15

mrt

NVEY Eco Foundation overzicht
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

NVEY Eco Moisture Rich Fluid Foundation

Door Redactie

NVEY Eco is het biologisch make-up merk uit Australië. Het is al een aantal jaren verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Nu mijn oude foundation bijna op was, wilde ik graag de Moisture Rich Fluid Foundation van NVEY Eco uitproberen. Vandaag deel ik mijn ervaring met deze ‘groene cosmetica’ met jullie.

NVEY Eco Foundation overzicht

Het is een vloeibare foundation, in een strakke doorzichtige kunststof verpakking. De structuur is wat minder vloeibaar dan de foundation die ik normaal gebruik, even wennen dus. De dekking van deze foundation is prima. Hier was ik namelijk erg benieuwd naar omdat ik na het douchen wel eens last heb van rode vlekjes. Ondanks de wat minder vloeibare structuur geeft het geen masker effect maar een mooie natuurlijke medium dekking.

NVEY Eco

In de foundation zit biologische kamille, komkommer en calendula verwerkt en de geur is erg aangenaam door toevoeging van luxueuze olie van de provinciaalse roos. Deze samenstelling zorgt er voor dat er een natuurlijke bevochtiging ontstaat. Hierdoor is de foundation zeker geschikt voor een gevoelige en of droge huid.

De foundation is verkrijgbaar in zes verschillende tinten. Ik heb nummer  515 Golden Honey gebruikt, voor nu net iets aan de donkere kant maar in de zomer zal deze kleur perfect zijn.

Verkooppunten
Kijk voor de verkooppunten en meer informatie op http://www.vluggenvisage.com. Ook is de make-up van NVEY Eco verkrijgbaar in verschillende webshops.

Door: Stephanie Vluggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.