8

sep

335pre_dd87a71640f99e9
In Beauty \ Geuren

Passiescore:

Like! Oolaboo OOOO de parfum 01

Door Wendy Versteeg

RS698_OOOO de parfum 01_2-scrOm maar meteen met de deur in huis te vallen: Ik ben als beautyredacteur enorm trots op Nederlandse bedrijven die bijzondere merken lanceren. Producten en lijnen die echt verschil maken en een verrijking zijn voor de cosmetica-industrie. Oolaboo is hier een uitstekend voorbeeld van.

Dit bedrijf bekijkt schoonheid niet alleen vanuit het perspectief van uiterlijke schoonheid en verzorging aan de buitenkant. De maximale potentie van uiterlijke schoonheid wordt verkregen door minstens zoveel aandacht te besteden aan onze innerlijke schoonheid en gezondheid.

Om deze redenen vind je in het Oolaboo assortiment onder andere natuurlijke voedingssupplementen, haar- en huidverzorgingsproducten, heerlijke behandelingen en nu ook een geweldig parfum. OOOO de parfum 01 (€ 69,00 – 50 ml) is een glamoureus eau de parfum ontwikkeld in het Zuid-Franse Grasse. De flacon evenals de verpakking is clean, luxe en wonderschoon. de geur kun je in een paar woorden omschrijven als subtiel, bloemig en zeer comfortabel.

oolaplaatsen

In de basis van de geur kom je de nachtschone tegen. Dit is een bloem – oorspronkelijk uit Peru – met een zoete geur en bijzondere kenmerken. Toch is OOOO de parfum 01 zeker geen zoete geur. Dit komt voornamelijk door de verkwikkende en frisse topnoten van bergamot en rabarberblad. Ik ben een enorme fan van bergamot. De geur van bergamot is fris, licht, fruitig en enorm comfortabel. Bergamot staat voor mij gelijk aan thuiskomen!

De samenstelling bevat overigens ook roos en tuberoos. Beiden poederig, vrouwelijk en op de achtergron aanwezig. In de basis vinden we sandelhout en patchoeli, deze noten zorgen voor een zeer lange houdbaarheid. Op deze manier kun je de hele dag genieten van je geur.

oola2plaatsen

Terwijl de wereld zich neigt te concentreren op het fysieke en onze buitenkant, is het parfum geïnspireerd door innerlijke schoonheid en ontworpen met een bijzondere kwaliteit in ons achterhoofd. De bijzondere geur stimuleert innerlijke schoonheid en kracht. Het is zoals een parfum moet ruiken, als subtiele aanvulling op onze innerlijke schoonheid.

Jullie begrepen het vast al: het lijkt wel een klein beetje alsof deze geur voor mij gemaakt is. Vooral op door-de-weekste dagen vind ik het heerlijk om een geur te dragen die de hele dag als een dekentje om mij heen blijft hangen. Ik ben zeer geur gevoelig en vind het fijn wanneer er af en toe een vleugje parfum voorbij komt. Maar.. een te heftige of aanwezige geur draag ik liever niet in huis. Die bewaar ik voor andere gelegenheden. OOOO de parfum 01 van Oolaboo maakt mij blij, rustig en zorgt letterlijk voor een weldadig gevoel. stiekem… verheug ik mij al op nr 02!

oola4plaatsen

Meer informatie over deze fijne geur, de filosofie en andere producten en natuurlijk verkooppunten van Oolaboo vind je via www.oolaboo.com. Binnenkort bezoek ik overigens de Oolaboo flagship store in Amsterdam en zal jullie natuurlijk vertellen over mijn ervaringen. Stay tuned!

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

 

1 Reactie

mary

8 september 2014 om 15:29

Hele mooie zachte geur heerlijke topnoot niet te extreem maar zeer zacht van geur
Niet overheersend en lekker fris

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.