4

okt

xminerals 4
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Mineral Skin Cosmetics – Xminerals

Door Wendy Versteeg

De exclusieve huidverzorgingsproducten van Mineral Skin Cosmetics zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur. Zo zijn alle producten proefdiervrij en bevatten waardevolle ingrediënten uit de Dode Zee. Hierbij kun je denken aan natuurlijke plantenextracten en aromatische oliën.

Bij Mineral cosmetics worden er vier lijnen verkocht: Mineral Care, GIGi Cosmetics, Ultima Skincare en de lijn waarover ik jullie vandaag meer ga vertellen genaamd Xminerals. Deze lijn combineert de waardevolle en therapeutische eigenschappen van de Dode Zee als belangrijkste basis voor een langdurig jeugdige én gezonde huid. De Xminerals-lijn bestaat uit synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen die zijn gecombineerd en verrijkt met natuurlijke, aromatische plantenextracten. De formules bevatten tevens geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, super fruits, hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren. Kortom: een Effectieve anti-aging formules voor een opvallend jeugdige huid.

In de praktijk zorgen de producten ervoor dat de huid zacht, glad, elastisch en comfortabel aanvoelt. De formules zijn effectief in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering en helpen de natuurlijke barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. De samenstellingen voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid en zorgen voor een stralende, heldere en frisse teint.

xminerals2

De 24-hour Retinol Cream (€ 45,00 – 50 ml) is een handig twee in een product want zoals de naam doet vermoeden kun je deze dag als dag- en nachtverzorging gebruiken. De anti-rimpelcrème voelt lekker romig aan en bevat een basis van Dode Zeemineralen en algen. In de formule vind je een hoog gehalte vitamine A (retinol 0,98%) en ik kan je melden: dit is echt een van mijn favoriete toevoegingen wanneer het gaat om anti-huidveroudering. De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden (in de vorm van aminozuren) zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid.

Mocht je denken dat er echt niet meer ingrediënten in een potjes passen… dan heb je het mis. De cream bevat tevens vitamine E alsmede voedende, herstellende en verzachtende plantaardige extracten van o.a. aloë vera, groot kaasjeskruid, vrouwenmantel, duizendblad, melisse, rijst- en sojaproteïnen. Vooropgesteld vind ik een twee in een product erg prettig in gebruik. Vooral omdat ik niet hoef op te letten of ik wel het juiste potje pak (ja, ja, luxe probleem!). De 24-hour Retinol Cream maakt mijn huid heerlijk zacht, glad en zogt voor een mooie gezonde blos. Geur is er overigens vrijwel niet. Ik vind dat persoonlijk altijd wel prettig.

xminerals3

Cleansing Gel + vitamine C (€ 24,50 – 210 ml) is een milde reinigingsgel op basis van Dode Zeemineralen zorgt voor een schone, zuivere en frisse huid. De formule droogt de huid niet uit en zorgt na het reinigen voor een comfortabel en zacht gevoel. Dit dankzij het toegevoegde hyaluronzuur. De samenstelling bevat tevens natuurlijke antioxidant-extracten van onder andere papaja, Camu-Camu fruit, granaatappel, tomaat, koffiebes, vanille, vitamine C en groene thee in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering.

Breng een klein beetje cleanser aan op jouw gezicht en hals en verwijder de formule met water. Een toner is niet meer nodig. Eindig jouw routine wel met een dag- of nachtverzorging. Dit is overigens ook wel een erg leuk product om te gebruiken en dat komt natuurlijk door de oranje/gouden bolletjes die kapot gaan tijdens het wrijven. Dit zie je ook op de afbeelding hieronder.

xmineals

Naast de bovenstaande producten bevat de Xminerals lijn ook een Soft Peeling, Elite Superior Serum, Ultra Lifting Mask en een Hydra Day Cream SPF 35. Ben jij nieuwsgierig naar deze enorm interessante producten en wil je veel meer lezen over de bijzondere eigenschappen van onder andere Dode Zeemineralen? Neem dan even een kijkje op deze website: http://www.mineralskincosmetics.nl/. Je kunt hier overigens alle producten direct bestellen. Deze worden gratis verzonden bij een beselling van minimaal € 50,00.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.