21

sep

China-Glaze-All-Aboard-Collectionbb
In Beauty \ nagels

Passiescore:

Swatches: China Glaze All Aboard collectie

Door Wendy Versteeg

Sinds afgelopen week is de China Glaze All Aboard Collection verkrijgbaar in Nederland. De collectie bevat 12 nieuwe lakjes in  bijzondere herfst tinten. Ik ben dol op nagellak en word altijd weer happy bij het aanschouwen van de allernieuwste kleurtjes. Ook deze keer was ik weer blij toen ik het pakje met een selectie van de kleurtjes ontving. Nieuwsgierig? Lees dan dit artikel even!

chinasamen

Deze twaalf-koppige collectie bevat crème lakjes en varianten met shimmer en glitters. De namen – ik vraag mij wel eens af hoe je bij zo enorm veel collecties nog leuke namen kunt bedenken! – zijn weer toepasselijk:

  • Choo-Choo Choose You – zilveren glitter nagellak
  • All Aboard – lila to the max
  • Nice Caboose! – paarse lak met shimmer
  • Conduct Yourself – aubergine nagellak met shimmer
  • Lug Your Designer Baggage – bruine lak met flakie glitters
  • What Are You A-Freight Of? – grijs/taupe/lila dusty nagellak
  • Mind the Gap – Gold-fingers!
  • Well Trained – teal blauwe nagellak
  • One Track Mind – donker blauw met creme finish
  • Loco-Motive – transparante lak met zilveren en oranje glitters
  • Stop that Train! – warm brick/oranje met shimmer
  • Don’t Get Derailed – grijze taupe

Natuurlijk ben ik direct aan de slag gegaan met het maken van swatches voor jullie en ik ben enorm benieuwd naar welk kleurtje jullie voorkeur uitgaat. Overigens draag ik op alle afbeeldingen twee laagjes nagellak. Hieronder zie je de Stop That Train nagellak. Dit is een bijzonder mooie en warme nagellak met een lichte shimmer die wel iets weg heeft van goud. Een zeer draagbare kleur die je goed kunt combineren met zwart, bruin en aubergine.

china5

Dol op koningslauwe nagellak? Dan is One Track Mind helemaal jouw kleurtje! Deze nagellak heeft een mooie creme finish en past uiteraard goed bij jeans maar ik draag blauw altijd graag bij zwart. Ik houd ervan! Onder de blauwe variant zien jullie de paarse Nice Caboose! nagellak. Deze midden paarse nagellak bevat een vleugje roze en heeft een warme shimmer. Dit zorgt voor een mooie glans, draagbaarheid en net even dat extraatje waardoor het een van de lakjes wordt die naar alle waarschijnlijkheid tot de toppers van deze collectie gaat horen.

china1

china2

Ik ben verliefd op de Lug Your Designer Baggage nagellak. De bruine nagellak is enorm mooi van kleur (bevat grijs pigmenten) en heeft een glitter met een flakie structuur die goed wordt opgenomen in de kleur van de lak. absoluur briljant! Een van de mooiere China glaze kleurtjes die ik ben tegengekomen.

china3

Op de laatste afbeelding laat ik jullie de Conduct Yourself nagellak zien. De kleur is enorm trendy op dit moment en zal de hele herfst en winter doorgedragen worden. De shimmer is op de achtergrond aanwezig maar geeft zeker een mooie sparkle wanneer er daglicht – of nog mooier: avondzon – op valt. Kortom: Fashion technisch gezien helemaal hip!

china4

Ik ben fan van de China Glaze All Aboard collectie! De kleurtjes zijn draagbaar en passen bij iedere huidskleur. Het gaat hier overigens over een limited edition collectie dus mocht jij na het zien van mijn swatches een aantal kleurtjes in huis willen hebben wacht dan niet te snel. De lakjes zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een goede houdbaarheid, vooral in combinatie met een goede top-coat. Je kunt de collectie voor € 5,95 per lakje aanschaffen bij www.nailpolishfashion.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.