22

mei

IMG_3157

Passiescore:

Budgetproof je make-up verwijderen!

Door Redactie

Mijn make-up verwijderen: ik heb er een hekel aan. Ik wil het mezelf dan ook absoluut zo makkelijk mogelijk maken. Daarnaast heb ik natuurlijk een studentenbudget. Dus een goedkoop middel dat goed werkt. Bestaat het? Jazeker!

En wel de make-updoekjes van, jawel, Primark! Ik ben er helemaal weg van. Ze hebben een aantal varianten (ik ken er drie: een witte verpakking, een gele verpakking en een roze verpakking). Elke variant heeft zijn eigen specialiteit: 4 in 1 gentle facial cleansing wipes, oil balancing cleansing wipes with tea tree en (mijn favoriet tot nu toe) de 4 in 1 deep facial cleansing wipes.

Ik gebruik momenteel dus de roze verpakking, de 4 in 1 deep facial cleansing wipes. Ik vind ze echt fantastisch. Met een veeg halen ze de donkerste smokey eye van mijn ogen af en ook hardnekkige lippenstift is er in een mum van tijd af. Heerlijk!

IMG_3157

Na het gebruiken van de doekjes heb ik ook het idee dat mijn gezicht echt schoon is. Ik gebruik zelf geen crèmes meer na het verwijderen van mijn make-up en deze doekjes maken mijn huid dan ook niet droog.

En nu het allergrootste voordeel: je betaalt maar €1,50 voor 2 verpakkingen van 25 doekjes! Hallelujah, Amen, Praise The Lord! Ik gebruik elk doekje vaker dan 1x, want na een keer gebruiken is er nog een deel van het doekje niet gebruikt.

Ik heb nog nooit gezien dat de make-updoekjes uitverkocht waren bij de Primark. Dus elke keer als ik er ben, pik ik ze even mee. Ik heb ook wel eens andere make-updoekjes geprobeerd, maar geen enkele kan tippen aan deze van Primark.

Het enige nadeel wat aan de verpakking zit, is dat de sluiting na een tijdje niet meer zo goed plakt. Hierdoor kunnen de laatste doekjes uitdrogen. Twee oplossingen die ik hiervoor heb bedacht: de doekjes in een ander zakje doen (bijvoorbeeld een zakje met een afsluitstrip of een boterhammenzakje die je dichtdraait en dubbelvouwt) of een keer ‘investeren’ in make-updoekjes met een kliksluiting, waar je de doekjes van Primark later in kan doen. Problem solved!

Neem de volgende keer dat je bij Primark bent dus zeker deze make-updoekjes mee en laat me weten wat je er van vindt!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.