1

nov

Superfoodies-circle
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

oolaboo super foodies

Door Wendy Versteeg

In het oolaboo laboratorium wordt er altijd gezocht naar nieuwe, mooie producten en lijnen waarmee dit mooie Nederlandse merk ons kan verblijden. Nog niet zo lang geleden zijn zij erin geslaagd om opnieuw de bijzondere voordelen van superfoods te verwerken in haar- en huidverzorging. De naam van deze unieke en nieuwe collectie? Super Foodies!

Het hart van ieder Super Foodies product is het nieuwe superfood: Matcha, de meest verfijnde, oudste en zeldzaamste theesoort uit Japan. De gezondheidsvoordelen van Matcha zijn ongekend. Matcha is bijvoorbeeld 50 x rijker aan antioxidanten dan broccoli. Super Foodies is dus cosmetica met buitengewone hoeveelheden nutriënten voor jouw haar, jouw huid en jouw ‘inner health’. De collectie bestaat uit 18 producten en een thee.

Steeds meer biochemici ontdekken de voordelen van Matcha in cosmetica en ook de voedingsmiddelenindustrie heeft het potentieel van Matcha opgemerkt. Zo wordt Matcha door chocolatiers, bonbonmakers, ijsmakers en sterrenkoks gebruikt als ingrediënt voor chocolade, truffels, ijs, desserts en smoothies. De gezondheidsvoordelen overtreffen vele malen die van normale groene thee, omdat je niet alleen het aftreksel drink, maar het hele blad met alle nutriënten consumeert. Ook de antioxidantieve werking van Matcha scoort bovengemiddeld hoog in vergelijking met andere gezonde en voedzame producten.

oolaboo superfood2

De collectie Super Foodies producten wordt aangevuld met een ‘tranquil tea ceremony’ voor in de salon. Deze bijzondere en rustgevende ceremony is geïnspireerd op een beroemde Japanse theeceremonie. Deze ceremonie berust op vier basisprincipes: harmonie, respect, zuiverheid en stilte. Uiteraard kun je ook thuis genieten van een gezonde, ontspannende Matcha thee die tijdens deze ceremonie wordt geschonken. Ik testte voor jullie twee producten uit de huidverozgingslijn en ben erg enthousiast. Niet alleen de formules maar ook de uitstraling van de items spreken mij erg aan.

oolaboo superfood1

CC | 05: CALM CLEANSING FACE OIL (€ 29,50 – 250 ml) is een zachte, voedende en kalmerende reinigingsolie die rijk is aan antioxidanten. Dit dankzij een geavanceerde samenstelling op basis van Japanse Matcha thee. De formule lost vet en vuil in de poriën op, verwijdert eenvoudig waterproof mascara en make-up, zonder de natuurlijke lipiden aan te tasten. De prettige en heerlijk, zacht geurende substantie hydrateert en verzorgt zonder een trekkerig gevoel. Maak jouw gezicht (2 keer per dag) vochtig met lauw/warm water en breng de olie aan met je handen. Masseer de formule lekker in en spoel het vervolgens af met lauw/warm water.

oolaboo superfood

De PC | 06: PURE COMFORT FACE CREAM (€ 39,50 – 50 ml) is een comfortabele, voedende en beschermende gezichtscrème met een zachte textuur, boordevol antioxidanten. Het product bevat natuurlijke en biologische ingrediënten en heeft ook weer die zachte, prettige geur. Dit is een rijke en geconcentreerde voedende crème die gemakkelijk wordt opgenomen en geen vettige laagje achter laat. De formule zorgt voor bescherming tegen externe invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken. Kortom; een heerlijk product voor deze tijd van het jaar!

Meer informatie over deze producten, de filosofie en andere producten en natuurlijk verkooppunten van Oolaboo vind je via www.oolaboo.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.