26

aug

24767m_l
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

The Body Shop: Wild Argan Oil

Door Wendy Versteeg

Soms word je bijna wild van nieuwe productlijnen. Bij het lezen van de informatie over de nieuwe, luxueuze Wild Argan Oil collectie met Community Fair Trade-Wilde Arganolie uit het Atlasgebergte in Marokko kreeg ik al het gevoel dat dit wel eens helemaal mijn ding zou kunnen zijn.

Verzorg je huid van top tot teen met deze heerlijke producten vol verzorgende ingrediënten van The Body Shop. Het mooiste ingredient is natuurlijk de arganoilie afkomstig uit Marokko. Hier selecteren Berbervrouwen de beste noten en kraken deze met de hand. De pitten worden voorzichtig geperst met als resultaat een mooie, zachte en pure oilie.  Je vindt in de webshop en reguliere winkels onder andere een Body Butter, Body Lotion, Shower Gel en Solid Oil Lips. Vandaag zet ik mijn twee favoriete producten uit deze lijn even in het zonnetje!

body

De Wild Argan Oil Body Lotion (€ 10,00 – 100 ml) is simpelgezegd mijn grote favoriet van dit moment. De volle, rijke structuur van de lotion trekt snel in de huid en zorgt voor een heerlijk gehydrateerd velletetje. De geur is overdonderend lekker, ik kan er geen genoeg van krijgen! zacht, vol, romig en zeer comfortabel. Mijn huid glanst na gebruik en stiekem denk ik er al over om een tweede flacon te bestellen. Ik vind het pomp-systeem overigens ideaal. Op deze manier kun je het product goed doseren en hoef je niet met je (lange) nagels in een potje te ‘grabbelen’.

Ook de Wild Argan Oil Miracle Solid Oil (€ 13,00 – 50 ml) is een fijn product. De verzachtende en vochtregulerende balsem met Community Fair Trade-Wilde Arganolie smelt snel op jouw vingers tot een zachte olie (wanneer deze in aanraking komt met de huid). De zachte balsem is geschikt voor lichaam en haar. Ik gebruik de olie voor mijn nagelriemen en ook als serum voor de puntjes van mijn haren. Je kunt de substantie ook gebruiken als haarmasker. Gebruik dan voor het slapen een klein beetje olie om jouw haarpunten te verwennen en was het de volgende ochtend weer uit.body2

Ik ben absoluut fan van de Wild Argan Oil lijn van The Body Shop. Ik word erg gelukkig van de fijne geur die je bij alle producten terug kunt vinden en daarnaast houd ik heel erg van argan olie. De hydraterende samenstelling is een genot voor de huid en over het algemeen zijn producten waarin argan olie is verwerkt behoorlijk aan de prijs. Deze producten vind ik qua prijs-kwaliteit verhoudingen meer dan betaalbaar.

Kortom: Neem snel even een kijkje in de webshop: www.thebodyshop.nl of ga voor advies langs een van de vele filialen. Heel veel test plezier!

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.