13

okt

vinkje
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

5 beautyvragen aan…

Door Wendy Versteeg

Via Twitter, Instagram en het Passievrouwen vragen formulier ontvangen wij heel veel vragen van lezeressen. Sommige vragen gaan over lifestyle, andere over sporten, reizen… kortom: alle rubrieken waarover wij schrijven passeren de revue. Vanaf vandaag zullen wij een paar keer per maand vijf vragen selecteren waarop een aantal redactrices hun antwoord zullen geven. Vandaag is de beautyrubriek aan de beurt. Nieuwsgierig?

Wat is jullie favoriete geur op dit moment en waarom?

Wendy: Stiekem mag ik het nog niet melden maar er komt binnenkort een heerlijke nieuwe geur van The Body Shop uit die ik nu al heel veel draag. Verder vind ik Modern Muse van Estee Lauder ook erg prettig om te dragen. Een traditionele geur in een modern jasje!

Chantal: Mijn favoriete geur van dit moment is Daisy Dream van Marc Jacobs. Als ik die geur op heb voelt het een beetje of het nog zomer is. Een lekker frisse geur voor elk moment van de dag.

Fleur: Ik kocht pas het geurtje van Katy Perry ‘Killer Queen’ en wat word ik daar gelukkig van! Ik kan de geur niet omschrijven, maar hij ruikt heerlijk. De flacon is een grote, rode diamant, wat zeker niet verkeerd staat tussen de rest van mijn flesjes!

Tamara: Hugo Boss women is nog steeds mijn favoriet en deze vind ik heerlijk. Ook heb ik tegenwoordig soms euphoria gold van Calvin Klein en Love Story.

header_parfum-1

Hebben jullie een signature look?

Wendy: Ik draag naast mijn reguliere vezorging altijd een BB cream en concealer. Verder draag ik oogschaduw in natureltinten en een zwarte eyeliner. Tot slot draag ik een roze blush en een klein beetje mascara. Mijn signature look is niet opvallend of over de top. Ik vind het belangrijk om verzorgd ten tonele te verschijnen.

Chantal: Mijn signature look is meestal au naturel. Met alleen wat mascara en lichte lippenstift.

Fleur: Mijn signature look is toch wel een zwarte winged eyeliner met een rode lippenstift (Ruby Woo van MAC, hallelujah!) met een flawless gezicht (lees: foundation, bronzer, highlighter). Maar ik draag ook veel herfstkleuren op mijn ogen, omdat ik vind dat bruin, groen en lichtroze mooi is bij mijn groene ogen. Dit combineer ik dan liever met een nude-lippenstift (Pink Plaid van MAC).

Tamara: Mijn signature look is altijd eyeliner met oogschaduw in zilver en grijs geblend. Ook ga ik de deur niet uit zonder mascara. Als ik uitga, draag ik soms een foundation, maar ik probeer het zo naturel mogelijk te houden. Ik houd soms van een lichte lipgloss, of als ik echt los ga een rode lipstick;-)). Dagelijks doe ik een dagcrème op en ‘s nachts een nachtcrème. Op dit moment test ik een Skin Regulator, de Moisturiser Lite en de Sun C SPF 40 van van Nimue Skin Technology. Tegenwoordig ook een suncare cream;-))

lijntje

Wat zouden jullie veranderen aan jezelf qua uiterlijk?

Wendy: Ik word volgend jaar 40 jaar en dat betekent dat ik inmiddels hier en daar een rimpeltje zie verschijnen. Die horen er simpelweg bij, maar ik zou wel heel erg graag richting de ‘fillers’ gaan. Binnenkort heb ik een afspraak met Dokter Frodo en dus ziet het eruit alsof mijn wensjes uit gaan komen.

KEM_kliniek_plastisch_of_psychisch

Chantal: Het liefst had ik wat vollere lippen gehad. En oh ja niet onbelangrijk, ik wou dat ik geboren was met lange nagels. Helaas is dat niet voor mij weggelegd.

Fleur: Ik heb een hekel aan mijn wenkbrauwen. Als ik ze niet epileer, dan word ik vanzelf een wolfje. Ik had graag wenkbrauwen gehad waar je niks aan hoefde te doen, omdat ze mooi zijn van zichzelf!

Tamara: Ik ben eigenlijk wel tevreden over mijn zwarte haren en sprankelende blauwe oogjes. Ik zou misschien iets minder rimpeltjes willen laten ontstaan onder mijn ogen, maar het valt nog mee.

lijntje

Wat is jullie all time favourite op beautygebied?

Wendy: Mijn grote favoriet zijn toch wel de Retinoid Pads van Philosophy en ook de miracle Worker eyecream van Philosophy vind ik echt geweldig. Deze producten zorgen voor een gladde huid en een mooi glansje waar ik dol op ben.

Chantal: Dagcrème en lippenstift/labello. Ik kan echt niet de deur uit zonder dat ik wat crème heb opgesmeerd, anders wordt mijn huid zo droog. En lippenstift of labello is altijd iets dat ik bij me heb.

Fleur: Mijn all time favourite, die vraag kan ik heel moeilijk beantwoorden. Ik ben verliefd op mijn Ruby Woo lipstick van MAC, maar heb inmiddels ook een fantastisch mooi ‘shape-palette’, waarmee ik mijn gezicht wat meer vorm kan geven. Oh ja, en dat ene mooie oogschaduwdoosje van Catrice…

Tamara: Oogschaduwpalette van Chanel!

lijntje

Hoeveel geld spenderen jullie aan beauty-producten op maandelijkse basis?

Wendy: Als ik heel eerlijk ben, koop ik vooral producten voor mijn kinderen (tandpasta, shampoo, conditioner, deo etc.). Ik ontvang als beauty redactrice behoorlijk wat producten om te testen en dat is een prettige bijkomstigheid.

Chantal: Over het algemeen niet zoveel. Ik gebruik niet heel veel make-up namelijk. Ik denk met make-up en reinigingsproducten bij elkaar zo’n 5 euro per maand. Haha, ik doe heel lang met mijn producten.

Fleur: Net als Wendy, ontvang ik ook een aantal producten om te testen. Heel veel van deze producten vind ik zo fijn, dat ze bij mijn dagelijkse routine komen of een goede vervanger zijn voor dat ene product dat net op was. Los daarvan, koop ik stiekem toch nog best vaak wat make-up. Zo hou ik er van om bij MAC rond te kijken, maar vind ik het ook leuk om wat leuke items te scoren bij Catrice en Essence. Gemiddeld per maand? Ongeveer €40,-. Tja, je kunt maar een verslaving hebben 😉

Tamara: We krijgen, zoals Wendy zegt, al heel veel producten. Maar soms ga ik naar de Douglas en de Bijenkorf en dan laat ik me weer de nieuwe kleurtjes uitleggen. En raden? Ik raak dat altijd weer verkocht en koop veel…

geld1

Binnenkort zullen wij weer een selectie veel voorkomende vragen voorbij laten komen. Wil jij dat jouw vraag voorbij komt? Stuur ons dan vooral ook een keertje een mailtje, Twitter berichtje of laat het ons weten via Facebook. Tot de volgende ronde!

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.