19

okt

loccitanemini
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

L’Occitane nieuwtjes

Door Wendy Versteeg

Al sinds 1989 werkt L’Occitane samen met meer dan 15.000 vrouwen in Burkina Faso aan de productie van Shea Butter. Vandaag de dag heeft L’Occitane een drie-jarig programma opgezet om deze vrouwen te ondersteunen, tijdens het werk en in hun leven. De nieuwe Whipped Shea Butter lijn heeft een extreem lichte textuur welke meteen één wordt met de huid. De nieuwe formule is rijk en voedend net zoals eerst, maar nu heeft het een hele zachte en luchtige textuur als geklopt eiwit.

Voordat ik je meer ga vertellen over de Whipped Shea Butter lijn, wil ik even je aandacht voor de Solidarity Soap (€ 2,00  – 50 gram). Op dit moment zijn er wereldwijd 285 miljoen mensen die visueel beperkt zijn, terwijl 80% van deze blindheid te vermijden is. Ieder jaar verkoopt L’Occitane een fund-raising product om een doel te ondersteunen. Dit jaar is dat het Solidarity Zeepje. 100% van de opbrengsten gaan naar de eye-health projecten binnen ontwikkelingslanden. De zeep heeft een heerlijke abrikozengeur is verrijkt met karitéboter. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Enne… pas maar op want de geur is verslavend lekker!

loccitane2

De Whipped Hand Cream Karité (€ 7,50 – 30 ml) heeft een lichte en zachte textuur. De crème bevat enorm veel karitéboter (25%) dat bekend staat om het voeden, beschermen en verzachten van de huid. Ik vind de substantie erg prettig. het lijkt een beetje op slagroom en trekt eerg snel in de huid om een comfortabel gevoel achter te laten. De geur doet mij trouwens en klein beetje denken aan babypoeder. Erg lekker!

loccitane

Naast de fijne Hand Creambeat  nieuwe Whipped Shea Butter lijn een Whipped Shower Foam (€ 12,50 – 150ml), Whipped Body Cream (€22,00 – 125 ml). De Whipped Shea Butter producten en de Solidarity Soap zijn vanaf oktober  verkrijgbaar in de L’Occitane boetieks en op www.loccitane.nl.

 

1 Reactie

Wojis

20 oktober 2014 om 10:05

Heerlijke geuren altijd bij L’Occitane, de zeepjes zijn altijd heerlijk en zo leuk om weg te geven.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.