook? Kies dan voor Like A Candy Shop.kerst essence 3kerst essence 2

Natuurlijk willen jullie graag horen wat mijn favoriet is. En weten jullie wat? Dat ga ik niet vertellen. Waarom niet? Omdat net zoals heel veel vrouwen om mij heen mijn voorkeur volledig afhankelijk is van mijn bui of gemoedsrust. Ook de dagindeling vind ik belangrijk. Zo draag ik op zaterdagavond een andere geur dan dat ik op maandagochtend zou doen. Ik kan jullie wel stiekem verklappen welk flesje ik tot nu toe het meest heb gebruikt: Like A First Day in Spring. Dat kan ook niet anders wanneer je lentekind bent!

Deze leuke Essence geuren-set is nog de gehele decembermaand verkrijgbaar bij Kruidvat en trekpleister. Voor een feestelijke box met vijf geuren (7ml per flacon) betaal je slechts € 9,99. Wees er snel bij want op = op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.