2

sep

uitgelichte afbeelding
In Beauty \ nagels

Passiescore:

Lace Manicure

Door Redactie

Toen ik laatst bij Primark liep, zag ik een nagelsetje waarmee je een ‘Lace Manicure‘ mee kan maken. Ik vind het altijd leuk om nieuwe technieken voor nagels te proberen en dus ik probeerde het uit. De set kostte €3,50 bij Primark.

Verpakking

In de afbeelding hierboven zie je de voor- en achterkant van de nagelset. Op de achterkant staat heel gemakkelijk omschreven wat precies de bedoeling is. Heel kort: je lakt je nagels, je maakt een stukje kant op maat zodat het op je nagel past, je drukt het kant op de nog natte nagellak en klaar! De set was er alleen met de lichtblauwe nagellakkleur. Je kunt natuurlijk altijd een eigen nagellakje gebruiken. Ook met het kant kun je verschillende dingen doen. Je kunt je hele nagel bedekken, je kunt een hoekje bedekken of zelfs een figuurtje knippen en die op je nagel plakken. Eindeloos combineren tussen kleuren en vormen dus!

Hieronder zie je wat ik gedaan heb met het kant.

Lace Manicure

Ik vind het kant een heel leuk effect geven aan je nagel. Het enige nadeel is dat de randjes niet helemaal goed te vijlen zijn, waardoor de randen sneller loslaten. Ik verwacht dat de manicure langer blijft zitten als het kant niet aan de rand van je nagel zit. Een klein figuurtje of ‘vlekje’ zou beter werken.

Primark verkoopt ook een variant van deze nagelset, namelijk eentje met veertjes. Deze kost ook €3,50.

Ik ben erg enthousiast over de nagelset van Primark!  Gaan jullie ze ook proberen? Stuur een foto naar @Passievrouwen!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.