25

feb

Badolie Beautygeheim Vrijstaand
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Kneipp onthult badolie beauty geheim

Door Wendy Versteeg

Badolie Beautygeheim Vrijstaand+kruidjeKneipp onthult een nieuwe badolie die de naam beautygeheim draagt. Dit is een heerlijk, luxe verwenproduct voor ultieme verzorging. Het geheim van dit badproduct zit hem in de vier bijzondere natuurlijke oliën: marulaolie, arganolie, olijfolie en wonderolie. Dit vloeibare goud in het bekende Kneipp flesje is een fantastische aanvulling van het vaste assortiment. Dit komt natuurlijk niet alleen door de heerlijke, comfortabele geur maar ook door de vier natuurlijke oliën waarover ik jullie hieronder meer vertel. 

Marulaolie is een kostbare koudgeperste olie die wordt gewonnen uit de zaden van de marulaboom in Afrika. Deze olie is rijk aan omega 6 vetzuren en anti-oxidanten en heeft een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid. Arganolie is wellicht wat meer bekend onder het grote publiek en bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren die ervoor zorgen dat de weerstand, zachtheid en glans van de huid behouden blijven. Arganolie bevat vitamine E die de huid beschermt tegen vrije radicalen. De natuurlijke olie voedt het huidweefsel en revitaliseert de huid. Het wordt ook wel het Marokkaanse goud genoemd.

Olijfolie werkt hydraterend en zorgt voor een gezonde vochtbalans voor de huid. De zuivere samenstelling van olijfolie zit boordevol vitamines, houdt de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Wonderolie wordt al sinds de oudheid gemaakt uit de zaden van de wonderboom. Wonderolie werkt heilzaam en diep verzorgend. De olie uit de boom, die veelal in tropisch Afrika groeit, wordt al vele eeuwen gebruikt. Ze reinigt en helpt de natuurlijke werking van de huid door een optimale reiniging van de poriën. Ze bevordert bovendien het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint.

Door deze oliën te combineren ontstaat er een hoogwaardig fluweelzacht badproduct dat de huid gladder, soepeler en zachter maakt. Het maakt de huid niet vet of plakkerig en is een ideaal product voor mensen met een droge of gevoelige huid. Ik ben enorme fan en raad je dan ook aan het product snel eens te gaan proberen, ik weet zeker dat je al snel verlaafd bent aan de heerlijke, comfortabele geur.

De Kneipp badolie beauty geheim is vanaf februari 2014 verkrijgbaar bij diverse drogisten en warenhuizen voor  € 9,49 (100ml) per flacon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.