3

okt

missporty
In Beauty \ nagels

Passiescore:

Miss Sporty – Nieuwe Kleuren Crush On You

Door Wendy Versteeg

De Crush On You nagellakken van Miss Sporty zijn geïnspireerd op een sterrenhemel met miljoenen kleine sterren. Deze superkleine glinsterende deeltjes zijn het allernieuwste special effect in de reeks. Deze manier van spelen met licht is helemaal nieuw. De nagellak is subtiel genoeg voor elke dag, maar absoluut meer dan spectaculair genoeg voor een avondje uit. De lakjes liggen al sinds januari in de winkel maar afgelopen maand zijn er twee nieuwe kleurtjes toegevoegd!

Miss Sporty Crush on You is, zoals ik al even vertelde, terug met twee nieuwe prachtige kleuren. Allereerst de (064) Rosy Galaxy variant. Een poeder roze nagellak met een diamant glinstering. Perfect voor een romantische date op een zwoele zomeravond. Overigens passen roze lakjes natuurlijk uitermate goed binnen de Pink Ribbon oktober-maand! De nagellak lijkt wel te bestaan uit diamant in poedervorm, erg mooi!

misssporty1

De (065) Pink Boom variant vind ik ook erg geslaagd. De passioneel roze tint bevat een warme gouden glinstering met als finishing touch een mooie donker roze micro glitter! Ideaal voor dat feestje waar je jouw date zal ontmoeten. Spannend hoor!

missporty2

Je vindt deze Crush On You nagellakken (€1,99) en natuurlijk alle andere Miss Sporty producten in de schappen van alle Miss Sporty verkooppunten bij jou in de buurt. Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina van Miss Sporty: www.facebook.nl/MissSportyNederland  

Totaal 2 reacties

Esther

3 oktober 2014 om 15:26

Die bovenste vind ik erg mooi

Beantwoorden

Petra

5 oktober 2014 om 15:32

Rosy galaxy vind ik een erg mooi lakje om te zien….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.