5

sep

Clinique_JellyBean_BabyTint_Chubby_vierkant
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

Clinique Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm

Door Wendy Versteeg

cliniqueDe populaire Chubby Stick-formule van Clinique gaat op de persoonlijke tour met de introductie van de nieuwe Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm. Met een serie van vier transparante tinten, variërend van oranje en roze tot rood en paars, is er voor elke vrouw een unieke en persoonlijke kleur die de natuurlijke teint van de lippen versterkt.

De Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm beïnvloedt de natuurlijke vrouwelijke chemie en zorgt voor een verfrissende uitstraling die de lippen exact de benodigde hoeveelheid kleur geeft. Elke tint past zich aan de draagster aan en ziet er bij elke vrouw anders uit.

Ik ben dol op dit soort producten. Het is zo leuk om te zien hoe de kleur ‘uitpakt’! Na het aanbrengen komt de kleur tot bloei en krijg je het resultaat dat past bij jouw huidskleur. Elke tint heeft dan ook een naam die dit bloesemeffect omschrijft: Poppin’ Poppy, Coming Up Rosy, Budding Blossom, Flowering Freesia.

foto 3 (10) klein

Ik testte de Flowering fresia variant en was echt helemaal happy bij het bekijken van het resultaat. Toen ik de testkleur ontving, schrok ik namelijk wel even. Mijn bleke huidskleur is niet zo dol op lila. Maar.. eenmaal op mijn lippen ontpopte de kleur zich tot een zachte, paars/roze tint waar ik echt enthousiast over ben. Vooral bij aubergine, zwart, bruin en spijkerstoffen is het bijzonder smaakvol.

foto 4 (4)klein
De formule is trouwens ook meer dan prettig. Deze bevat vitamine C, sheaboter, mangopitboter en jojobaolie. Deze samenstelling hydrateert de lippen, waardoor ze zacht en soepel aanvoelen. Zoals ik al even aangaf is dit leuke nieuwe product in 4 kleuren verkrijgbaar. Let wel even op want je kunt de Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balms (€ 20,00) alleen aanschaffen via www.clinique.nl. Ik zeg: doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.