14

dec

kerst miss sporty 2 small
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Holiday – Miss Sporty Oh My Gem! Nagellakken

Door Wendy Versteeg

De glitters die de Oh My gem nagellakken van Miss sporty bevatten zijn allesbehalve opzichtig. De kleuren zijn subtiel, verbluffend en helemaal hip. Blingbling voor je nagels, zowel voor in de zomer op je teennagels als voor feestjes op koude winteravonden. Ook de kerstdagen zijn bij uitstek een moment om glitters op je nagels te dragen.

Begin met een laagje Miss Sporty-basiscoating om het oppervlak van de nagels te beschermen en glad te maken. Op deze manier kun je de glitters achteraf ook makkelijker verwijderen. Je kunt de nagellak wat mij betreft het beste in twee laagjes aanbrengen. Op deze manier krijg je een complete dekking. Voor extra bescherming kun je ervoor kiezen een glanzende top-coat aan te brengen.

kerst miss sporty 2

De Miss Sporty Oh My Gem nagellakken zijn verkrijgbaar in vijf kleurvarianten waarvan je er vandaar drie kunt zien op de afbeeldingen in dit artikel. 001 Blazing Bronze is een zachte, warme kleur met de subtiele aantrekkingskracht van een gouden ketting terwijl 002 Gorgeous Red precies lijkt op glanzende rode schoentjes uit een sprookjesboek!

De 003 Be A Star variant heeft ontelbaar veel twinkelende sterren die lijken te zweven in een gitzwarte lucht. 004 Blue Fusionlook! Tot slot is er de 005 Psychedelic Green nagellak. Deze is absoluut sprookjesachtig en sprankelend bosgroen.ooooo

Links boven – 005 Psychedelic Green, rechts boven – 002 Gorgeous Red en links onder 003 Be A Star

Deze mooie Miss Sporty nagellakken zijn -zoals we gewend zijn van de producten van dit leuke merk- ook weer bijzonder betaalbaar. Je betaalt slecht €1,99 per flesje en dat nodigt natuurlijk uit om alle vijf de kleurtjes aan te schaffen. Je vindt je lakjes bij de reguliere Miss Sporty verkooppunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.