11

jul

IMG_5308
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Catrice concealer en wenkbrauwpotlood

Door Redactie

Ik geloof dat het al aardig duidelijk aan het worden is: ik vind Catrice het beste budgetmerk ooit. En ook nu heb ik weer twee producten gevonden die ik geweldig vind. De Camouflage Cream concealer en het Eye Brow Styist wenkbrauwpotlood. Hieronder mijn eerste impressie en een review hiervan.

IMG_5308

Camouflage Cream concealerfoto 1 (1)

Als eerste de concealer. Ik heb de Camouflage Cream concealer in de kleur 010 Ivory. Deze kleur is iets lichter dan mijn kleur foundation en dat is nu net juist de truc voor wallen en donkere kringen onder je ogen. Door een lichtere kleur onder je ogen aan te brengen, lijk je meteen wakker en fris. Als je de concealer wil gebruiken voor rode vlekjes of oneffenheden in je gezicht, moet je natuurlijk een kleur nemen die matcht met je foundation!

De concealer is heel dekkend en werkt erg prettig. Ik doe zelf eerst de concealer aanbrengen en dan mijn foundation. Ik vind dit het prettigste blenden. Je kunt het ook andersom doen als je dat fijner vindt. De concealer komt in een handig potje. Hier kun je makkelijk met je vinger in, maar ook met een kwastje. Ik gebruik graag mijn vingers voor concealer en foundation, maar ook hier vindt iedereen iets anders prettig!

IMG_5313

Eye Brow Stylist wenkbrauwpotloodfoto 3
Daarnaast heb ik een wenkbrauwpotlood gekocht. Dit is mijn allereerste wenkbrauwpotlood, omdat ik nooit het idee had dat ik vond dat dit nodig was bij mijn wenkbrauwen. Ik heb de kleur 040 Don’t Let Me Brow’n gekocht, een nieuwe kleur van Catrice. Wat ik handig vind aan dit potlood, is dat er ook een borsteltje aan de andere kant zit. Ik borstel eerst mijn wenkbrauwen door, dan kleur ik ze lichtjes in en dan borstel ik ze nog eens door zodat de kleur gelijk zit verdeeld. Ik vind dat ik al snel ‘wolvenwenkbrauwen’ krijg, dus daarom borstel ik mijn wenkbrauwen zo vaak door. Het is al gauw te veel bij mij. Het potlood is niet te gepigmenteerd, wat voor mij dus erg goed werkt, omdat ik ze dus niet te donker in wil kleuren.

IMG_5315IMG_5314

Ik hoop dat ik jullie een indruk heb kunnen geven van de producten. Ik raad ze zeker aan, net als ongeveer alle andere producten van Catrice! 😉 

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.