23

sep

IMG_1006 (530x700) (2)
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Fleur’s favoriete beautyproducten van afgelopen zomer!

Door Redactie

In de zomer zijn er allerlei nieuwe producten op de markt gekomen op het gebied van beauty en verzorging. Ik heb een aantal producten mogen ontvangen en mijn favorieten zal ik even bespreken!

Greenland Face Mask (lime vanilla)

Dit heerlijke gezichtmasker van Greenland hydrateerd je gezicht en maakt het ontzettend zacht. Het is een heel fijn product dat je gemakkelijk uit kunt smeren. Er zit genoeg product in het zakje, dus je hoeft geen moeite te doen om overal een goede laag te krijgen. Je moet het masker gelijkmatig op je gezicht smeren en dan 10 tot 12 minuten laten zitten. Spoel je gezicht daarna af met lauwwarm water en je huid is weer perfect zacht! Love it!

IMG_0994 (700x467)

Dr. Hauschka Reinigingsmelk

De reinigingsmelk van Dr. Hauschka is een van de beste die ik ooit geprobeerd heb. Ik hou helemaal niet van reinigingsmelk of die vervelende, pluizende watjes waar je dat op moet doen, maar ik ging de uitdaging aan. De melk is heel zacht voor mijn huid en verwijdert mijn make-up perfect. Je hebt helemaal niet veel product nodig en je hoeft niet vaak over dezelfde plek om die make-up er nu echt af te hebben. De eerste reinigingsmelk die ik helemaal op ga maken, dat is zeker!

IMG_1006 (530x700) (2)

Paul Mitchell Firmstyle Freeze and Shine Super Spray

Als je een haarlak wil die je haar de hele dag precies hetzelfde laat zitten, koop dan meteen deze Freeze and Shine Super Spray. Wat een goede haarspray! Hoe vaak heb je wel niet last van uitgezakt haar, terwijl je het zo mooi opgestoken had en er een bus haarlak in had gespoten? Met deze haarspray zal dat niet gebeuren. De haarlak wordt aardig hard, maar dat is er niet aan af te zien. Fantastisch product!

 

IMG_1026 (700x495) (2)

Batiste Droogshampoo met een vleugje kleur (Dark&Brunette)

IMG_1030 (700x467) (252x211)

Ik ben sowieso al fan van droogshampoo. Ik vind het ideaal om haar de 2e of 3e dag na het wassen vol te sprayen met droogshampoo en het mooi op te steken. Het ziet er zoveel beter uit dan zonder de droogshampoo! Ook de droogshampoo van Batiste voldoet aan alle functies van een droogshampoo. Als extraatje heeft Batiste nog een vleugje kleur toegevoegd! Ik als brunette, heb natuurlijk de droogshampoo voor donkerharige en brunettes. En er komt inderdaad kleur vanaf. Ik merk er niet superveel van, maar ik verwacht wel dat je als blondine zeker niet die voor brunettes moet gebruiken! Kleine tip voor bij het gebruik: als je na het sprayen met je vingers door je haar gaat, raak daarna niks aan, want de kleur zit dan ook aan je handen! Eerst je handen wassen voordat je verder gaat dus! 😉

IMG_1028 (700x456) (2)

Hebben jullie nog leuke producten ontdekt afgelopen zomer? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.