26

okt

8002135124547
In Beauty \ Geuren

Passiescore:

Parfumspecial: Love Story, Liu Jo en euphoria

Door Tamara Schellekens

Regelmatig ontvangen we leuke persberichten en de nieuwe parfums. Deze maand deel ik met jullie mijn favorieten, die we onlangs hebben ontvangen. Ik vind het heerlijk om verschillende parfums te testen. Heerlijk om voor elk seizoen en gelegenheid een bijpassende geur uit te kunnen kiezen. De flacons zien er vaak dan ook echt prachtig uit. Met de herfst, die is begonnen, kun je merken dat de geurhuizen zich weer aanpassen met romantische en frissere geuren in de mooiste verpakkingen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en prachtige reclamecampagnes.

Love Story van Chloé

Chloe-Love_Story

Sinds medio september in de winkels en by far een van mijn favorieten van dit moment. De nieuwe geur van Chloé, Love Story, is een romantische en zachte geur. De inspiratie van de geur komt voort uit het liefdesverhaal in Parijs, waarbij de Pont des Arts centraal staat: dé brug waar geliefdes slotjes aanhangen om hun liefde te bezegelen. Heb jij daar jouw slotje al opgehangen?

In de campagne is Clémence Poesy te zien, die al eerder model was voor een Chloé geur. Ik vind dat romantische en zachte heel goed passen bij Chloé. Love Story is een echte Chloé geur. Het eerste, wat ik me opkwam, was zacht, romantisch en bloemig. Een geur voor zaterdagavond, lekker uiteten en naar de bioscoop. Zacht, poederig, romantisch en bloemig. Ik vind het net een mix tussen de traditionele Chloé geur en Love, Chloé. Het zachte bloemige van de gewone Chloé en het poederig van Love. Heel erg lekker, ook al is ‘ie heel zacht (en dat is niet bij uitstek mijn favoriet). Ik weet wel waarom ik Love Story zo lekker vind: hij is zacht, maar niet fris. Het is geen standaard fris geurtje.

De Eau de Parfum 30ml is verkrijgbaar voor €56,11, de Eau de Parfum 50ml kost €82,17 en voor nog € 99,44 heb je 75 ml.De nieuwste Chloé geur is Love Story en is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar zijn bij verschillende luxe warenhuizen en parfumerieën. Bekijk hier een filmpje over de parfum.

Liu Jo eau de parfum

8002135124547

Ik kende het merk Liu Jo niet als parfummerk, maar alleen van kleding, schoenen en accessoires. Nu komt dit merk ook met eau de parfum. Dit merk staat voor de elegante vrouwelijkheid en is opgericht in 1995, toen ik 18 jaar was;-)). De geur zelf wordt omschreven als sprankelend, fruitig en Oosters en je ruikt er bergamot, Italiaanse mandarijn, lychee, Egyptische jasmijn, framboos, lelietje-van-dalen, ylang ylang, perzik, sandelhout, muskus, patchoeli en vanille in.

Mijn eerste indruk van de geur is vooral heel fris en fruitig, maar zodra deze topnoten wat zijn weggetrokken, komt er een warmere en diepere geur vrij wat erg plezierig ruikt. Toen ik de eau de parfum probeerde, bleef de geur lang ruiken op mijn huid en dat vind ik zeker belangrijk.

Eau de parfum 30ml, €49,95, eau de parfum 50ml, €76,95 en de eau de parfum 75ml, €97,95

euphoria gold Calvin Klein

Als klein meisje droeg ik soms kleding van Calvin Klein. Drie weken geleden ontvingen we de nieuwe Calvin Klein euphoria gold. Nu zie je dat Calvin Klein met nieuwe, prachtige en unieke geuren op de markt komt. Ik was dan ook erg nieuwsgierig om deze nieuwe euphoria geur te proberen. De nieuwe Gold variant is werkelijk geweldig. Een krachtige, unieke en zwoele geur die naar honing ruikt! En honing is een van mijn favoriete geuren. Ook de flacon is erg bijzonder en straalt absolute klasse uit. Een prachtige flacon die warmte uitstraalt en wat de naam ‘gold’ natuurlijk ook al een beetje zegt. Euphoria Gold is een limited edition die vanaf eind september exclusief te verkrijgen is bij DA en MOOI parfumerieën.

60-55385-parfemovana-voda-calvin-klein-euphoria-gold-100ml-w

Euphoria Gold is de perfecte geur voor het najaar. Het is een sensuele geur die warmte uitstraalt, precies waar we naar toe leven in het najaar. De frisse geuren mogen weer in de kast, tijd voor de warme en zwaardere geuren!

Euphoria Gold is trouwens een eau de parfum wat je heel goed merkt, je hebt maar een paar spray’s nodig om de geur duidelijk te ruiken en ik ruik hem echt de hele dag door, hij vervliegt echt niet zomaar. Fijn want zo ruik ik de hele dag heerlijk naar deze geur. Daarom is hij ook nog eens zuinig in gebruik en doe je er zeker een hele tijd mee!

Calvin Klein Euphoria Gold eau de Parfum 30 ml – € 52.78
Calvin Klein Euphoria Gold eau de Parfum 50 ml – € 73,89

De Calvin Klein Euphoria Gold geuren zullen nu exclusief bij de DA en MOOI parfumerieën verkrijgbaar zijn. Het is wel een geur waar je van moet houden, maar ik vind hem echt heerlijk! Ik weet zeker dat ik deze heel erg veel ga dragen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.