20

mrt

Metallic-Chic
In Beauty \ nagels

Passiescore:

Nagellaktrends Voorjaar 2014!

Door Redactie

Nog heel even wachten, de lente is bijna hier! En dus is het tijd om de nagellaktrends voor het voorjaar eens te bekijken. En dit jaar is eigenlijk bijna alles goed!

Als eerste zijn de primaire kleuren hip op je nagels dit voorjaar. Brandweerrood, felgeel en blauw of alle drie tegelijkertijd: alles mag! Hou je nagels mooi egaal of probeer eens een leuke nail art met de drie kleuren.

      primaire-kleuren-nagels-2014-trends-voorjaar

Als tweede zijn hele donkere nagels top, want deze zijn niet alleen in de winter mooi! Juist in het voorjaar zijn donkere nagels mooi bij de lichtere kleding die je gaat dragen.

 710e3b1a71c15456bee44638dfa3d1c8

Als derde zijn de pastelkleuren dit voorjaar weer helemaal hot. Vooral de kleuren van snoep in pastel! Nailcandy dus! En ook hier geldt: mix & match! Probeer eens verschillende nail art op je nagels of lak elke nagel een andere kleur.

 pastel-nails-with-tea

Als vierde is de naturelle nagellak erg mooi in dit voorjaar. Verzorgde handen met naturelle nude nagels, wat natuurlijk bij elke outfit past!

 Nude_Glitter_Accent_1

Als vijfde is nail art een go. Vooral chic met metallic accenten, grafische elementen en lange, puntige nagels is helemaal goed. Mocht je het iets simpeler willen: probeer eens een glitterlakje met daaroverheen een matte topcoat. Het effect hiervan is heel anders en je nagels krijgen een subtiele diepte.

 Metallic-Chic

Als laatste kun je twee nageltrends combineren. Probeer namelijk eens een naturelle nagellak met een metallic randje. Ook dit geeft weer een heel ander effect. Een perfecte oplossing voor als je nail art te heftig vindt en blanke nagels te saai!

 Best-of-both-worlds_reference

Voor mij kan het voorjaar beginnen met deze nagellaktrends. Ik ben erg enthousiast! Mijn favorieten zijn de pastelkleuren en het combineren van metallic nagellak met gewone nagellak.

Welke nagellaktrend is jullie favoriet?

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.