5

okt

sans
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

75 jaar Sans Soucis

Door Wendy Versteeg

BCG_11885_visual_klCosmeticamerk Sans Soucis kenmerkt zich al 75 jaar met bewezen klassiekers en de nieuwste innovaties. Hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zorgen voor een hoge huidtolerantie en een uitgebreid assortiment. En door de gunstige prijs-kwaliteit verhouding hoef je niet te kiezen. Alle cosmeticaproducten van van dit mooie merk hebben al 75 jaar één ingrediënt gemeen: thermaal bronwater uit Baden-Baden. Het water is rijk aan mineralen en sporenelementen en is hierdoor een ware energy booster voor de huid.

In 1939, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, introduceert Cosmétique Sans Soucis de eerste draaibare lipstick op de Duitse markt. Deze succesvolle innovatie is karakteristiek voor het Duitse merk met de Franse naam. In de jaren ’50 zorgt het merk voor een revolutie in de cosmeticamarkt met de ontwikkeling van een complete verzorgingslijn. Meermaals bekroonde innovaties volgen: de succesvolle verwerking van collageen, het exclusieve gebruik van het thermale water uit Europa’s rijkste bron in alle producten, de innovatieve werkstof Repair Complex en de werkstof RenovAge.

Ook de jongste innovaties van Sans Soucis -nieuwe productlijnen op basis van stamcelextracten en de gecertificeerde Naturkosmetiklijn- zijn stuk voor stuk revoluties in de beautybranche. Anno 2014 verwerkt het innovatieve laboratorium van Sans Soucis óók de kracht van de zee succesvol in al haar huidverzorgingsproducten. Net als thermaal bronwater staat ook zeewater –rijk aan algen en plankton- bekend om zijn heilzame werking. Het zeewater herstelt de vochtbalans, verhoogt de elasticiteit en ondersteunt de celvernieuwing.

Tijdens hun 75ste verjaardag wil Sans Soucis graag terugblikken op een mooie geschiedenis. Dit doen ze met twee producten. Allereerst door de best verkochte crème van vroeger terug te brengen in een nieuwe, verbeterde formule. Een oude klassieker in een nieuw jasje: Peach Blossom Cream (€ 29,95 – 50 ml). Deze praktische 24-uurscreme wordt direct geabsorbeerd door de huid en laat de huid er zacht en glad uitzien. De lichte crèmige textuur voedt en hydrateert de huid, laat rimpeltjes en lijntjes vervagen en geeft een heerlijk fris gevoel door haar heerlijke, fruitige geur.

sans4
De koudgeperste perzikpittenolie in dit product is bijzonder rijk aan verzorgende lipiden. De kostbare olie versterkt de beschermende barrière van de huid, beschermt de huid tegen vet- en vochtverlies en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid is gladder en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Ook bevat de formule Squalaan verkregen uit olijfolie. Dit verzorgt en verzacht deze fijne olie de huid en stabiliseert haar beschermende functie. Hyaluronzuur geeft intense hydratatie en helpt de huid het vocht langdurig op te slaan in de huid. Tot slot vind je in de formule het welbekende Thermale bronwater dat rijk is aan mineralen en sporenelementen en revitaliseert, op natuurlijke wijze, de stofwisseling van de huid.

sans5

Deep Moist Depot (€31,50 – 50 ml) is al meer dan 30 jaar de dorstlesser voor de huid. Al in 1986 ontwikkelde Sans Soucis Deep Moist Depot, een gepatenteerde 2-fase concentraat (leuk om te zien!), dat vrij van bindmiddelen is. Door thermaal water aan dit unieke product toe te voegen is de vochtbindende depotwerking nog intensiever geworden. Alleen pure werkstoffen worden aan de huid toegevoegd. Twaalf uur na gebruik van Deep Moist Depot is het essentiële vochtgehalte nog meetbaar op de huid, na gebruik van 2 weken 24% en na gebruik van 4 weken 35% meer hydratatie.

sans6

sans3

In de ingrediëntenlijst vina je Thermaal water uit Baden-Baden Vitaliseert op natuurlijke wijze de huidstofwisseling, Hyaluronzuur dat zorgt voor langdurig behoudt van vocht, Algenextract i.v.m het behouden van het vochtgehalte van de huid en Vitamine E dat beschermt tegen vrije radicalen. Daarnaast zal de Organische siliciumverbinding verstevigt en de huid gladder maken en Avocado maakt de huid zacht en soepel. Schud dit product goed voor gebruik en breng het `s morgens en `s avonds op  een gereinigd gezicht  aan (dun en gelijkmatig) verdelen. heb jij een droge huid/ breng dan ook nog een aanvullende dag- of nachtcrème aan.

sans1

Links: Peach Blossom Cream en rechts Deep Moist Depot

Ik word wel erg vrolijk van de verpakkingen en de producten, tja dat zijn simpelweg topper die de huid voede, hydrateren en zijdezacht maken. Wil jij een van deze limited edition producten niet missen? Kijk dan voor meer informatie op: http://www.beautyservice.com/merken/sans-soucis/ of schaf ze direct aan via: http://www.sans-soucis-shop.nl/

1 Reactie

Petra

5 oktober 2014 om 15:34

Leuk artikel om te lezen, fijn informatief…ik heb het met veel plezier gelezen…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.