27

jun

Voor en na
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Pink & Pretty – Zomerlook

Door Redactie

Het is officieel zomer! En dat vraagt om luchtige kleding, vrolijke printjes en KLEUR! Met het warme weer wil je natuurlijk niet je hele gezicht bedekken met 20 lagen make-up, maar het is natuurlijk wel leuk als je een beetje pop of colour in je make-up hebt. Dus ik maakte voor jullie een zomerse make-uplook! 

Ik heb me laten inspireren door mijn favoriete zomerse outfit voor deze zomer. Een roze maxi-rok (van Vouchervandaag.nl) en een shirtje met C’est la Vie erop (van Vila). De roze kleur van de rok heb ik dan ook in mijn make-up verwerkt.

Voor en na

Als foundation heb ik een BB-cream gebruikt, gemixt met een beetje foundation om wat meer dekking te hebben (dat vind ik zelf fijner). Ik gebruik een BB-cream, omdat dit lichter is en niet aanvoelt als een dikke laag. Daarna heb ik poeder over de foundation gedaan, zodat mijn gezicht mat is en de foundation beter blijft zitten.

stappen 1-6De ogen

Stap 1:
Als eerste heb ik een oogschaduwbasis aangebracht. Dit zorgt ervoor dat alle oogschaduw die je er overheen gaat doen, beter blijft zitten. Vooral in de zomer met het hete weer is dit een belangrijke stap.

Stap 2:
Bij stap 2 heb ik de oogschaduwbasis over mijn hele oog gesmeerd, tot aan mijn wenkbrauw. Een kleine tip voor mensen die hun wenkbrauwen bijtekenen: doe de oogschaduwbasis ook door je wenkbrauwen, zodat de wenkbrauwpoeder ook beter blijft zitten!

Stap 3:
Bij stap 3 heb ik een lichte oogschaduw gebruikt (wit of crèmekleurig) en die plaatste ik op onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoeken. Dit zorgt er voor dat deze plekken lichter zijn en dat maakt je ogen meer open.

Stap 4:
Bij stap 4 heb ik een roze kleur gekozen (eentje die leek op de kleur van mijn maxi-rok) en deze heb ik op het buitenste 2/3e deel van mijn oog aangebracht. Niet over het hele ooglid dus, omdat ik vind dat het met een kleur als roze al snel een disco-look word. En dat wilde ik voorkomen! Het leuke van deze look is dat je de kleur roze altijd kan vervangen voor elke andere kleur!

Stap 5:
Om de look wat meer wearable te maken en wat minder disco, heb ik bij stap 5 met een matte, bruine kleur mijn arcadeboog aangezet. Dit zorgt ook voor meer diepte in je oog. Blend dit goed in met de roze kleur en zorg dat je geen harde lijnen meer hebt.

Stap 6:
Bij stap 6 heb ik een lijntje eyeliner gezet. Je kunt hier ook een winged eyeliner van maken als je dit mooier vindt.

Stap 7:
Om de look af te maken, heb ik bij stap 7 een laagje mascara aangebracht op mijn wimpers. Ik heb maar één laagje gedaan, omdat ik hele dikke, volle wimpers niet vind passen bij de zomer. Ook dit kun je aanpassen, als je volle wimpers wél mooi vindt!

Et voilà! 

IMG_5068

Hieronder zie je de producten die ik heb gebruikt voor deze look:

IMG_5070

Ik hoop dat jullie de look mooi vinden! Als jullie heb namaken, stuur dan een tweetje naar @Passievrouwen! Ik wens iedereen (alvast) een fijne vakantie en succes met de laatste loodjes! 

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.