7

sep

20140825_143517

Passiescore:

ROC Soleil Protexion +

Door Redactie

Wanneer je je huid blootstelt aan de zon is het aan te raden om deze in te smeren met anti-zonnebrand crème. Maar wat iedereen vaak vergeet in te smeren zijn je lippen.

Maar laat het nou net je lippen zijn die een erg dunne en kwetsbare huid hebben. Ook deze hebben dus zonbescherming nodig. De Soleil protexion + van ROC biedt een verzorgde zonbescherming voor je lippen.

Deze sun lipstick bevat vitamine E om je lippen een goed verzorging te bieden tijdens het zonnen. Met een Sun Protecting Factor van 30 bescherm je je lippen dus supergoed! Het fijne aan deze sun lipstick is dat hij waterresistant is en je dus zelfs na het zonnen nog bescherming op je lippen hebt. Ook een extra pluspunt: hij ruikt heerlijk!

roc lipsunstick

Zelf heb ik snel last van kapotte lippen die veel verzorging nodig hebben om te herstellen. Tijdens het zonnen ben ik altijd te druk bezig met mijn lichaam te beschermen dat ik mijn lippen totaal vergeet. Maar juist deze sun lipstick die lekker ruikt, goed beschermt, waterresistant is en verzorgt heb ik een nieuwe favoriete lip balm!

Enne, vergeet niet dat je niet alleen zonbescherming nodig hebt wanneer je in de zon gaat zitten. Dagelijks zijn er UVA en UVB stralen waar je huid aan wordt blootgesteld.

De ROC Soleil Protexion + is verkrijgbaar vanaf  €7,95. Klik hier voor meer informatie over de ROC Soleil Protexion +.

Liefs, Laura Waals

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.